Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 se řítí na PC a tak vám přinesl extra trailer
1.6.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
50 EUR na Steamu a 800,- v kamenném obchodě? *7*
-
30 FPS, konzolovy menu, press start to continue..ne to fakt nedavam
-
pripravujem kompletný gameplay na hru Max Payne 3, kto má záujem mrknite prvé video
http://www.youtube.com/watch?v=UJVyWwcvt08 -
Na to jak vsichni psali, ze to bude strasne narocna hra.. Tak ji rozjedu na nevyjssi detaily v rozliseni 1920x1080 krom antialisingu uplne v pohode na HD5870, jsem moc rad, ze jsem tyhle karte pred rokem a neco veril a dal na ni.
-
btw. Max je proste absolutne ultimativne skvelej!
-
Eh... proč musím být pátek, sobota a neděle v práci?! *15*... ale co, přijdu domů, download ze steamu a jde se pařit... pracovní sobota asi bude spací *1*
-
-
:-)) buď v klidu mám to stejně. stahoval sem večer od 20.00 a trvalo to 3,5h. gameska chce 29G disku
-
-
29G? To je kolik disket?
-
-
10070
-
-
-
O nic neprijdes, jelikoz je steam asi pretizeny a tu hru uz stahuju necelych 19 hodin rychlosti 80 kb/s
-
-
chci se zeptat ze zvedavosti kdyz se to tu tolik resilo, jak zvladl RockStar optimalizaci?
-
-
Na Pentiu 133 Mhz mi to nejede a to jsem včera koupil novou grafárnu - 3DFx Voodo 1. Celkově mi příjde, že nové hry jsou naprosto špatně optimalizované, protože mi vůbec nejedou, tak hraju NHL 97
-
Na GTX580SLI to ma odhadem urcite okolo 80fps (proste absolutni plynulost), takze tam je podle me dost znacna rezerva pro slabsi karty (pokud nemluvime o nejakych 5 let starych). Navic je tam opravdu spoustu nastaveni, kde je mezi normal - very high dost minimalni pozorovatelny rozdil, takze je i co snizovat.
-
-
To je opravdu hodnotná informace, GTX580 ve SLI má doma určitě naprostá vetšina hráčů.
-
-
je tam spousta nastaveni takze si zahraje asi kazdej bych rekl, plus pro ty nejlepsi karty jsou tam asi 2 druhy antialiasingu bez kterych se normalni lidi uplne v pohode obejdou, nejnarocnejsi se mi zdala prave zapnuta ta virtualni synchronizace ale to je muj subjektivni pocit, kazdopadne optimalizace mi prijde naprosto adekvatni roku 2012.
-
u mna nadmierná spokojnosť, hrajem na very high, okrem shadows a ide to parádne so zapnutou vsync :) plynulo a krásne
-
u me dobry
-
-
Koupeno...a tyhle prachy si kluci od rockstars opravdu zaslouzi ...do posledniho halire..U me games of the years..
-
Pral bych vam videt tu nadheru ve 3D, ten pocit kdyz provrtate chlapa jak reseto ve spomalenym zaberu a krev vam strika z monioru primo do ksichtu je neco neskutecnyho, rockstar to opet dokazal, pro me jasnej dukaz ze tech 20 litru za grafiku nebyli vyhozeny prachy. Diablo 3 ??? Co to je ???
-
-
Jistě že to stálo za 20 litrů.... *12*
-
-
kamo nadrel jsem se na tu kartu tak, ze se tobe o tom ani nezda tomu ver.
-
-
To ti přeci nikdo nebere...jen ty sám víš, že za to ta dřina "stála"..
-
-
-
-
stáhnu.....mrknu jak mi pofárá a podle toho se podřídím, zda original:)
-
-
jinými slovy stáhneš, dohraješ, nekoupíš :-D
-