Přejít na výpis diskuzí
Měsíční poplatky mají stále smysl, Elder Scrolls Online na nich může vydělat
10.1.2014 | Adam Homola
265 příspěvků
-
No nevím ... mě spíš příjde F2P, který mě omezuje jen kvůli tomu abych si od nich něco koupil, jako tahač peněz. Žádný systém není zadarmo ... jediný rozdíl je, že v P2P si musíš ten měsíc hraní zaplatit sám a v F2P to za tebe platí někdo jiný.
-
Jelikoz vychazi tak 1 - 2 dobre hry do roka (pokud vubec) nevim co bych si kazdy mesic kupoval ;)
-
Nemáte někdo přístup do bety navíc ? Zase se mi nepodočalo nikam dostat
-
Kde jsi vzal že bude stát 1500 a měsíčně 400? Nejvíce, co se kdy platilo u MMO bylo 345 Kč a to kvůli špatnému euru vůči koruně. A poslední hra, co stála 1500 na pc byl Warcraft III. I WoW při vydaní stál 1300 Kč. GW2 vyšel dokonce na 1000 Kč, SW ToR na 1099 Kč.
-
Newerwinter má největší problém v tom, že je to pitomá koridorovka. V Betě jsem byl ještě v uzavřené, kdy jsme s kamarády ještě i hlásili chyby, popisovali atd. Samozřejmě že nejvíce byla kritizovaná právě herní nápň a nudná hlavní kampaň. A to nemluvím o zastaralém systému NPC, nudném sběru a stále se dokola opakujících aréna úkolech. Jediné, co NW zahraňuje je právě hráčská komunita, co pro něj vytváří. U Elder by to mělo být mnohem propracovanější a to včetně tvorby předmětů, nových NPC a kompletně nových lokací, kdy by hráči sami volili, co budou chtít v "patchi". Jak říkám, v GW2 mám maximálku, do hry se v současné době moc nevracím, Sw ToR maximálka, teď hraji zase kvůli novému obsahu, Newer taktéž maximálka, ale tam se nehodlám vracet pokud se nepředělá systém questů a pohybu postavy (navíc F2P model také žádné terno). Z Bety Elder mám naopak lepší pocit než u zmiňovaných vydaných her. Je tam lépe řešen systém soubojů, zpracování světa je takové živější. No uvidíš sám pokud přijde kód:)
-
na 99,9% to bude fail roku a duvody? - mmorpg na konzolych? "mmo skyrim" ? platit za hru 1500 kc a jeste 400 mesicne? dalsi nudna mmorpg?
-
Jo to o té kvalitě jsem četl i u Guild Wars 2 (tam to bylo splněno na půl) a Neverwinteru (nuda) když byly v betě. A né nebude to jako Skyrim, protože TESO nedělá Bethesda.
-
Pay to play model je z mého pohledu naprosto nevyhovující. Já skoro žádnou hru nehraju sám. Proto, když je nějaká herní skupina (klan), tak se těžko dohaduje na placení nějakých poplatků. Jinak u téhle hry je mi to srdečně jedno, protože bych to pravděpodobně nehrál ani zadarmo.
-
treb v takovem APB:reloadet me ta kamera totalne stve...nesnasim to
-
Promiň, mě se zobrazil jenom první odstavec:-X
-
Jsem ve hře cca tři týdny (dohromady asi tak 1 herní den), a pokud hra bude takto kvalitní jak je teď v Betě, kdy i questy nejsou posbírej 50 rostlin a jdi zalít zahrádku, tak věř mi, že základnu to bude mít. Plus nejspíš bude možnost se vyřádit i co se týče módů, questů atd. Tudíž jestli to bude jako u SKyrimu, kdy nyní je cca 1500 questů na mapě, která má cca 1/2 v Online, tak se nebojím, že to půjde tak rychle. Masochisti stejně proletí hlavní linii a budou řvát, jak je to krátké. Zbytek si to podle mě užije.
-
Tak Star Wars mají také obecně více fanoušků a hra byla vyhypovaná do nebes. TES bude mít startovní pozici horší takže si myslím že i přechod na F2P bude rychlejší, no dobře 3 měsíce jsem možná přehnal, ale daleko od pravdy nebudu.
-
keby si si to precital cele , mas tam napisane ze ziadna s tych MMO na to nebola pripravena a preto endgame stal za ........
-
Ja te chapu ze jsi fanboy. Ale za ty prachy muzu mit kazdy mesic mensi hru ne ? Tohle je proste tahac penez jak volejte vestce ! *1*
-
WOW hraju ludia zo zotrvacnosti maju equipy a vysoke lvl a je im luto to zahodit, v dobe vzniku v WOW neboli ziadne F2P,B2P modely
-
Všechny MMO můžeš dohrát do měsíce. To není argument. Pokud hru dohraješ za týden, ale bude mít kvalitný endgame+možnsoti pro hráče, tak ti nikam nepůjdou. Expení půl roku také nikoho nebaví.
-
Hry, které se hrají v pohodě: PlanetSide 2 (za 130 odehraných hodin mám výbavu v ceně cca 1000 Kč+250 Kč jsem investoval jako poděkování za nákup vzhledu), Dota 2, PoE, Hearstone, War Thunder či Blacklight Retribution. A to jsou jeno hry, které občas hraji nebo jsem si na ně vzpomněl. Her, co mají fajn F2P systém je dodstatek. Problémem je ten, že se mluví převážně o MMORPG sféře.
-
jop *2*
-
Ak nebudu TESO a WS vynimocne, dopadnu tak isto ako TERA, KOTOR, TSW atd.. ktorych zakladny problem bol a je ze umoznily hracom dosiahnut engame uz prvom mesiaci hrania, a potom nasleduje masivny upadok a odliv hracov.
Pri vsetkych to bolo rovnake pri launchy nestihaly servery a museli sa pridavat nove, po 1 mesiaci bolo tak 30% hracov uz v endgame a dalsich 10% si uz po free mesiac predplatne neobnovy. Naco autory niesu pripraveny, nove DLC, Issue a kapitoly ktore sa vyvijaju mesiace maju hraci prejedene za dni. Po 3 mesiach nasleduje dalsi odliv lebo vacsina hracov sa presunula do endgame, a po 6 mes startovne zony zeju prazdnotov, to odraduje novych hracov a endgame nedostacuje, nefunguje, pvp sa vyprazdnuje a ostavajuci hraci sa nudia, zacina sa uvazovat o prechode na iny system. -
Já jim klidně zaplatím 12x ... je to za cenu dražší večeře. *1*