-
Proč všichni čeští herní novináři vyslovují jméno Max Payne jako "Mex Payne"?
-
-
protoze se to tak vyslovuje v te hre ?
-
-
Hra bez napadu s nelogickym pribehem ... jednoznacne hra roku.
-
Prvý krát musím nesúhlasiť s lukášovou videorecenziou, ono totižto max payne aj cez svoje minimálne nedostatky je skvelá hra, ktorá podľa môjho názoru je určite bez debaty zatiaľ hrou roku 2012
aspoň pre mňa teda.
Posledne som sa takto u hry výnimočne bavil len pri hraní Half Life 2 a to je už pekne dlhá doba. -
Bohužel musím souhlasit s grygarem,těch videí je moc a prostě sem se u ty hry musel přemlouvat abych jí hrál a to jenom kvůli tomu že sem koupil origo (scénář zas tolik ohodnotit nemůžu,počkám na cz a zkusím znova ) Ale prostě tohle max payne není a ani už nikdy nebude ,když to nebude dělat remedy .To i Alana wake měl víc max atmošku než tohle .škoda .Ale neříkám že to je špatná hra - pro mě ale fakt není .Rači sem místo toho podruhý rozehrál Zaklínače 2 :D
-
-
Akorat nesouhlasím stím že dvojka byla až moc překombinovaná,na dvojku mi nešahej :D
-
-
taky jsem nepochopil to co ta, Lukas rikal o pribehu druheho dilu . Dyt ten pribeh byl jasnej jak facka . Mozna by si mohl zahrat takovej Crysis 2 ,kde to vypadalo ,ze si tvurci chvilkama z hracu delaj legraci :D
-
-
eh pardon Nepochopil jsem co Lukas rikal o ...... ach ty fety :D
-
-
-
-
To snad celá recenze byla o pomlouvání max peyna 3 ?
-
-
souhlas aspon mohl rict co jse mu libi *5*
-
-
mohl bych mit jeden pritroubly navrh? lukas je tu hlavne na videorecenze, protoze ty opravdu umi. lukas nema rad ciselna hodnoceni. co brani tomu zrusit ciselna hodnoceni u videorecenzi? jsou preci jenom trochu jiny zanr, nez textova recenze, takze myslenka o konzistenci tu podle me moc neobstoji. myslim, ze by se mnoha lidem ulevilo. krome trola teda, kteryho by trefil slak bez cislicka na konci, protoze to je "nejdulezitejsi slozka recenze".
-
-
Pravdu máš. )) Ale i u písemnejch recenzí by to byl skutečně krok lepším směrem. Odpadlo by šílený dohadování "proč tak malý/velký číslo" a věřím, že každej by si zvládl udělat základní obrázek alespoň z verdiktu.
-
A sorry, tys psal jen u videorecenzi, uz blbe vidim. Beru zpet....
-
-
:)
-
-
Ty asi games.cz nemas moc rad, ze chces, aby prisli o 95% vsech ctenaru, kteri se chodi koukat jen na cisla u recenzi a ctou tak maximalne posledni dve vety zaveru :)
-
-
Zbavení se 95%? A nebyla by to nádhera... tak čisto by tu bylo. :)
-
-
a web by skoncil. uz tak nemaji na kvalitniho "uplne zakladniho" newskare. pokud jsem chodis casteji tak vis o cem mluvim :).
I KDYZ! uz jsem tu ten mensi problem delsi dobu nevidel, tak je mozne, ze se v redakci neco stalo a petr se rozhoupal. -
-
Kdysi davno jsem psal na web, kde prave se zrusilo hodnoceni u recenzi (ja byl v ty dobe tak blbej a navini, ze jsem to taky povazval za extra dobrej napad), a vydrzelo nam to asi pul roku? Ted nevim, tak priblizne. Jakoze pak konec :)
-
-
Vždyť to jsou " jen " čísla s orientačním cílem pro ty, kterým stačí ke štestí vidět číselný verdikt, aby je to definitivně přesvědčilo o "nadupanosti" nebo "žumpnosti" daného titulu, ale obecně to vypovídá o velkým nic. Navíc si každý stejně může, a taky tak se doufám činí, vytvářet vlastní verdikty i klidně číselně na vlastním úsudku a na vlastní zkušenosti. Desítkový a procentuální systém je sice sumářem pro ty, kteří nejsou schopni si recenzi přečíst nebo si o hře udělat obrázek alternativními cestami, ale největší váhu má stejně samotný text, který by měl platit za primár, ne parta osmiček a devítek na konci - zvlášt v těchto dobách. :)
Takže mě i překvapuje, že tak lidi obecně lpějí na číselným vyjádřením a byli by kvůli tomu ochotni seknout s navštěvováním, jak se evidentně stalo u vás.
-
-
-
Bez diskusnich trollu to souhlas :)
-
-
-
Nejdůležitější aspekt každé recenze, správně. *4*
-
-
no neviem, najprv odhalenie ze kral je nahy a potom 9/10?! Kazdopadne Maxa 3 zabili podla mna dve veci:
1. Videa - je ich nenormalne vela a su nenormalne dlhe, casto zasahuju do hry. Coskoro sa dostavil pocit ze viac sledujem film ako hram hru.
2. Bullet time - ci ako sa to nazyva. Najprv som myslel, ze na stare kolena som zabudol hrat akcne hry. Potom, ze to je na normal najtazsia hra aku som kedy hral. P*cu, ja som to zacal ako normal oldschool akcnu hru (Max Payne 1,2 napr.) bez spomalovacich features a zistil som ze to je nehratelne, pretoze je to na tom postavene. Normalne nascriptovane situacie ktore vyzaduju Bullet time - na co sa im mozem vyj*bat.
p.s. dufam ze takto nedopadne GTA V -
-
Ano bod 1. cize videa mi znechutili celu hru, clovrk chce hrat a nie pozerat film.
Ja to chapem ze je to rozpravanie pribehu, spojlery ako k comu dojde.
Ale ked za hodinu co ma clovek spustenu hru tak vatsiu cast len pozera a nezapaja sa, tak to riadne vytaca :(
Pocit ako ked mate pred sebou vyzlecene dievca ale nemozte sa jej dotknut, potom na chvilku pohladide prso a zase vas odstrci.. :D
OK divny priklad ale tak som sa citil, stale len cakal kedy konecne tie blbe videa uz skoncia...
A tym padom u mna skoncila aj cela hra :(
Som bol moc nadrzany a siel radsej za inou :D -
Add bod 1: Ty by si asi nemohl hrát žádnou hru ze série Metal Gear Solid. :) Ale chápu, že někdy jsou videa otravné a nešly mi přeskočit. Navíc mě kolikrát hra po videosekvenci hodila do tak debilního místa. že jsem nutně musel schytat pár ran, než jsem se mohl schovat apod.
-
Cela seria je postavena na bullettime je to neodmyslitelny herny prvok v tejto serii, podla niekoho znamena oldschool hrat bez max payne bez bullet time? WTF? To uz su naozaj niektori ti samozvani "oldschooleri" tak padnuti na hlavu? *7*
-
vulgarni prase nauc se vyjadrovat *5*
-
a zabudol som:
NOIR atmosfera je f p*ci. Mam rad hry od R* , ale toto doduzbali...
-
-
za boha si nedokážu představit, co by mě donutilo vypláznout prachy za něco, co je na piratebay zdarma. Fakt Vás počestné PCčkáře obdivuju *14* *14*
-
-
bych vas hned banoval ,kradete jak cigáni!
-
-
nechces je rovnou strilet ?
-
-
Niekto je hold socka a niekto nie *5*
-
-
Rouzmně uvažující člověk jim za tohle litra nezaplatí. Skutečná hodnota je tak cca 400kč. Není to o tom, zdali jsi socka nebo ne. Je to prostě revolta vůči tomuhle nesmyslnýmu systému. Alespon já nikdy neměl bohatý rodiče a znám skutečnou hodnotu peněz, který jsem si vždycky vydřel.
Maxe (1. i 2.) jsem si prošel nedavno. Bez autoaim a na vyšší obtížnost jsou to celkem obtížné hry. Z každé scény mě ale na tomhle třetím dílu bylo do očí nesmyslné provedení soubojů. Asi je to tim, že dneska se FPS nedají hrát jinak, než že hráč běhá od překážky k překážce a je nse za ně schovává a střílí. Průraznost materiálů je po deseti letech stále na nule, bohužel tam klesá i AI. -
-
tak ono kdyby se to pro aspon tu stredni a vychodni Evropu prodavalo jako za ceny v Rusku (373Kc po prepoctu), tak by to byla taky jina...
Imho ty Rusky ceny odpovidaji prijmu lidi v CR a ty rusky ceny pro ruskej region jsou mimo - musely by bejt jeste tak 1/4 -
A to je nejaký problém počkať, kým cena hry klesne? Kupujem originálky dobrých 10 rokov a až na výnimky, ktoré mi za to stoja (DCS, ROF,...), berem hry obvykle za 5-10€ *7*
-
Skutečná hodnota všeho je nižší než za kterou se prodává.
Takový LIMBO se prodává za co já vím, deset babek? Skutečná cenu bude u těch dvou padesát za který to bývá ve slevě.
-
-
-
Morálka,Etika...To ti nejspíš nic neříká.
Pak jedině,kdyby Výkonná moc měla více lidí a prostředku tak by tě donutili určitě a ani by nepotřebovali různé hovadské dohody o kterých se tak diskutuje. *3* -
Používej rutracker.org, piratebay je lame... *3*
-
-
Torrenty jsou lame.
No já stejně stahuju už jen anime a na to stačí XDCC. -
-
Torrenty rozhodně nejsou lame, pokud na nich seženeš to, co jinde neseženeš... A to u lossless hudby rozhodně platí - i když je pravda, že značné peníze investuju do originálek.
-
-
To ja používam výhradne Zafo.sk, sú tam overené fotečky *3*
-
-
-
Ja jsem chtel jenom poznamenat ze mne se to libilo :D Pribeh je dost pritazenej za vlasy ale zase ale ma max dobry a casto zabavny dialogy. Akcni stranka hry pak funguje skvele. Max neni chytra strilecka ale v tom co je je podle me dobrej.
-
když si to nějakej 5ulin stáhne z torrentů a pak napíše, že je to sranec, tak se nedivim- má totiž k tý hře úplně jinej vztah, než ten co si ji koupí za litr,-, to je stejný jako s holkama, akorát obráceně *15*