Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 se řítí na PC a tak vám přinesl extra trailer
1.6.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Z gameplaya na YT sa mi nejako nepozdavala jeho chodza, ktora ako keby bola 10 rokov dozadu. Hra vyzera byt celkom OK, aj ked to nie je to co by som od MP cakal.
-
tvl 26giga...kdo to má stahovat?? :D
-
-
lol Ico nevim kdo je u tebe dítě, nikdo neřikal že to du stahovat z torentu tak se uklidni...já mám peněz dost kašpare vymatlanej :))
-
nj děti bez kapesného no...
-
-
Proč bez kapesného? Na steamu si koupenou hru taky musíš stáhnout...
-
-
-
hehe ta buchta na začátku jak de k baru tak při tom záběru na záda vypadá jak kdyby měla nakadíno za trenýrkama *12* *8*
-
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/321675_2459783862561_1491102523_32776798_1821530570_n.jpg
-
-
z filmu Pařba v Bangkoku
-
-
No neke ty si mi ale chytrák
-
-
to, že to víš ty, neznamená, že to vědi ostatní..
-
-
-
Lol
-
-
Jesteze mi odesla grafika a budu muset mesic pockat nez se nad tretim dilem zklamu...
-
-
už je to nuda příteli, číst ty tvoje fnukance :D hra ma na metacritic pozitivní recenze jak od recenzentů tak i od čtenářů.. obě na stejné urovni a pokud tomu tak většinou na meta je, tak to nebude žádná žabařina.. spousta lidí je nadšeno ohledně té hry
-
-
Zrovna Metacritic bych nezminoval, protoze ten uz davno neslouzi k tomu, k cemu mel...
-
-
Mozna a nejen diky nemu se dockame rozsirenyho konce ME3... takze podle me slouzi porad skvele. A prestan se chovat jako zahorklej kluk, co mu nekdo sebral na piskovisti nakladak.
-
-
-
A dobre ti tak.
-
-
...chci si to koupit ale mám strach z HD nároku...mám Dual Core 3.1 GHz 4gb DDR 3 a ATI 4870 1GDDR5 OC verzi...kdyby mi to šlo aspon plynule byl bych rád :D
-
-
to víš, že půjde *1* I kdyby jen na minimální, ale plynule určitě.
-
-
...no já si pamatuju na GTA 4 ani po miliontém patchi mi to nejde tak jak bych si přál:)) ale dneska kupuju a těším se na Maxíka:)
-
-
tak to je něco jiného, tehdá to bylo hodně závislé na počtu jader, takže mě to třeba běželo plynule až na čtyřjádru. Přeju hezkou zábavu ;)
-
-
-
Pujde, tak na medium a rozumny rozliseni budes moct parit naprosto v cajku.
-
-
to jsme se trefili ;)
-
-
-
mimochodom už má niekto tú sošku ? som sa tu minule s nekým hádal, že to vyzerá ako render a nie fotka... takže je naozaj tak prepracovaná ako na obrázkoch ?
-
-
je dosť veľká, ale za to krásne vidieť každý detail, mrte si mu lúbia tie nábojnice na parketách, a pekne vymodelovaný ma aj ksicht plus ta dierka v kabáte je perfektná :)
-
-
Dobra hra jsem zvědavej na délku hry,trošku bojuju s ovládáním a bodla by čeština příběh vypadá zajímavě až bude projedu si to určitě znovu. *15*
-
-
nápodobne, to ovládanie dosť komplikované zo začiatku , tiež som s tým bojoval , pokial som to nastavil podla môjho gusta
-
8 hodin pokud pojedes easy, jsi skiller a nebudes sbirat zlaty zbrane ani "nápovědy". 12 hodin na tezsi obtiznost s troskou toho šolíchání okolo.
-
-
8 hodin na Hard, nejsem skiller a sbíral jsem co sem dokázal najít, zdálo se to ale delší, a navíc je to kvalitních 8-10 hodin...
-
-
-
je to pecka peckovitá, hral som zatiaľ niečo cez hoďku a musím povedať že zo začiatku to blikanie a všakovaké filmové efekty mi začali liezť na nervy ale pak prišla pekelná ŘEZBA, vôbec neľutujem tých 130 euro :D
-
-
To je něco přes 3 papíry nějaká sběratelská edice.
-
130€? Proboha za co?
-
-
no 100 ojro zberateľská + 30 ojro rockstar pass :)
-
Za piczoviny na které se práší :D
-
-
ako pre koho že :)
-
-
-