Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect se možná dočká remaku pro nové konzole
4.3.2014 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Nedávno jsem si dojel sérii znova. ME2 a ME3 mám všechny DLC zakoupené (většina u ME2 v akci) a jediné, co bych uvítal, je upravení v ME1 boj a systém otevírání "truhle" atd. Systém zbraní mi v ME1 přijde nešťastný, kdy jako Sentinal mám defacto 3 nepoužitelné zbraně v inventáři a granáty jsem nepoužíval, protože jsem se je stále nenaučil používat. A zrušil bych odemykání pomocí omigelu, protože ten mají všichni tak v 1/3 hry plný z toho, jak neustále rozebírají nové a nové nepoužitelné věci. Pak bych ještě upravil systém vedlejším misí a ovládání Mako. Obzvlášť v hornatém terénu je řízení tohoto vozítka více než utrpením. Ke koupi takové edice by mě muselo něco "donutit", protože v tom jinak nevidím smysl. Vylepšená grafika mi za to nestojí. Tu bych ocenil u 1. dílu. Ale 2. a 3. díl mi přijdou po grafické stránce v pohodě. 3. díl jako nadprůměr (nevím jak to vypadá na konzolích, beru to podle "své" pc verze). A nějaké to doplnění questů třeba na Palavanu, Tuchance atd. by mi také nevadilo. Ale jak říkám, pokud by se jednalo pouze o 3 základní hry ve vylepšené grafice, nevidím žádný důvod pro koupi.
-
Zábavná byla jen trojka, a i u tý jsem si při hraní chvílemi připadal jak magor (třeba pasáž s virtuální realitou ... ani nechci vědět, jak moc byli vývojáři zfetovaní, když to tvořili). Jednička měla frustrující combat systém a dvojka se mi po cca 5ti hodinách jebla kvůli DLC, tak jsem se na to vysral.
-
-
No pominu-li, ze vetsina lidi povazuje za nejlepsi jednicku, tak zrovna tahle mise ala Tron je jedna z nejlepsich v cele serii. Pokud uz bych se ptal na vec, pri ktere neco kourili, tak by to byl konec ME3...
-
-
Má nejoblíbenější herní série. Velmi nerad hraji hry vícekrát než jednou, ale Mass Effect je výjimkou. Všechny díly minimálně dvakrát. :)
-
-
Tak, to jsi opravu "gurmán". *1*
-
-
Můžes mi napsat nějakou tvou oblíbenou sérii? Něco, co tě opravdu zaujalo? Třeba jsem něco minul a rád si to nechám doporučit. Díky. :)
-
Jeden to a druhý zase ono. To je v pořádku. :)
-
-
Jojo souhlasím ....
-