-
Ja jen nechapu, za co tedy Lukas daval 9ku ? Podle toho co jsem slysel, se hra pohybuje nekde mezi bezhlavou strileckou, beckovym filmem a neprilis velkym posunem od 2ho dilu. Myslel, ze 9ku dostavaji hry, jenz jsou temer perfektni a aspiruji na klasiku zanru a rocne se jich najde ze par. To co jsem slysel je tak nekde napomezi 7-8/10.
Ales svou 9ku obhajil dost jasne, ale nechapu proc ta konzistence, kdyz jde o tak zasadni recenzentsky rozkol.
PS: a pochopitelne ani zminka o multiplayeru, o kterem Rockstar proklamovali dost epesni slogany -
-
Vzal ji z textové recenze, protože musí.
-
-
musi aha, no tak to mel spise napsat protirecenzi, tohle je totiz dost matouci a bizarni, aby 3/4 recenze klel a pak jen rekl : Ta moje devitka je jina nez Alesova..
-
-
"3/4 recenze klel a pak jen rekl : Ta moje devitka je jina nez Alesova.."
som si všimol, že na games.cz je bežná prax vkladať inými do úst niečo čo nepovadali...akoby tu mali niektorí ľudia problém s čítaním alebo chápaním hovoreného slova. -
-
no to ,ze jsem to nereflektoval doslovne jeste neznamena, ze to tak nebylo mysleno. Opravte me jestli z toho mam nejaky jiny dojem.
-
-
-
-
tá deviatka je Alešova, nie ? aspoň ja som to tak pochopil, že na konci videorecenzie je hodnotenia písanej formy. Nechcem hovoriť za Lukáša ale pochybujem, že by tomu dal viac ako 8/10.
-
-
Já to taky tak pochopil že hodnocení 9/10 se týká textové recenze. Mohl bych poprosit o vyjádření Lukáše, respketive o napsání hodnocení které by hře dal (pokud to tu již nebylo zmíněno) ? Předem děkuji.
-
-
-
Když jsem si teď pročetl tu diskuzi, tak vidím, že Trol.diskuzní je dneska ve formě. Kre*en na 120%...neskutečný ten člověk.
-
-
http://www.disneywallpaper.net/data/media/63/Mr.-Incredible-disneywallpaper.net.jpg
*5*
-
-
Ty pořád prolínající se prokládané a rozsynchronizované půlsnímky v různých barvách jsou fakt ve hře? Nebo to byla jen náhoda, že ve výsledné recenzi trčí z každého druhého záběru?
-
-
Je pravda, že právě tahle prapodivná barevná stylizace, která tomu má zřejmě dodávat stylovost, mi přijde, že zabíjí atmosféru Maxe nejvíc. Naproti temné komiksové prezentaci mi to tu připomíná spíše něco ve stylu Gta: Vice City, což byla fajn hra, ale vyzněním úplně jiná.
-
To aby jsi se líp vžil do alkoholika :D
-
jsou.
-
-
Nainstalováno, vyzkoušeno a smazáno po 1 hodině nudy. Ještě, že jsem si to nekoupil a nejdřív radši vyzkoušel.
Víc cut-scén než hraní, to už je lepší se podívat na nějakej film, kdyby alespoň byla možnost skipování, tak nic neřeknu, ale takto byl pro mě MP3 velké zklamání.
Jenom doufám, že GTAV bude dělané jinak. -
-
presne, inak dopadlo L.A.Noire, to som si hneď objednal, ešte že som ťahal MP3 black box, ten mal iba 10 giga.
-
-
Taky tak, L.A. Noire mám koupené na steamu to za to stálo, ale od MP3 jsem čekal akci a ne jen nudné cut scény.
-
-
Jen bych rád připomněl, že spousta cutscén vlastně nahrazuje loadingovou obrazovku, proto se může zdát, že jich je tolik.
-
-
Promiň, ale to je blábol. Hra by se na mém SSD nahrávala maximálně pár sekund a ne dlouhé minuty, navíc s 16GB RAM by se ani většina dat nemusela nahrávat znova.
viz a názor Totalbiscuit na hru. -
-
Nechce se mi věřit, že bys byl tak omezený a nenapadlo tě, že to je kvůli konzolím *15*
-
-
Jdou přeskočit lol tak se podívej na to video co jsem postoval.
Já jenom chci za svoje peníze dostat produkt, kvalitní produkt a to o MP3 říct nemohu.
Jenom by mě zajímalo, kolik lidí co tady tu hru tak vychvalujou si jí ve skutečnosti koupilo, i když na tuto otázku si mohu odpovědět sám, defakto nikdo... -
-
Ja jsem si ji koupil a uz jsem ji skoro dohrál podruhé. Scenar mozna z amoc nestoji ale moc me to bavi a o to me jde predevsim.
-
-
Mě je úplně jedno kvůli čemu to je, je to prostě p**ovina a to je všechno.
Pokud hru dělám na PC, tak aby byla hratelná. Pořád si stěžují na pirátství, ale takovéto chyby tomu prostě jen napomáhají.
Chtěl jsem si to koupit, ale nekoupil, díky bohu za metacritic.com -
-
a napadlo tě, že je to situované stylově více filmově, jako třeba Uncharted či jiné tituly? Loadingy tam nejsou dalo by se říct žádné, cutsceny jdou přeskočit, neřeknu kdyby jsi to něják objektivně zhodnotil, ale ty se vyjadřuješ jak rozmazlenej spratek a metacritic ti řekně uplný prd, když vidim, jak tam každý dává nuly za uplný kraviny.. hra je hratelná na PC uplně normálně, technicky je v pohodě, nejedná se žádná neoptimalizace jako v případě GTA 4..
-
na druhou stranu v tom samym videu je videt, a je radne okomentovano, jak je MP3 kvalitni port. s touto jednou vytkou.
-
-
-
jeětě link http://www.youtube.com/watch?v=UnasbZ7_MKs&feature;=g-u-u
-
-
-
Black Ops versus MP3 -> Najdi pět rozdílů v hratelnosti!
-
-
Nevím, Black Ops jsem nehrál, není to můj typ hry, ale MP3 jsem očekával, protože 1 a 2 jsem dohrál, bohužel zklamání pro mě. Za 49,99€ si s tím můžou jít někam.
-
mám jich dvanáct
-
-
Sem s nimi!
-
-
jako šikovný a všemu rozumějící chlapec si je jistě umíš dohledat sám. jde přeci o obecnou znalost v hráčské obci.
-
-
CoD mi nestojí za pozornost, takže vlastně ne, nelíbilo. "Všichni" je množina, do které patřím jak já, tak i ty. A anžto tvrdíš, že všichni považují CoD za nej, vztahuješ to i na mne, což mě uráží.
-
Takže tobě se Black Ops líbilo, jo? Takovej intelektuál a vševěd... *3*
-
přestaň mě prosím urážet použitím slova "všichni"
-
Já se podíval na videorecenzi... a bohužel žádný znatelný rozdíl nevidím - krom toho, že Black Ops je podle všech nejhorší hra historie, za to MP3 best eva!
-
-
-
-
-
-
Akorát škoda, že Lukáš je takovej lamer pokud to teda na tom videu hrál on. Nedivím se, protože musíte hrát spousty her a žádnou vlastně neumíte pořádně, ale mě osobně by tohle nebavilo.
Jinak s čím nesouhlasím je přítomnost číselného hodnocení. Když už číslo tak by měla být recenze včetně multiplayeru a všech periferii co hra nabízí. -
Vyjmečně s Lukášem nesouhlasím v názoru na hru...je fakt, že jsem zatím maxe dostal pod ruku jen asi na dvě hodiny(ps3), ale přišlo mi jako zábavná oddechovka s dobře podaným příběhem, hloubku tu od příběhu nečekám. Max je klasickej Bruce Willis styl hrdiny a přestřelky jsou naprosto perfektní, i když sestřelování raket už je trochu moc. Každopádně mi to přijde jako špičkově udělaná hra v daným žánru ke kterýmu tak trochu ten plytkej příběh patří. V nakatomi jsem taky nečekal žádný hlubokomyslný drama. Pokud člověka bavili první maxove, pripadně kane&lynchove, tak tady bude spokojenej, protože je to totéž a kvalitně zpracovaný..
-
-
Tak mě třeba Maxové bavili (a jakože jejich příběhy smysl dávaly), Kane and Lynch taky (i když dvojka dost skřípala), ale tohle mi přišlo jako opravdu dementní. Ten příběh je IMHO hrozná vykonstruovaná kravina. A nějak ani nechápu, co to má hnát hráče dopředu - člověk vystřílí desítky míst bez nějaké důvodu, přitom Max všechno komentuje takovou formou, jako kdyby se tam ocitnul nějakou náhodou (což v předchozích dílech dávalo smysl, protože tam měly události nějaký sled)...
Jen chci říct, že chápu, že se to někomu líbí, ale to tvojí poslední větu bych nebral nijak paušálně. -
-
Mno jak jsem psal...soudím jen dle prvních dvou hodin, takže to pak časem může začít člověka štvát, ale stejně si nemyslím, že to pro tento druh her je to nejduležitejší. Navíc se mi docela líbílo jak si autoři hrajou s atmosferou brazilie nebo i to jakým způsobem v cut scenách nechávaj problikávat slova(everywhere-vsude po obrazu,ap.). Celkově mi pozice ožralýho superdrsnáka co jde za nějakým cílem hlava nehlava u takovýhle střílečky nevadí. A tebou zminovaný K&L jsou taky zatraceně jednoduchý a příběh tam byl jen tak aby člověk jen pořád nestřílel. Já osobně tenhle druh her nemusím a přesto mě Max bavil. Proto ta obhajoba z mý strany:D...
-
-
-
Na PC dohráno a pobavil jsem se opravdu skvěle. Lineární, naskriptované, chvílemi těžké (hard) ale krásně zábavné.
-
vidím, co vidím? jesukriste. "lingvisti", buďte té lásky a pokuste se býti názorově konzistentní. On i to São Paulo vyslovuje Lukáš "blbě".
Ano, korektní výslovnost jména Max v anglickém jazyce je [mæks]. Nicméně autorovým záměrem je neskákat trapácky z českého akcentu na anglický či jiný, jakmile se objeví cizokrajné slovo. V takovém případě musí logicky docházet k aproximacím a zde má [æ] k [ɛ] (to je správný zápis české výslovnosti éčka, holenkové) mnohem blíže než [a]. A namísto "sem si to poslech" vězte, že æ se zjednodušeně vyslovuje tak, že otevřete tlamu na A a řeknete E (kdyby vás to náhodou napadlo udělat obráceně).
co budeme propírat příště, ð? -
-
Nemám nic proti aproximacím. Mám hodně proti tomu, když někdo prosazuje jedinou "korektní výslovnost" tam, kde je evidentní, že je to blbost, a ještě se posmívá někomu, kdo používá jednu z legitimních variant.
-
-
Lukášova reakce na onu výtku je samozřejmě druhá věc
-
vůbec nakakat na angličtinu je zbytečně složitá, za pár let tady bude esperanto
-
-
ono i anglani mu říkají max místo mex, na jakémkoliv videu to jde slyšet
-
-
gratuluji, právě jsi objevil, že i angličtina má akcenty
-
-
-
Dámy a pánové, dokument Ze života hmyzu.
-
Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku.
-
-
Jistě se mne to dotýká, a právě proto zde své rozčarování velmi rád projevím. *4*
-
-
A já myslel, že od toho máš cvokaře. *7*
-
-
Myslel jsi špatně. *4*
-
-
-