Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Mě se líbí že recenzent mluví o hře která zní tak na 2/10. Možná 3/10 a dá tomu pětku. To se bojíte že vám příště EA nepošle review kopii?
  • SP je sra*ka ale MP je daleko lepší než v mw3! Zatim jsem hrál přes víkend a z toho SP jen první misi... dávat k hře hodnocení v číslech.. nevim asi nee. Mě to prostě baví. Fans BF3 budou dál hrát BF3, codkaři si počkají cca2 týdny.. kritici a hateři se uonanujou k smrti *6*
  • Tato recenze je bullshit. Dělá ze hry špatnou i když není. Je to tak na 70% ne na 50%
  • Jo mulťák se mi libi,kupoval jsem si tu hru jen kvuli multaku,urcite lepsi ne COD,ale stejne mejlepsi multak je u BF3 ale Medal nezklamal.
  • Máš pravdu. Ale musíš počítat s tím, že EA jim dá hru a oni by jí ohodnotilli totální propadák. Příště by si EA hodně rozmyslela jestli jim dá další hru na recenzi... Bohužel tak to chodí.
  • Ale tyhle hry se přece kupují kvůli mulťáku. Od singlu u těchto her snad ani nikdo nic nemůže čekat. Singl už delší dobu u všech podobných her mrtvý. Jaký je tedy mulťák, tu ale nikdo nepíšete!!! Nebo jste ho nehráli, protože to máte upirátěné a nemůžete? Mě třeba v minulém díle bavil mulťák více než mulťák u COD. Přišel mi takový taktičtější a ne nak zběsilé běhání.
  • Giuzeppe
    Už ten posledný MoH bol nuda tento ani nebudem skúšať....
  • Typicke hry od EA,rychlo rychlo vydat a hra je len z polky zrobena a neni poriadne vyskusana
  • přesně toto jsem čekal, Medal of Honor pro mě s příchodem moderní války odešel :D
  • To vypadá jako Total Recall *1* ...
  • Jestli to nebude tím že ty jejich hry za něco stojí?
  • Jenže ten voják má hnusnou manželku to vadí mě. Hra by kvůli té ženske co vypadá jak hubenější Susan Boyleová měla být 30+ nepřístupná.
  • No jo 5/10. Zato prostoduchým kravinám od těch zoufalců z blizzardu dáváte 9 a 10. Čím to asi bude. Minimálně to dokazuje jak herní obec degeneruje když jim stačí ty šity co blizzard produkuje. No jo neoriginální firma neoriginální hry neoriginální hráči to je zoufalost.
  • Zlaté cod 1 ty vole co já se v té době nahrál zápasů (troufám si říct kvalitní hry .. 2ky ta serie šla dosraček ... je mi jedno co kdo řekne ale 1dničku cod nikdy nepřekonalo všechno ostatní bylo jak kdyby si vitnamčíci hráli na trhu s kuličkovkama ..
  • Ne, nemluví z něj nostalgie, druhý díl je podle mě spolu s prvním to nejlepší, co v této sérii vůbec vyšlo a kvalitou jim sekunduje maximálně první Modern Warfare.
  • Zerathus
    To máš marný *1* ono je to spíš že se přidává bonus za firmu vždy.Pokud ta firma dělá samý průšvihy dostane 0 bonus pokud je něčím slavná dostane 2 bonus pokud to je Blizzard Bethseda nebo Bioware nedostane méně než 8.
  • me bylo divny ze too davaji pro BF premium se slevou *1*
  • USER47
    Jseš si jistej, že v případě CoD 2 z tebe nemluví nostalgie? Zrovna nedávno jsem ho hrál a musím říct, že zlatý Modern Warfary. Příšerně zdlouhavý bludišťoidní a monotónní levely, u kterejch se dýlka natahuje běháním tam a zpět, do každýho nepřítele musíš vysypat dodatečnou dávku když je na zemi, celý je to díky neměnnýmu tempu neskutečně ubíjející. To třeba ten Allied Assault je výrazně lépe nadesignovaná hra se slušnou dynamikou. CoD 2 je snad nejhorší díl série (nehrál jsem ovšem trojku).
  • a CoDům dáte 10? -.-

kde jsou ty časy Allied Assaultů a CoD 2 :-(
  • No zase po delší době hra, kterou jsem koupil a omlátil si ji o hlavu jakej jsem blbec *1* Předchozí díl, který byl restartem celé série nebyl žádný zázrak, ale bavil mě o dost víc než tohle. Nikomu nevnucuji názor, ale když se tu zmiňuje série CoD, je to sice pořád dokola, pořád to samé, ale aspoň tu hru pokaždé dohraji. Není to kdo ví co, ale v každém díle jsou některé mise, které mile překvapí a aspoň trochu dokáže vtáhnout do děje. U CoD série mě baví takové to filmové pojetí, zkrátka ta filmovost pokud jsem to nazval dobře :-) Tuhle hru jsem spustil celkem 4x, poprvé když jsem ji zapnul a prošel nastavení, 2x jsem si ji zahrál a došel do mise s honičkou v autě, po čtvrté to už z donucení jsem načetl poslední pozici a hodilo to chybu tak jsem okamžitě odinstaloval. Hra naprosto bez nápadu, bez takovýho toho vtáhnutí do děje co člověka nutí hrát dál a dál. Kdyby radši vyšlo za rok pár her, ale za to pořádných titulů a ne "hafo" kravin, které stejně nikdo nechce hrát. Kde jsou ty časy kdy jsem hru dohrál třeba 10x *3* Hold uspěchaná doba, vidíme to všude....je potřeba vyrábět co nejvíc, na kvalitu se dnes už nehledí opravdu nikde. Ještě je potřeba, aby filmy byly natočené za měsíc a zpěváci vydali každý druhý týden nové album. Pak všichni řeknou, že pc scéna je mrtvá pojďme všeci bouchat hry jen na konzole a vlastně nejlépe hry na feeeejsbuuuk a mobily tam je přece potenciál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší