-
Boze ta portugalstina, sem myslel ze je tam jen vyjmecne, ale ona je tam FURT! A neprelozena, to je mi teda s*it :D esli z toho mam mit feel ze su ozralej blbec co vecne ani nechape o co go, jen proste beha a strili, tak se to vede na jednicku...ale myslim ze prelozene titulky by nicemu neskodili, i kdyby se dal tvaril ze nerozumi....ach jaj
-
-
Feel "ožralej blbec" mám každej den *1* *1*
-
-
Jinak tohle asi zapadne, ale děkuji za videorecenzi, sledování uteklo jako voda. Skoro si říkám, jestli by nestálo za to ji mít delší, ale zase to by asi někteří už nedali :) Měl jsem z toho takový pocit strohosti, práce narychlo. Tím samozřejmě neříkám, že byla špatná :)
-
-
Taky bych to vrátil do dob, kdy tu videorecenze začínaly a skoro každá měla okolo 20 minut (kromě jednoho autora, který si pod pojmem videorecenze představoval 4 - 5 videí a trochu textu)
-
-
Ehm...Ale tahle série nápad s bullet timem poprvé zrealizovala takže jako nevím proč by neměl být i ve třetím díle.Ty jsi fakt pakůň
Tohle míří trolovi samozřejmě *3* -
xbox mě stál 7 000 a do her jsem za ty roky nastrkal už aspoň dalších 15 000, kupuju PC a všechny hry budu stahovat jako každej dickhead z tady toho fóra, to jen abyste to věděli *5*
-
-
Dobře uděláš - dnešní hry stejně stojí za houby, přestože se nám recenzenti snaží namluvit, že ne.
-
-
Poslední reakce. Mohu se ty šášulo zeptat, kolik jsi ty těch her za poslední rok dva hrál? A nepočítej ty dvě "svoje" hry.
-
-
No pokud bych měl brát hry, co vyšly v posledních dvou letech, tak to téměř žádnou, nezaujaly... Pokud bych měl brát hry celkově, tak to půjde do prvních desítek - ale je fakt, že kromě FIFA fotbalu spíš nárazově, než pravidelně.
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* Vypadá to že já za víkend dohraju víc her než ty za celej život (FIFU nepočítám to je jen fotbal)
-
-
Tak to gratuluji... Já si raději poslechnu více kvalitní hudby než ty a tvoje rodina až po třetí koleno za poslední tři životy. *2* *2* *2*
-
-
-
-
-
-
Trole, ty dneska jedeš. *3*
Není co dělat doma? -
-
Není pro mě problém dělat více věcí naráz. *3*
-
-
Jako myslíš jako dostávat elektrošoky a psát naprosto mimo na tiscali? Myslím, že ne:)
-
-
Další dávka sebeuspokojení?
-
-
Ani ne. Čekám na zpracování objektu v práci a bohužel jsem se zase ukázal jako hlupák, když reaguji na trotla.
-
-
Dej si (這いよれ! ニャル子さん full OP na zpříjemnění čekání.
http://www.youtube.com/watch?v=uG8N1zCB4Wc
-
-
-
-
To pro mě taky.
Pokud jedna z nicj není studium. *15* -
-
Já dnes odpoledne zvládal učení a přispívání bez potíží. *4* Dnes večer jsem k tomu stíhal poslouchat hudbu a hrát Jedi Academy. Nevím, co mají zdejší looseři za problémy s multitaskingem... *5*
-
-
Já jsem chodil po baráku, nadával na teplo a hrál Resistance: Retribution... abych to PSP taky využil.
-
-
Hmm, no já si kdysi koupil NDS a fakt se mi na něm hrálo dobře a všechno. Tak jsem ho čenžnul za PSP, abych zkusil i druhou stranu. (+ některý jap. chuťovky jsou jen na PSP)
Čekal jsem dobrý hry + přenosnou knihovnu starých konzolí přes emulátory na CFW. Takže v zásadě jsem spokojenej. -
PSP nebo PS Vita? Ono je to vlastně fuk... Mám pocit, že jsem byl vytrollovaný, když jsem si ho před pár lety koupil a postupně zjistil, že to nedokáže nabídnout žádnou multimediální funkci tak, jak by mělo. Nebo to vidíš jinak?
-
-
-
-
-
-
Mohli by předělat první dva díly na tenhle engine. I když nedávno jsem si oba zahrál a pořád to vypadá slušně.
-
plivat na CoD a ostatní "tupý" střílečky je snadný a myslím si, že je to dobrej způsob jak zvednout příjmy z reklamy
-
A to,že máte každej v kapse po 50 000,- to už neřeknete? devítku ani omylem
-
-
to by museli mat nazov ign.cz
-
Ksakru, chudáci redaktoři tady na games.cz. Kolikrát jsem už podobných jako ty slyšel, že jsou tady všichni podmáznutí. Hele, kdo z redakce má tedy to Porche, Ferrari atd.?
-
-
no tak, jako kdyby si trola neznal. redakce ho zna velmi dobre. a lukase se dotkne asi tak moc jako uvolnene pericko pri vetrnem dni.
-
-
Ale tak mohla by aspoň redakce napsat, kde ty Porche kupuje ve slevě.
-
-
-
Podplacený jsou, to je jasná věc...
-
-
podplaceny ne, prizdisraci, co se boji, aby se na ne nezlobil nejakej velkej distributor nebo masy fanboyu mozna, ale porad to tu neni zdaleka tak spatne jako na velkych zahranicnich webech typu ign. Tam se vazne nedela rozdil mezi recenzi a reklamnim prohlasenim.
-
To je dobrá zoufalost trávit celé dny v diskusích o hře, která se ti nelíbí
-
-
To vieš, komplexy si treba niekde liečiť *4*
-
Je třeba vyvážit ty nekritické recenze, které jsou dnes na denním pořádku...
-
-
Tebou? Nenech se vysmát ty a Fifa 2012 a Diablo II....Víc nic neznáš a ani si nehrál.
-
-
-
leda tvoje řiť je podplacená *12*
-
-
Jen aby ses nedivil... Já se nekamarádíčkuju s lokálními distributory a nepobírám od nich ceny do podcastů, ani nepotřebuju mít prodeje her na svém e-shopu, abych se uživil. *5*
-
-
Tebe totiž živí rodiče. V tom lepším případě.
-
-
A...? *4*
-
-
-
-
-
-
Nechápu, jak vůbec někdo může takovouhle tupou střílečku, kde nějaký zestárlý vožralý chlap běží v bullet-timu (který mimochodem už není IN minimálně pět let) proti hordě ozbrojených protivníků a v plné palbě se ještě stíhá škrábat na gulích, považovat za 9kovou hru... I Call of duty mi nabídne autentičtější zážitek! Totální fail tahle recenze, zvláště od takového přemoudřelého intelektuála Grygara, který na většinu normálních her hledí shora!!! Hlavně, že Skyrim má desítku, vy chytrolíni přitroublí! *11* *11* *11*
-
-
ja zase nechapem preco ku kazdej hre musis mat komentar ci ta bavi alebo nie najprv diablo teraz max ..... to nemas nic ine na praci ako pisat komenty na tiscali alebo si len querulant?
-
-
vyjadrovat vlastni nazor na hru je v diskuzi pod recenzi docela bezne, ne?!?
-
-
ano je ale prispevky od trola ktore zacinaju: "Nechápu, jak vůbec někdo může takovouhle tupou...."etc. su fakt trolenie nie nazor .... ono neviem ako podla teba ale aj si myslim ze nazor by mal mat nejaku pointu a nie len nadavat na hru aka je tupa ... a ked si precitas prispevky k diablu tak tam takisto trol pride a napise nieco typu : to je ale blbost....ma to podla teba nejaku hlbsiu pointu? a ma to vobec zmysel nieco take pisat ved ked ma nieco nezaujima hned podla nadpisu tak clanok ani neotvaram a uz vobec nekomentujem.
Uf toto je moj najdlhsi prispevok :D
-
-
-
Gayrime, ale i tyhle hry baví spoustu lidí...
-
-
To samozřejmě... Ale je pokrytectví, aby člověk, který se o Black Ops vyjadřuje pokaždé s neuvěřitelným despektem, tady dělá pozitivní recenze na hru, která je evidentně úplně stejně nesmyslná a naskriptovaná. A ta hra navíc má 9ku! Nehorázné!
-
-
lukáš ale s tou devítkou nesouhlasí, jak jsem to pochopil. a black ops je prý skvělá hra... čísla stejně nic neznamenají, neřeknou ti, jak tě ta hra bude bavit a jak se ti bude líbit... stejně jako když se podíváš na top 100 filmů na světě, taky tě nejmíň polovina bavit nebude...
-
-
-
trole chci tě poznat osobně.. ty musíš mít zajimavý život :D
-
n00bům co nejsou schopný udělat frag a single hrajou na casual, bych COD nedával vůbec do ruky. Taky se nesnažím recenzovat Gayrimy a Obliviony
-
ne asi *6*
-
aj se ti nějaká hra líbí?:D
-
-
borci z games umí recenzovat jenom rpgčka