-
hra má nedostatky (který tady byly několikrát řečeny) a pár přehnaných pasáží, ale dobrý herni zážitek je hází do ústraní..... btw- (spoiler) - tak trochu jsem nepochopil... Pasosovi zachráníte holku s kterou ke konci jedný mise odleti helikoptérou a vás tam nechá... takže se jeví jako zrádce... no a v další misi vás přijde zachránit na střechu bortícího se hotelu... kde je ta logika? ...jinak jsem si od začátku hry myslel, že ten zrádce bude váš šéf... a ejhle - on je to jeho brácha.
-
-
SPOILER!
On "jel" (napomahal) pouze v necem, o tom obchodovani s organama nevedel, tak mel asi cerny svedomi a chtel si ho alespon trosku vylepsit :)
-
-
lol! jak vidno, programator v tiscali neni neschopny :).
-
-
Psychicky narušený spammer... Holt někdo má koníčka, někdo chodí za ženskejma... a někdo zmůže jen tohle...
-
-
si chlapec nekde neco precet a mysli si, ze copy & paste staci k takovydle srande :).
-
To je snad porad ten samej ne? Neda se zjistit nejak jeho adresa a jit mu provest neco nepeknyho? Bych se hlasil :)
-
-
-
prečo to Vy trólovia nevešiate na youtube? tieto vaše plejere sú totálne na starú gbelu materinú! načítava video a načítava a keď spustím tak to seká, ako epileptické batoľa po zemi. na youtube by som to už mal pozreté, KUŘBA!
-
ufff...no...sem rad, ze ma na hru alespon nekdo stejny nazor jako ja. protoze vyhrady, ktere tu padly prezentuji uz od doby co sem hru koupil a sem vsude za hatera :D
-
-
Neboj je nás víc :) S Lukášem naprosto souhlasím.
-
-
no okrem skveleho technickeho spracovania, zmyslu pre detail a peknej grafiky ma ta hra inak nezaujala, radsej si 100x zahram maxa 1 a 2 nez znova toto , ku koncu hry som len dufal nech je uz koniec nech to prejdem islo mi to na nervy furt len strielat po linearnych cestach a stale len strielat a nic ine len strielat , zabil som 1770 nepriatelov cca podla tabulky, co vy? :D
-
-
a mp 1 a 2 boli strielačky v otvorenom svete? krista boha ale si si riadne nasral do huby, už nevieš čo od dobroty by si chcel, a len tak mimochodom predpokladám že si hru stiahol cez torrent .... *11* *16* *12*
-
-
boli strielacky a ovela lepsie sa mi hrali, mali zaujimavejsi pribeh, a ne robit zo seba ramba a chucka norrisa ako v mp3 , ta hra sa nemala ani volat max payne 3 , nikto by sa neurazil, a ano stiahol som si to nekupil by som si to , kupujem si ine hry ktore ma oslovia viac , aj keby som si to kupil by som banoval , skor uvazujem ze si kupim antologiu mp1 a 2 , kolekcia klasiky
-
-
vieš ako som vedel že si hru upirátil? presne podľa tvojho stupídneho prvého komentu, nadávat na akčnú 3rd person strielačku že je príliš akčná s hordami nepriateľov, je ako kritizovať vodu za to že je mokrá...Ty priateľu si prsne príklad toho prečo sa väčšina vývojárov vysiera na PC scénu.
Rozmaznaní, špinaví pirát, ktorý má ešte toľko odvahy kritizovať upirátenú hru. Brácho si chudák. *11*
-
-
-
-
Tak tuhle videorecenzi jsem absolutně nepobral. Vůbec, ale vůbec to nevyznívá s pocitem ze hry (čerstvě dohráno). Ano, videosekvencí je dost a někdy převažují samotné hraní (to bych uvítal obráceně), ale co do debility tu máme jiné adepty. Naopak, charaktery jsou vykresleny reálně a zasazením do opravdového prostředí jim dává punc uvěřitelnosti, ať už je Maxova motivace jakákoliv. Pro každého, kdo si recenzi poslechne je to odrazující, což je OHROMNÁ ŠKODA!! Hratelnost je správně old-school a akční mechanismy takřka dokonalé. Pro mě moc milé překvapení *1* Takže pro všechny, kdož zvažují zahrání - nečekejte závan originality, ale skvělou akční jízdu a nebudete zklamáni!!!
-
-
Zahraj podruhé, poskládej si chování charakteru podle časové linky a ne v pořadí naservírování hry. Pak najdeš tolik blbostí v chování postav až to bolí. Jinak uznávám MP3 jako jednu z nejlepších stříleček po akční stránce.
-
-
Můžete nějaké z tolika blbostí zmínit?
-
-
Dobrá otázka.Jediná blbost v Maxově chování mi přišla vražda toho buzíka v baru.No ale co?Vždyť sám řekl že neví proč to udělal a v krvi měl nechci hádat kolik promile.Postavy jsou uvěřitelné a Max ve trojce fakt zazářil.Změnil se a to jedině k lepšímu.Po tomhle díle je to jeden z nejuvěřitelnějších herních hrdinů.
-
-
máš pravdu, Max jednoducho vyzrel dokonale v treťom diely.
-
-
-
-
Přesně, s tímhle jen souhlasím :) Pokud lidi hráli předchozí díly, tak přesně věděli co od tohohle čekat :) Pokud někdo čekal nelineární střílečku, tak to šel na to špatně. Ty cutscény sou tam dle mě perfektní, sice při druhym hraní mě štvalo že nejdou přeskočit, ale to se už dá přežít. *4*
-
presne tak
-
-
Jeste bych rad reagoval na to jak se zde resil torrent. Mnohdy se nedivim, ze lide stahuji hry. Cemu dnes totiz verit, stale se mluvi jak IGN je podplacen a prinasi neobjektivni recenze. Nikdo si hru pred vydani nevyzkousi, az na vyjimky kdy je demo, pokud to neni na xbox live *1* Schvalne jsem cekal kdy se objevi recenze na maxe payna 3. Kdyz vysla na xbox 360 tak tusim v den vydani, nebo dokonce pred vydanim (ted bych lhal presne si to nepamatuji) byla recenze venku. Ale recenze na PC prisla az s obrovskym zpozdenim. Co kdybych cekal s predobjednavkou na posledni chvili a cekal na to co mi napise recenzent? Co kdyz jsem cekal na to jak se hra hyba na beznem pocitaci? Co kdyz me zajimalo to, jak se povedl cely konvert z konzol a jake neduhy si vzal s sebou? Nic jsem nedostal.......ani jsem si hru nemohl vyzkouset. Nakonec jsem samozrejme hru koupil a byl prekvapeny, ale jde tu o princip. Kdyz si kupuji postel a matrace chci si je zkusit. Kdyz si kupuji auto chci si ho zkusit. To ze nekdo rekne 1000 je nic, pro me to treba neni tak zavratna castka, ale jsou lide kteri nasi krasne ceske zemi nemaji jen tak vyhodit 1000 ,- Jsou lide kteri maji 1000 a rozhoduji se jakou hru si koupit a jestli vubec, pak ji koupi a lituji toho. Takze abych pravdu rek, to ze lide stahuji hry v docela velkem procentu se nedivim. Drive nadavali na to, ze ke hre nic nedavaji, ted se snazi davat tricka, nebo limitky za cenu normalni verze a spoustu bonusu, ale pak uberou tim, ze nedaj demo. Pred par lety zpet se malo kdy stalo, ze by hra nemela demoverzi treba mesic pred vydanim. Pamatuji si SP a MP demoverze, mnohdy single demoverze meli 3 levely
-
-
Zahrát demo a nebo stáhnout a poté se rozhodnout. Pamatuju si, jak dostali do redakce novinářskou verzi DiRT: Showdown... nadšení neznalo mezí a jak hra vyšla, tak ji zepsuli (ostatně ta hra si ani nic jiného nezaslouží) takže nějaké objektivní nebo názory ovlivněné "my vám půjčíme preview verzi a vy ji vychválíte do nebes" vůbec neberu
-
-
Scenar je totalni nesmysl a brak..ale jinak je to vyborna hra navazujici presne na Maxe 2- ,potesila, me obtiznost na normal,umiram na kazdem rohu.)
-
Myslim, ze nejlepsi recenzi je demoverze :-) at uz tam cislo je nebo neni, nikdy si z toho neudelas tak presny obrazek. Nikdy si nevyzkousis jak ti hra sedne.....ctes nazor recenzenta, sami recenzenti rikaji, ze mate recenze brat z jejich pohledu, jak na ni pohlizi oni, nikoli se tim naprosto ridit. Jsou hry, ktere dostaly vysoka hodnoceni a ja je vypnul......jsou filmy, ktere dostaly mensi hodnoceni a ja na ne koukal az do konce. Cislo ma fungovat jako shrnuti cele recenze, protoze ne kazdy si po precteni udela nazor. V recenzi se pise co je spatne, co je dobre a jak to hodnoti.......stejne jako sme byvali, nekteri tedy jeste jsou hodnoceni ve skole. To jakym zpusobem presvedcis ucitele, tak te ohodnoti. Ja napriklad po precteni nekterych recenzi jsem na vaskach, mrknu se na hodnoceni a pomuze mi to se priklonit k jedne strane.....reknu si, aha tak to asi nebylo moc dobry kdyz tomu dali 5. Casto totiz jsou recenze dosti matouci a sam nevim co si o hre myslet. Kazdopadne odstranit ciselna hodnoceni? vzdyt za tolik let si nas recenzenti vseho naucili na ta zaverecna cisla. At to jsou hry nebo napriklad filmy, jsme nauceni na to sledovat cisla, ale take verim ze se opravdu najdou lide, kteri prectou verdikt a cislo a pak se rozhoduji *1* Kazdopadne jak rikam, at video nebo psana recenze, nikdy to neni ono jako si sam hru vyzkouset
-
Tohle debilni kryti je kvuli debilni konzoli, strilet a bejt zalezlej. blee Kde je vykukovani pres roh? Hmm by se konzoloidi z toho po***
-
-
Snad se to co máš dá léčit.
-
-
Je to nevylecitelna choroba mirena proti konzoli a jim podobnym kramum
-
-
Tak jdi otravovat někam jinam.
-
-
-