-
Na to že ta hra má 28 gb tak my připadala krátká. Zachvíli víde Spec Ops The Line tak my to moc nevadí.
-
-
velkou část zabírají ty cutsceny protože jsou ve fullHD
-
-
to jsou videa? já myslel, že je to ingame
-
-
myslim, ze si byl uspesne ztrollovan :).
-
-
pořád si myslím, že je to in-game, takže pokud definicí troolingu je uvedení v omyl, pak ne, ztrollen jsem nebyl
-
-
ok, ja myslel, ze to z tve strany bylo obrovske odhaleni :). mylil jsem se :PPPPP.
-
-
-
-
-
délka hry... objem dat... ne, pořád ten vztah nevidím.
-
Co ma spolecnyho GB s delkou hry? ;)
-
-
V Rockstaru asi hodně sledovaly brazilské filmy Tropa de Elite (Elitní jednotka), ve hře je spousta odkazů. Kdo neviděl, tak doporučuju *5*
-
Tož jsem se poptal:) A ono je to něco mezi. Ani Maks a ani Meks. Je tam otevřené e a to je kombinací E a A. Ale osobně stejně říká [Maks Pejn].
-
-
æ *3*
-
A ja mu rikam Maxmilian Bolito :)
-
-
Máš to lepší:)
-
-
-
Recenzia bola perfektne spracovaná no s názorom nesúhlasím. Hral som všetky staršie diely ale tento sa mi spracovaním asi páčil najviac aj keď na tie komixové cutscény a dlhším hraním samotného levelu som si viac zvykol ale ten plynulí zážitok z hry v trojke je super. Veľmi ma to bavilo a ak to niekto ešte nehral doporučujem mu to aspoň vyskúšať a spraviť si vlastný názor.
-
Lukas nieje ziadny lingvista a preto mu vyslovovanie æ robi problemy... sa z toho nepos....
-
-
A to jsem si přitom hned na začátek připravil takovej krásnej lingvistickej vstup! A všechno marný.. /sad
-
-
Každému se nedá vyhovět :) Člověk musí být pyšní sám na svojí práci :)
Váš Werdes, alias Werde
-
-
Je to elitář, tak ať je to vidět...
-
-
Jéžiš vy s tou výslovností naděláte. Slyšel jsem recenze kde Mass Effect byl Más Ífekt a kde se Risen vyslovovalo jako Rájzn, tak tu nepyskujte ohledně jednoho nepatrného a/e *10*
-
-
Legendární a krásnej je Pavlův Dobrovskýho "Šepárt" :)
-
Pečlivost musí být - jednou si říkají profíci, tak ať tomu jejich výstup odpovídá.
-
-
profici v cem? vyuce anglictiny? ja myslel, ze se tu bavime o hrach.
-
-
Videorecenze v sobě nese i jiné prvky než ty herní... Autor musí plynule, spisovně a pokud možno poutavým způsobem slovně doplňovat video, které ze svého hraní sestříhal.
Pokud s tím mají obtíže, možná by se do toho raději neměli pouštět - či by si měli najmout jazykového poradce. -
-
Ty by jsi si měl najít taky nějakýho poradce asociále...
-
-
To asi tezko, na to musi byt urcite nejaka skola vysoka zurnalisticka ;)
-
To Robotron - Pokud jim nevyhovují platové podmínky, mohou začít psát bulvár...
-
Na obranu hernich recenzentu. Za ten plat, co pobiraji, se snazi az moc :)
-
Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku...
-
Ať už měl či neměl, alespoň za své zdejší myšlenkové pochody nepobírám plat, a proto na sebe nemusím v tomhle ohledu klást nijak vysoké nároky... Naopak profi recenzenti by svoji práci zde měli odvádět na sto procent. *3*
-
-
-
-
-
-
Mně se příběh naopak příšerně líbí, zoufalství jde cítit úplně všude a s postupem hru se stupňuje. Taky jsem si nevšiml nějakých větších zádrhelů. Může někdo osvětlit, co recenzent myslel?
-
Tahle hra po graficke strance ujde ale,ale hratelnost bez bullet time tak to nema s max paynem nic spolecneho.Skoky jsou uplne naprd.Pouzivam jen zpomaleni pri strelbe.Nekdy je to az k vzteku kdyz se hra sama zpomali a vy a vam zrovna doudou naboje ve zbrani. Stupid vymyslene. Hra me pripomina EL matador cz hra. Hra vybocuje z puvodniho pribehu a to me docela vadi. Cekal jsem vic a ne 70% videi ve hre. Nekdy dost obtizne a zpomaleni nepomaha spise na opak. Tahle hre tak 6/10 vic si nezaslouzi.Mozna 6,5 vic ani prd. Dohraju vyhodim v meho PC rouvnou do kose.
Jesli vyjde MP 4 nemam zajem. Jde videt hra po delsi dobe straci svoje kouzlo hratelnosti a vyvojari se snazi jen z nas dostat penize a kaslou na to. radsi zahraji starou klasiku MP1,2 a vice se pobavim. -
Úprimne... Nepriateľov je tam skutočne strašne moc. Pripadalo mi to ako Call of Duty: Black Ops z tretej osoby. Za každým rohom je naskriptované, kde koľko nepriateľov vybehne. Skoky do boku som používal minimálne, pretože pri dopade sa Max asi 5 sekúnd vála po zemi a je tam absolútne bezbranný. Tiež ma iritovalo, prečo tam nie je obyčajný výskok, alebo prečo Max nevie automaticky preskakovať/šplhať na prekážky... Ďalšia vec čo ma dosť srala bola, že po každej cut scéne mi to do ruky dalo vždy pištoľ... A ešte som nepochopil, prečo keď mám dve jednoručné zbrane a jednu obojručnú (napr. AK 47), a mám switchnutú napr. na jednu pištoľ a chcem si prehodiť na AK 47 - tak mi to AKčko vždy odhodilo na zem o.O Za mňa tých 7 bodov.
-
-
"Nepriateľov je tam skutočne strašne moc" - je to Max Payne... ten sa nehrá na extra realitu. Je to hlavne závaba a strielanie hordy nepriateľov. Načo by ti bol bullet time keby tam boli dvaja nepriatelia v miestnosti?
"...vála po zemi a je tam absolútne bezbranný" - to vôbec nie je pravda. Môže strieľať aj keď leží aj keď vstáva. Bezbranný nie je ani sekundu.
"...prečo tam nie je obyčajný výskok..." - je tam. Klávesou E.
"...nevie automaticky preskakovať/šplhať..." - na rebrík nešiel automaticky? Dokonca aj lezie po ňom automaticky.
"A ešte som nepochopil, prečo keď mám dve jednoručné zbrane a jednu obojručnú (napr. AK 47)" - lebo si sa tam asi prepínal koliečkom na myši. A prešiel si cez to že držíš dve zbrane. Tak vtedy AKčko zahodí. V tomto sa Max hrá na realitu má obmedzenú nosnoť jednej ruky :). -
-
- Keď v jednej úrovni nevystrieľam 100 nepriateľov, tak snáď ani jedného.
- Ok, na zemi môže strieľať ale je to úplne k prdu, lebo je nekrytý a za tých 5 sekúnd dostane takú salvu, že mu ostane 1/4 života
- E nie je výskok
- keď som prišiel ku prekážke, čo mu bola do pol pása, nedokázal na ňu sám vyliezť :D Až potom som zistil, že je na to nejaké extra tlačítko E, ktorým obchádzaš prekážky
- A čím mám prepínať zbrane ak nie koliečkom? :D Držím v ruke AK -> cut scéna -> po cut scéne mám v ruke pištoľ -> zascrollujem na AK a AK mi hodí na zem :D -
-
bohužiaľ, scrolluješ zle. Polku hry som hral podobne, až kým som neprišiel na to, že keď scrollujem a AK mi zasvieti na červeno, max ho zahodí, treba scrollovať viac, a označiť ho na bielo ;)
-
-
Scrollujem zle? : D Hral som už desiatky fpsiek a zrovna pri tejto scrollujem zle : D To mi je teda záhadou, ako sa scrolluje dobre.
to Lofas: nedá sa mi reagovať normálne, neviem prečo... Nechápem, prečo je tam tlačítko pre preliezanie prekážok a obyčajný výskok tam nie je : D Viac používam klasický bulllettime ako tie skoky. A používať tie skoky pri dvoch nepriateľoch, to je len tak pre efekt : ) -
-
Keby si hral na harde alebo na ťažšej obtiažnosti tak skoky budeš využívať s radosťou :).
-
-
-
Čo je na tom zlé že tam je 100 nepriateľov? Pre mňa by ich tam mohlo byť aj 200... je to hra. To ako keby si sa sťažoval že si hral tetris a padalo ti tam 100 000 dielikov... Načo vám chýba normálny výskok? Keď chcem prejsť cez prekážku tak stlačím E a on ju prelezie. Ešte to je aj pekne naanimované (samozrejme ako v milióne ďalších hier). Skákať každý meter nepotrebujem.
"A čím mám prepínať zbrane ak nie koliečkom?" - žeby číslami? Ty si asi CounterStrike alebo podobnú vec asi v živote nehral, že :D. Tam kým by si si roloval koliečko tak je koniec mapy. A pre mňa nie je nič strašné na tomto: Držím v ruke AK -> cut scéna -> po cut scéne mám v ruke pištoľ -> stlačím 4 -> strieľam. (aj keď tu uznávam že by po tej cutsténe malo ostať AK) -
-
Príde mi to trošku smiešne, že sám Max tam pomaly vystrieľa celú mafiu spolu s ďalším 100 členným elitným komandom... Skok mi chýba, pretože chcem skákať :D Ale to je teraz nejaká nová móda v hrách, že v žiadnej nie je možný výskok, ale to súvisí aj s celým dizajnom úrovní - ulička z ktorej sa nemožno žiadnym spôsobom odchýliť. Irituje ma, že nevie preskočiť ani len zábradlie. CSko som hrával ešte na základnej škole (rok 2003) aj spolu mnohými ďalšími FPSkami a vo všetkých som si prehadzoval zbrane koliečkom.
-
-
Na jednu stranu se na zjednodušování hrozně nadává, ale na druhou jsou tu případy jako ty, kteří si stěžujou na nutnost zmáčknutí tlačítka při přelízání překážek...To je to takový problém? Já to třeba používal i během přestřelek, při představě, že bych se chtěl někam schovat a Max by to automaticky přeskočil a já kvůli tomu umřel, tak by ta hra asi brzo letěla oknem....Co se týče skoků do boku, nesnaž se tvrdit, že jsou k ničemu. Hru jsem hrál hned na hard, ty skoky jsem používal skoro pořád a nesčetněkrát mě zachránili život. Hráč jen musí trochu taktizovat, promyslet si, kam a kdy skočit aby to bylo co nejefektivnější. Je logické, že když skočí mezi spoustu nepřátel tak nebude mít moc velkou šanci, hra by pak byla příliš lehká a to přece nechceme, ne?
-
-
-
-
A proč u Call of Duty jsou stovky nepřátel a skripty špatně, zatímco zde to vychvalujete do nebes?
-
-
Protože na Call of Duty už se nadává ze zvyku (často i ti co to nehráli). Kdežto max je legenda, tak tam se to bere s hooooodně velkou rezervou. Stejně jako tvůj oblíbený Skirym *14*
-
-
-
Tak to delas spatne, AK, ci jakoukoliv jinou "dvourucni" zbran zahodi pouze v pripade, ze si chces vzit 2 jednorucni zbrane, nebo mas jednu v ruce a druhou sbiras
-
Black Ops je realističtější, a to už je co říct! Kdyby nebyl recenzent předpojatý, musel by to vidět a hanit ještě více...
-
-
Tak tak, videorecenze bez exaktní výslovnosti je jako Skyrim bez bugů!