Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kritizovat střílečku za to, že má dementní příběh je irelevantní.... Janchor je trošku mimo (cílovku)!
    Příběh mě zajímá, ale stejně tak nějak dopředu vím, že to bude samý klišé a nevadí mi to.
    Když já zapnu Maxe Payna, tak chci nakopávat frdele.
    Takže mi přijde nepodstatný pindat o béčkovosti příběhu a furt hledat Ingmara Bergmana ve filmu od Michaela Baye.
    Akční střílečky jsou vylízaný since ever. Get over it.
    • smejki
      považovat za irelevantní výtku k příběhu u hry (byť střílečky), která ten příběh tlačí hodně do popředí, je irelevantní *2*
      • něčím to tlačit musí
    • Je fakt, že hry od Rockstaru mají s Bayem hodně společného - jsou naprosto stupidní a útočí na primitivní pudy, ale jsou tak dobře udělané, že to každý žere
      • ...tím nechci říct, že je MP3 špatný, já bych mu dal tak 7.5/10, ale je fakt, že příběh je občas dost ujetý, nesmyslný a překombinovaný a příjde mi jako šitý horkou jehlou nějakého puberťáka... Hlavně mi příjde vtipné, jak do sebe Max lije jedoho panáka za druhým jakoby to byla voda
    • Rima, kde hostujete tie videa??? na DSLku uvas v kychyni??????
  • Někdo by mně mohl vysvětlit, v čem je tahle opěvováná hra o tolik lepši jak CoD MW. Linearita, terminator, miliony nepřátel, scripty všude. Miliony dlouhych animaci (to se člověk může podivat na nákej film a nemusí hrát). Ano má to bullet time, možná o trošku lepši příběh a nevycházi to každej rok. Ty 3 věci jsou důvody k 9?
  • Tahle nestojí ani za instalaci.Devítku jo? stěží 3/10 otupělá a tupoučká střílečka.Bez nápadu. *7*
    • Veskoslav
      Mohu se zeptat, co jsi od této hry očekával?
      • Trol.diskuzni
        No hlavně že ty se budeš považovat za velkého machírka, když si v bullet-timu postřílíš pár hloupých paňáců s nulovou AI... *5*
        • Veskoslav
          Problém je ten, že pořád chytřejší jako ty:)
          • Trol.diskuzni
            Užij si svoji pravdu. *3*
        • Táhni už ty tupče! *6*
          • Ty hlavně piš za sebe a né za můj nick.Idiote
            • jenže já tě mám u prdele, chápeš? *16*
          • Trol.diskuzni
            Ještě zůstanu... *6*
  • Tak už i tahle recenze mě utvrdila to, že si to za 700,- nekoupím... Interaktivní film maximálně za 300,-
    • Black_Hand
      tak treba Asura's Wraith by za trochu vic stal :). ale Max Payne je trochu nekde jinde.
    • Miserius
      Teda o cemkoliv, ale o Maxovi rict ze je to interaktivni film? Blbec na kazdym rohu *8*
      • USER47
        Zrovna u MP3 je tohle označení trefnější než u valný většiny ostatních her. V podstatě je to celý jedna dlouhá cutscéna občas přerušená herní sekvencí v dýlce několika sekund až několika minut.
        • Miserius
          Ale to NENÍ interaktivni film. Ze ti do hrani skacou pribehovy videa je neco jineho, nez kdyz v cod drzis sipku dopredu, svet okolo bojuje a ty projdes takovym valecnym "muzeem"
          • DangerousDave
            teba baví ťahať ludí za slovíčka ? 99 ľudí zo 100 pochopilo ako to Spouky myslel, tak prečo toho nie si schopný aj ty ? a vo svojej podstate je MP3 to isté čo COD, možno je tam o trochu menej wow efekt divadla okolo ale zase tam máš tony filmečkov. MP3 má podľa mňa k interaktívnemu filmu ešte bližšie ako cod.
  • Pořád se rozhoduju jestli mi MP3 stojí za to. Podle videí to vypadá na bezhlavou akci à la Rambo. Může někdo doporučit? *4*
    • jindra.veliky
      normalni tuctova strilecka *3*
      • Veskoslav
        Doporučuji si vyhledat, co znamená slovo tuctová.
        • to je kdyz si koupim dvanact May Paynu a trinacteho ukradnu z torrentu ?
          • ...Max Paynu...
    • Veskoslav
      A ony první díly nebyly ala Rambo?:)
      • Ne tolik. Teda alespoň mě to tak přišlo. Ale je pravda, že jsem je hrál už hodně dávno. *15* Spíš jsem od trojky čekal něco jinýho. Ale asi zkusim. *4*
    • Izmæl
      Doporučuji všemi deseti.
  • Max Payne 3 byl pro me jak rozcarovani. Pri prvnim spusteni a chvili hrani jsem byl nadsenej. RockStar me pres veskere me skepticke komentare velmi mile prekvapil optimalizaci hry. V zivote bych tohle do nich nerekl, doufam ze tohle je start pro dalsi hry a nedali si zalezet pouze u Maxe a ze to nebylo jeho delsim vyvojem. Nebudu se tady ztotoznovat s recenzi, nebo komentovat hodnoceni......Pro me osobne opravdu hra byla velkym prekvapenim, ale po dohrani se z toho stala hra, kterou najednou nemam chut znovu spustit. Jsem z toho velmi zklamany, cekal bych ze prave Max 3 bude hra, kterou dohraji a ihned budu chtit hrat znovu. Po chvili jsem naprosto nesnasel ty videa, nejen ze po chvili byly celkem o nicem, ale stale me prerusovala mezi hrou. Vadilo mi, ze jsem si chtel posbirat zbrane padlych vojaku a lekarny a najednou skocilo video, ktere me posunulo nekam jinam a ja se musel vracet....nekdy se vratit ani neslo. Graficky a herne hra paradni, abych pravdu rekl hra me bavila vice v prvni pulce nez v Sao Paulu, najednou mi prislo ze v druhe polovine hry to zacina byt celkem CoD. Hordy nepratel, chaoticke behani a hledani krytu, nedostatek lekarnicek a zase hordy nepratel......dokonce i New York o kterym jsem si myslel, ze uz by to nebylo ono byl opravdu zabavny. Od zaverecne mise bych cekal daleko vice a uzavreni pribehu tretiho dilu bych take cekal elegantnejsi. Pokud jsem nebehal v ulicich Sao Paula byla pro me hra zabavna, nektere levely byly fakt paradne navrzene. Nebudu hru nijak hodnotit, pro me je to hra ktera ma od pozitiva a negativa neco. Bohuzel si nemyslim, ze je to hra roku a pecka ktera prekonala ma ocekavani, ale velmi mile prekvapila
    • K těm levelům, některé byli opravdu špatně navržené např. ta loď ke konci- do kajut a jídelny se šlo přes strojovnu a opravdu tam nikde nebyli jiné dveře, ale jinak mě naopak se to Sao Paulo docela líbilo. Co je pro mě naopak nejhorší, že v arcade modu nejdou prěskakovat ty videa (vím že se při tom nahrava dalši lokace) to je hrozně otravné a frustrující, taky díky tomu jsem to vzdal... Jinak multiplayer mě naopak docela baví skoro víc než ten příběh..
  • MickTheMage
    Mania, Sloth, Irreverence, Excess
    Gluttony, Revelry, Violence, and Selfishness
    Flags of pure unfettered Id brashly unfurled...
    It's a Max Max Max Max Max Max world!

http://www.youtube.com/watch?v=cvLd3i02xao

Uhm, aha to bol iny Max... Tak nic. :)
  • ucho
    Mex? proč Mex?
    • aby to mohli deti riešiť na 6 stranách *7*
    • Už se to tu řešilo, vyslovovat to Mex je samozřejmě kravina, u 4ky už autor bude vědět :)
  • Mato1987
    dajte to niekto na youtube, ja sa to snažím pozrieť už po 10 krát a stále mi to sekne pri 10 sekunde alebo sa to nahrá rýchlo celé a ide to trhavo....
    • jinej prohlížeč...
  • misho8723
    Ja som zatiaľ asi len v 11 misii, ale ako fanúšik jednotky a dvojky musím povedať, že ma zatiaľ bavili najviac tie misie, ktoré sa odohrávajú v New Jersey a najlepšia misia je zatiaľ pre mňa tá na cintoríne.. aj vďaka odkazom na predošlé diely a proste majú taký ten "feeling" starých dielov - naopak sa mi vôbec nepáčili misie, ktoré do Maxu podľa mňa nepasujú (napríklad misia, kde je človek na člne alebo autobusová scéna)... ale asi najviac čo mi na hre vadí, sú tie cutscény - proste hrám asi minútu, dve hru a naskočí cutscéna, ktorá trvá od minúty po 4-5 minút, potom zase asi 2 minúty hrám a zase cutscéna a tak dookola - to fakt len niektorým ľudom vadí? nechápem, prečo musia tak často naskakovať tie cutscény.. vždy keď vidím ako Max spomalí chôdzu, tak si hovorím "ach bože, zase ?".. a príbeh nie je najhorší, ale proste nevytvoril som si žiadny vzťah ku žiadnej postave, Max je na tom ešte ako tak (som rád, že na techno hudbu alebo tanečnú na lodi, resp. v bare hovorí, že ju nemusí :D), ale škoda, že hovorí tak priamočiarejšie, v minulých dieloch mal pekné a vtipné metaforické komentáre ("The rain was coming down like all the angels in heaven decided to take a p*ss at the same time").. ale ostatné postavy sú akési nevýrazné, áno, možno nie sú ploché, jednorozmerné, ale proste nie sú nič extra (naposledy som hral Zaklínača 2 a postavy ako Roche, Iorveth - áno, postava z kníh, ale spomenutá len v jednej vete v knihách, čiže sa dá považovať za výtvor CD Projektu - napríklad, to sú skvelé napísané postavy, ktoré majú svoje klady aj zápory a človek si ich veľmi rýchlo obľúbi) .. proste v minulých dieloch som viac fandil Maxovi, lebo išlo mu o jeho rodinu.. tu je ochrankárom boháčov, čo mňa necháva chladným.. a keď niekto v príbehu zomrel, tak to vo mne nevyvolalo žiadnu reakciu.. a tiež ma sklamalo ako Max si spomenul na Monu, .. to toľkých prežitých spoločných udalostiach, síce nie všetky boli príjemné, ale na konci dvojky som veril tomu, že ju Max fakt miloval a aj ona jeho, a Rockstar mu dajú teraz do úst len takú blbú, idiotskú vetu?.. inak ku gameplayu už len toľko, že je slušný, ale mi napríklad veľmi chýba ten efekt v bullet time, keď Max si prebíjal zbraň (jeden z najlepších efektov aké som videl v hrách) a teraz Max proste prestane strieľať a nič neurobí, fakt slabota teda.. úskoky do strán skoro nemajú vôbec žiadne využitie, príliš veľa nepriateľov aj na sériu, akou je MP.. ale zase aspoň vďaka za obtiažnosť, "painkillery", za hlavnú zvučku z minulých dielov, pár odkazov na staré diely, atď.. grafika nie je zlá, ale nič extra tiež - nenávidím keď mi hra nedovolí nastaviť si kvalitu, tak ako ja chcem.. s 512 MB si nemôžem nastaviť najvyššie textúry alebo tiene, a to prečo? Dobre, teraz mám stabilných 50 - 60 fps, ale ja som hráč ktorý nemá nič proti 30 fps a teraz niektoré textúry vypadajú ako z PS2 éry.. no zatiaľ to vypadá podľa mňa na dákych 75 - 80 %.. príliš veľa kúzla minulých dielov pominulo a zostala vcelku dobrá hra, ale príliš podobná iným hrám v tomto žánri.. uvidím po dohraní, či sa dačo zmení na mojom názore
    • Celkem dobře jsi to shrnul. S některými věcmi nesouhlasím, jako, že se s postavami nedá sžít nebo, že příběh nemá hloubku, mi se naopak hodně líbil a tebou zmiňované smrti, mnou dost otřásly. Je ale pravda, že Max už tolik nemluví v metaforách jako kdysi, ale je pořád filosof a z toho co mu chybí, se za ty roky vychlastal *1* . Taky mi zde trochu chybí více vzpomínek na předchozí díly, kdy Max vzpomíná takřka jenom ve flashbacích, což je škoda.
      A pro vás věčné rýpaly, psát delší komentář není na škodu, naopak se hodně dozvíte, já například psal recenzi na Maxe dlouhou na 8 stran, to byste už tuplem nepřečetli *1*
    • Miserius
      Jen 11 mise z 14, to docela jde :D. .... Ano, dale jsem necetl :D
    • Hezky napsané. Můžeš prosím tě napsat tu větu kde Max vzpomíná na Monu?
      • misho8723
        v tomto videu okolo 30 sekundy začne hovoriť o tom, že si stále neodpustil tú "vec" s Monou - http://www.youtube.com/watch?v=WgM1YPojKJ4
        • Díky ti.
      • Miserius
        Nebylo to na tom hrbitove, kdyz jsi nasel jednu z "clues" nahrobek detektivky co jsi zabil v dvojce?
    • Trol.diskuzni
      LOL, ty jsi stejně naivní jak Smutný, když si myslí, že jeho články bude někdo číst celé... *15*
      • Veskoslav
        Říká se tomu slušnost.....Podej si ruku s Jidřiškem.

A něco zcela mimo (za což se vem omlouvám)
        Skyrim a vlkodlaci (již v původní hře, bez jakýkoliv módů)
        http://2i.cz/c9630d27f4
    • jindra.veliky
      takhle dlouhej koment urcite budu cist *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší