Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dej si SWtOR, brácho. To tě uklidní. *3*
  • ales.smutny
    Pokud vím, MW3 jsem dával 7 a to ještě kvůli multiplayeru... nějaká další lež v záloze?
  • JohnyTheZik
    Co to s tim ma co do cineni :D?
    Na forech o hrach nemusi bejt o spoilerech ani slovo.
  • prudislav
    nevim no mě se MW3 nesedlo . Mě asi víc sedí CoD od Treyarchu než od IW
  • morokura
    Vždycky se dá najít pod tou hromadou hoven to, co člověk hledá.. Jasně, trh je prolezlý mainstreamovými produkty skrz na skrz, ale ještě se mi nestalo, že bych si nevybral, nebo musel vybírat z toho co nechci
  • Jinak na tyhle "hry" kadí Bílej Tesák. Já chci pokračování SWAT a Rainbow Six s podpisem a kvalitou Toma Clancyho!
  • Jediný MoH který mne okouzlil byl Allied assault...od té doby "čím dál tím hůř"
  • Spiker01
    první díl byl bezva, Pacific Assualt taky ušel, ale reboot byl děsnej.
  • Spiker01
    CoD jede na starém enginu, ale pořád se hraje výborně. I to proklaté MW3 se hraje skvěle, myslím hratelnost, grafika je děsná. Což MoH nemůže nabdnout.
  • Tak určitě *15*
  • Mato1987
    máš síce pravdu, ale dalo sa to napísať aj trošku rozvážnejšie.
  • prudislav
    "A když se bavíte o tom COD to hodnocení nikdy nepochopím jak může byt lepší jede na zastaralém enginu a nevím jestli přináší něco nového do serie. Pokud vím tak mise v MOH by měli byt podle skutečné události"
    +1
  • Dohral jsem kazdeho Medala a novejsi dily staly samozrejme pod psa. Nove MoH jsem proto bral jako vzkriseni cele serie (hlavne diky povedenym trailerum), ktere mohlo navratit Medalovi stary smrnc a samozrejme se tak nestalo. Kampan jeste docela ujde, pribeh se mi taky libil, vubec poprve se v FPS objevilo, jake ma vojak starosti s rodinou, ale multak je totalni katastrofa ve srovnani s Bf 3. Na Bf3 mam nahranych par stovek hodin a je to znatelny rozdil oproti MoH hlavne co se tyce plynulosti pohybu a rozdilne odezvy jednotlivych zbrani. V novem MoH maji zbrane priserny zpetny raz a postava se podivne kostrbate pohybuje oproti Bfku, kde je citit alespon trochu realnost pri pohybu. Trochu me zamrzelo i to, ze prostredi nejde nicit jako v Bf dlc CC nebo BTK. Na druhou stranu MoH ma zase realne specialni jednotky a vylepseny battlelog s valkou narodu, coz je super porovnani. Trochu lepe take v MoH funguje tymovy boj diky buddy systemu. V Bfku 3 4-clenne tymy moc nezafungovaly, ale v MoH se doopravdy o sveho partaka alespon trochu starate.
  • Kampan je tak na 7/10 a multas 9/10 ten co to recenzoval se posral , je to mnohem lepší než nějaké cod
  • Mato1987
    hahahahha, tak to ma naozaj povbavilo :D
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=q2zySk-T0ZA
  • No...že třeba ME měl taky sestupnou tendenci
  • To se dá zkusit, ale dříve nebo později člověk potřebuje něco koupit. A v ten moment narazí na to, že nabídku dělá poptávka a rozumná poptávka se v té záplavě debilů ztratí. Takže to, co poptávám, není nabízeno.
  • nemas rad spoilery a chodis na fora o hrach ? :O..heh
  • Já si nepředstavuju "to funguje" tak, že je něco neskonale stupidní. CoD je stupidní, dávám 5/10. MoH stupidní a zabugovaný, dávám 3/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit