Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    To si nemyslím. Když to srovnám s SW ToR (i ten přešel myslím po roce a v současné době má cca 250-300k/měsíc platících) tak je to naprosto o něčem jiném. Jak je série Elder sérií a oslavou bugů, tak zatím jsem narazil na minimum. A "znalci" a fanoušci světa Elder budou potěšení více než ti ze světa SW (i když poslední "datadisk" do SW se povedl)
  • Ne ja za hru zaplatim jednou ne 12x za rok ! *7*
  • spíš kamera ze špionážního drona, který tě neustále sleduje.
  • Free to play je dobra myslenka. Ale napada me jen jedna hra, kde je tahle myslenka realizovana tak nejak prijatelne. Vetsina f2p her je pro me fakt hanebna (napr extra mini inventar a podobny ostudy).
  • Veskoslav
    Odehraný čas+dražší mikrotransakce (větší možnosti i výběr než Evropě, kdy většina věci je obsažena v měsíčním poplatku).
  • eStar
    Jen se neboj, TESO bude F2P cca tak do tří měsíců také. *1*
  • Samozrejme ze mesicni poplatky maji smysl. Ale musi se to umet viz WoW (wow forever!). TESO hrat nebudu, ale pral bych uspech.
  • Veskoslav
    Osobně jsem rád, že to je P2P hra. F2P modelů her mám plné zuby nebo je jich už tolik, že je to bohužel ke škodě než k užitku. Sice bych uvítal podobný systém jako má GW2, ale i ten má mouchy. Takové SW ToR jsem si užil jedině, když jsem měl předplatné. Do Elderu mám přístup (děkuji za kód pane Háde) a můžu Vám říct, že pokud hra bude taková+vylepšení jako je v betě, tak věřím, že ten půl milionek lidí se najde na placení. A po letech konečně pohled z první osoby. Protože u ostatních MMO to nesnáším pohled ala kamera na blatníku z NFS.
  • A ty hry krades nebo co?
  • V Číně platis za odehranej cas. V Evrope zaplatis za mesic a kolik hrajes je uplne jedno. Mne osobne vyhovuje spis druhej zpusob, pac sem hodne casto zevlil ve stormwindu *14* Joo to byly casy...
  • Platici ovecka v akci ! *14*
  • Keyz
    Blbý je, že někdy je F2P nastaven tak, že když kupuješ vše co ti něco herně vylepší tak to často stojí více než měsíční poplatky. A kupovat to často potřebuješ protože to kupují jiný co chtějí hrát na úrovni.

To samé věci na zrychlení levelování. Jestli jedna parta používá a ty ne pak ti uteče bude silnější a rychleji získá lepší věci. A to je výhoda pro PVP a i pro ostatní záležitosti.

Ten kdo hraje jen tak, se o tohle starat ale nemusí :)
  • Tak to je dobrý!

Osobně teda v TESO víru nemám. Ale mám víru, že nějací fanboyové se vyrojí. Když ne ty, tak jistě jiní. *3*
  • walltar
    Já už sem hrál hromadu placených MMO a nikdy jsem s tím problém neměl ... A pokud bude hra špatná, tak to klidně napíšu. Ale to nějak dopředu nevím. Zítra jak budu mít čas si zkusím betu a uvidím. Při nejhorším si hru koupím a budu ji hrát měsíc (pořád dýl, než většinu SP her), nebo nekoupím vůbec.
  • Tohle bude absolutně boží bomba.

V negativním slova smyslu. Jen absolutní blázen by za TESO platil. A jen blázen by ho hrál. Těším se na post-purchase rationalization, kterou tady budou někteří borci ukazovat po vydání. Vše nasvědčuje, že walltar bude prvním z nich.
  • "Dokonce i World of WarCraft funguje v některých zemích v Asii po finanční stránce trochu jinak" ako inak?
  • walltar
    Mu vypadlo písmenko ... asi myslel Play2Win *1*
  • walltar
    Já sem osobně za P2P model rád ... pokud bude contentu dost a pokud bude hra dobrá, tak si ji rád zaplatím. Pokud bude na úrovni F2P her tak ji hrát nebudu ... radši si zaplatím za lepší, než hrát odpad (dívám se směrem k Neverwinteru online) "zadarmo".

Navíc nebudou placené datadisky, což je taky celkem plus.
  • pay2win ? tak to vyhrajou všichni, bo všichni platí ;)
  • Invite mi došel teprve 7. takže sem eště nehrál, docela sem zvědavej, chci vědět jak moc by mě ta hra bavila kdybych ji hrál (jakožto ji hrát nebudu, poplatky...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit