-
Jako vypadá to strašně cool, ale když si vzpomínám, tak ve dvojce bylo naběhnutí do maníků se samopalem smrt, takže wtf, tady se sotva trefí. *8* *9*
-
-
Patrně se jedná o konzolovou verzi, navíc je to prezenční video, kde by se asi nechtěli chlubit, jak je npcčka vykydlej. *1*
-
-
a právě to mnoho lidí odradí , jsem zvědaví jestli budou skutečně tak hloupí a nebo budou schopni maxe rozstřílet v pár vteřinách :) .Každopádně to jak tam přitrouble stojej a ani se nekryjou mi vyrazně podrthává představu o maxovi.
-
-
-
Hry podle mě nemají být nutně realistické... Mají být ZÁBAVNÉ
CoD je ultrasračka, protože se reálně tváří, kdežto Max Payne je nadsázka jak cyp - akce jak má být... Kulky krev a Bullet-Time :D -
tak na tohle se moc tesim konecne hra kde je zas energie nej hra 2012
-
ujde ale tak grafika je uboha
-
-
Grafika je to, co na mne v tomto traileru působí nejrealističtěji... bohužel. *3*
-
-
Snad v každé druhé akční hře taky běháš před nepřítelem (ano i ve hrách založených na krytí se to občas stane), a to si ty hry často říkají "realistické" ( CoD, BF a další). Vzhledem k tomu, že hra hodně stojí na bullet time, tak se hl. hrdina holt nemůže pořád jen schovávat (ale ta možnost tam podle videa je) - hned V Crysis se hl. hrdina taky hodně předvádí, protože ho k tomu nutí vlastnosti jeho obleku.
-
-
CoD si to muze opravdu jen rikat :D:D:D vzdyt je to herni verze Ramba
-
-
a kdo rikal ze ta hra ma byt realisticka *facepalm*
-
-
-
Věřím, že to bude pecka, jako oba předchozí! Jen doufám, že nebude na stejné vlně jako "hit" CoD a neuvidíme závěrečné titulky po jednom odpoledním hraní *3*.
-
-
Max Panye byla vždy krátká hra. Dvojka dokonce nechutně krátká, jendička delší jen o něco větší obtížnosti...
-
-
Neříkám, že byla nějak extra dlouhá (dvojka), byla kratší, ale oproti CoD, je to jako srovnávat episodu seriálu s celovečerákem... *3*
-
-
To se uvidí vůči příběhu i hratelnosti, ale vzhledem k předchozím dílům by to bylo už něco, na co jsou lidi kolem MP zvyklí, páč oba díly se dají dohrát během chvíle a ve své době platily za jedny z nejkratších her. Nicméně, souhlasím s tím, že držet se téhle tradice u série zrovna nemusí, to je pravda. :)
-
-
Pro ty co píšou, že je to to samý: "čekali jste, že max 3 bude simulace vegetariánské restaurace???" ne je to střílečka! Nic víc nic míň.
Jinak to vypadá zábavně, už se těším na ty vychytávky co tam půjdou dělat. Pokud by se po dohrání odemkla nějaká hardcore obtížnost tak by to byla třešnička na dortu. -
Jediný co mi na tom vadí je autoheal..to aspon mě kompletně kazí zážítek z akčních her.
-
-
autohead staci vypnout a mas klid. a navyc uz byl v jednicce i dvojce
-
-
síce pokus o trolling ale najhoršie na tom je, že máš vlastne zčasti pravdu *1*
-
-
Podle mě je autoheal jedna z těch lepších věcí co nová doba hrám přinesla. Řeší to spousty problémů s game designem a není to o nic mín reálný než sbírat lékárny. Navíc postavy tak například mohou vydržet mnohem méně zásahů než to zabalí.
-
-
to že je to rovnako nereálne je pravda, rovnako aj to, že to rieší problémy s game designom. Lenže lekárničky prinášajú do hry určitú pestrosť v obtiažnosti - v hre sa totiž vďaka nim striedajú momenty kde má hrač plné zdravie a môže sa bez obáv vrhnúť do boja s momentami kde má zdravie na minimum a musí sa chrániť pred každým projektilom. Oproti tomu pri hraní s autoheal sa môže hráč vrhnúť do každej prestrelky s plným zdravým, vďaka čomu sa v tomto smere mnohdy dostavý pocit monotónosti, nudy.
-
-
A taky přinášejí quicksave/quickload orgie typu "tak, vykosil jsem skupinu, ale ubrali mi 32% života. Radši loadnu, protože nechci dojet na nedostatek zdraví za 5 minut". To pak rozbíjí tempo hry a celkově je to občas pěknej opruz.
-
-
Musíš hrať hry ktoré majú limitovaný počet save, MP1 ho mal tiež limitovaný takže žiadne save/load orgie neboli.
-
-
-
S autohealem neřešíš jestli je za rohem 5 ozbrojenejch chlápku, prostě tam vlítneš a přinejhorším se stáhnes, počkáš a HP zas na 100%....třeba mafii 1 sem dohrál asi 10 krát a dycky mě bavila, každou misi sem se snažil splnit se 100% zdravím..u her jako COD není autoheal katastrofa, ale u her jako Max Payne by to podle mě uplně zabilo hratelnost.
-
-
Tohle je přesně ten nesprávnej pojem o autohealu - to, že hra má autoheal vůbec nikoho nenutí, aby hrál jako neuvažující a ničeho se nebojící prase a to dokonce ani i v CoD. Záleží zcela na subjektivním přístupu ke hře, ať už s autohealem nebo bez něj. Znám množství lidí, kteří prochází kampaň CoD nebo jiných her s automatickým uzdravováním tak, že hrají zcela s rozmyslem, kryjí se za překážkami a přestřelují se s nepřítelem a snaží se, aby nedostali žádný zásah, byť by mohli vydýchat v křoví. Já osobně docházím k závěru, že problém není v autohealu, ale v samotných hráčích, kteří akorát dostali do rukou věc, která je nenutí trochu mírnit gameplay a jsou tedy ochotni vrazit do místnosti plných nepřátel. Už se o tom mluvilo dřív, systém lékarníček nebo autohealu má své pro a proti, ale rozhodně nejsou unikátem číslo jedna.
-
-
ale ani tak ti AH nenahradi nikdy momenty s 10 HP a 3 ozbrojenyma typkama pred tebou
-
-
To určitě ne, sám pamatuju, ale taky si pamatuju, že se lehce smázne hranice mezi zábavností a frustrací a nemá to co dělat s herní výzvou a obtížností. Pokud člověk čelí s malým množstvím zdravotních jednotek ještě další skupince nepřátel a snaží se je dostat jen kvůli možné další lékarně v další místnosti, tak ta hra ztrácí poesii a je to jen hon za tím se uzdravit. Je to subjektivní věc, ale osobně nepreferuju ani lékarny ani systém autoheal vůči tomu druhému, jak jsem řekl, každý má svoje plus i negativa.
-
-
-
-
-
Kde sis všiml autohealu?
-
-
Možná si ho nevšiml, ale je to holt trend takže bych ho tam i čekal.
I když ono uzdravit se po píchnutí injekce nebo vypití pitíčka tak není úplně REAL *2* -
-
No to není, ale nejsou REAL ani lékarničky, spreje a ani obvazy, kterýma si jakože omotám ruku. REAL není ani koneckonců ten medik, který nad tebou rozhazuje rukama nebo šaškuje s defibrilátorem a ty pak jakože vstaneš. Takže jak to uděláme? Nejlepší by bylo, kdyby postava měla jeden jediný život na nainstalovanou hru a jestliže by si dostal zásah do hlavy v první lokaci, tak finito - odinstalování a znovu při zádání nového instalačního klíče, aby si mohl hrát a bylo to dostatečně REAL. :D Yep, to by byla alespoň správná hráčská výzva. :)
-
-
realne to neni, ale urcite se lekarnicka/obvaz atd. blizi realite vic nez AH, tam mas alespon nejaky pocit, ze se lecis a ne jen "vsak co, tak se na 5s schovam" .....osobne povazuju AH za nejvetsi zlo fps her
-
-
USER47: a s lekarničkou sa nemôžeš tváriť, že si to doslat do vesty ? je to úplne rovnako nezmyselné... pozri si prakticky ktorúkoĺvek autoheal hru, pri každom zásahu sa dnes zfarbuje monitor od krvy a z hrdinu sa leje krv ako na bitúnku ... takže o nejakej veste škoda hovoriť.
-
Co se týče nějakýho přiblížení k realitě, tak tam bych řekl, že spíš vítězí dobře nastavenej autoheal. Ten se totiž aspoň může tvářit, že jsi dostal zásah do vesty, kterej musíš vydýchat někde v koutku. Oproti tomu hry, ve kterejch do tebe někdo půl minuty střílí a ty pak přeběhneš přes lékárnu a jsi ok, si na nic takovýho ani nehrajou.
Ale celkově je blbost nějakej realismus řešit, je to spíš otázka hratelnosti. Do nějakejch her se hodí autoheal, do jinejch zas lékárny, souvisí to především s ostatními herními prvky.
-
-
-
Painkillers sou klasika :-D
-
-
Max bez pejnkylerů není Max *15*
-
-
-
Sakra...trochu sem to přehlídl :D je to dost těžko vidět v tom dolním rohu.
-
-
-
Po technickej stranke to vyzera dobre ale nemozem si pomoct ta atmosfera aka bola v mp 1 a 2 tam chyba...ja ked pocujem max payne prve co ma napadne je slovo noire a potom bullet time no a prave bez tej noire atmosky nej je to v podstate len dalsie fps
-
Doposud jsem novému Maxovi nevěnoval pozornost,ale teď se to změnilo:-)Vypadá to skvěle!
-
Ta destinace a jeste k tomu ve dne, spolu s pribehem, mi ke znacce Max payne proste nesedi...