Přejít na výpis diskuzí
Měsíční poplatky mají stále smysl, Elder Scrolls Online na nich může vydělat
10.1.2014 | Adam Homola
265 příspěvků
-
Máš pravdu, ale od Oblivionu to byl přecijenom posun k dobrému. Oni jdou spíše po menších krocích. Dělat AI pro open world hru je podle mě peklo a zvládnout se to dá jen dost špatně.
-
Když jsme zabrousili ke SKyrimu. Nevíte jestli pro kuš a luk platí stejný strom schopností? Hraji již s datadisky a nechtějí se mi zahazovat šípy a luk jenom proto, že je kuš silnější. Děkuji.
-
Kdysi jsem k diskuzim pod teso psal, ze ma podobne pevny singl zaklad jako wow a tudiz by mohla uspet i s poplatky. Cimdal vic mam ale pocit, ze to tak slavne nebude. Wow zacalo mnohem drive. Teso vstupuje na presyceny trh kterym zmita f2p. Snad v tom neni jen namyslena vidina zpusobena dobrymi prodeji singl TES a tvurci si za kvalitou pevne stoji.
-
Ještě se mi líbil model guild wars 2.. člověk si koupil hru a má neomezený přístup do naprosto plné hry s tím že teda ještě tam jsou minitransakce, ale stejně hra je výborně hratelná jen po zakoupení hry. Neni to ořezané jako F2P... a nemusí se platit poplatky..
-
Koupim si klidně tu hru a budu platit poplatky když bude dobrá.. ale očekávam že při zakoupení hry dostanu aspon měsíc zdarma a nebudou tam žádné minitransakce. Tak jak to bylo s old school předplacováním většinou. Jen jednou sem snad zažil že sem si koupil hru a ještě sem pak musel kupovat měsíční předplatné, protože to nebylo se hrou automaticky, to mi přijde naprostá prasárna. Každá hra by měla mít aspon měsíc zdarma, a žádné minitransakce, zakoupená hra a poplatky by měli poskytovat přístup k uplně veškěrému obsahu hry, bez potřeby nějakých minitransakcí. Tak jak to dělá SWTOR je tak trochu prasárna taky, člověk si koupí předplatné i když nemusí a stejně nedostane uplně všechen obsah ale jen některý. to je vrchol obírání. Měli by se vždycky rozhodovat jesli teda free s minitransakcema a nebo předplacení, ale ne předplacení s minitransakcema, to je ještě horší než jak to bývalo dřív.
-
Skyrim je casual? Ty vole, ten někdo fakt objevil Ameriku.
On už člověk musí mozek vypnout, aby se nezvláznil z toho, jak špatná hra to je. (No, pořád existují mody, co to nějak vytáhnou z total žumpy, to je fakt.) -
Po pravdě PvP hraji asi jenom v SW ToR *1*
-
Ak chces dobry pribeh, zaujimave prostredie a celkovo lore, baviata v dungy tak je TSW dobre, je tam celkom stala komunita cz/sk, ale ak hladas viac pvp mmo tak tsw urcite nie,
-
Na TSW se chystám už rok, ale není čas. Chci si zkusit to docela netradiční MMO pojetí světa. Spousta lidí nadává, že tam není tradiční levelování a totální bullshit v oblasti PvP.
-
Tera bola dobra , ale chybala je pvp zlozka a lepsie dungy. Hral som ju 3mes , bohuzial tam ziadne pvp okrem duelov a pk nebolo,a na tom stroskotala. TSW hram doteraz pretoze je B2P, na to aby ostlao P2P tam proste po prejdeni inak uzasnej pribehovky a vsetkych elit nieje co robit. PvP v TSW je otras !!!
-
Já tomu rozumím, to se neboj. Stejně tak vím, že přijít s revolučním enginem, kterej dělá všechno jinak by v případě Bethesdy mohl bejt slušnej problém, protože moddeři by se museli učit odznova. Ale někdy by to přijít mělo a v další Bethesdí SP hře se uvidí. Mně ty všelijaký mody zas tolik neříkaj, protože často s sebou přinášejí stejně problémů, kolik jich řeší. Vsázím spíš na ty somráky, ale rád bych se mýlil.
-
Prvne si vygoogli co je metafora pak machruj pseudointelektuale ! *15*
-
Ty musíš mít těžkej život.
-
Tera mě bavila pouze v soubojovém systému, bohužel je to další infantilní MMO z Korei. Mě napadá, jestli nechceš zkusit Firefall. A zkus třeba Vindictus (asi nejlepší MMO z fyzikou ve hře)
-
TES VI by si nový engine určitě zasloužil, na druhou stranu musíme uznat, že některé efekty byly výborné už ve Skyrimu - například když jsi šplhal na horu a ze závějí se drobně odsypával sníh - naprosto geniální.
-
Ono nejde o to jestli na to mají ... ono jde o to co jim přinese víc peněz. Pokud to lidem stačí tak oni v tom budou pokračovat. Proč věnovat víc peněz do vývoje hry, když se jí prodalo 20M kusů tak jak je?
Ale pravdou zůstává, že Skyrim je celkem solidní základna na které můžou modeři stavět hratelnou hru, zatímco se Bethsoft koupe v penězích. *1* -
The Secret World má (spíš mělo) obrovský potenciál ale bohužel přesně jak říkáš - hráče to rychle omrzelo, navíc mi přijde, že v MMO prostě frčí fantasy a přes to nejede vlak. Designově i nápady je ale určitě mnohem lepší než druhé tebou zmíněné B2P.
Ohledně Tery a Riftu - obě MMO dělají některé věci dobře a některé špatně, ale jsou v podstatě docela dobré. Ta F2P (P2W) politika se u nich ale bohužel projevila, asi to ani jinak nejde. -
Já bych řekl, že tak 6-12 měsíců to bude ... nebo v to aspoň doufám, že to bude dost na to abych si hry užil, než budou všude omezení, reklamy na itemy a tlačítka BUY NOW!
-
OT: Hry se prodalo přes 20 miliónu kopií, tak co myslíte. Vydělala Bethesda dost na tvorbu skutečně novýho enginu pro Fallout 4 potažmo TES:VI, nebo budeme dál v pravěku s pěti ugridy, neskutečně hnusným LOD, dynamickým stínováním z pomocný školy a nejdementnější AI ve vesmíru? Kdybych teď nenapsal, že tímto nechci rozjíždět flame, což píšu, tak bych si skoro myslel, že to právě dělám *1* Ne, ale upřímě mě to číslo 20 mega vytočilo. Fakt somráci...
-
pockame si na vydani a uvidime,kdo se bude smat nakonec,kazdej na to ma svuj nazor a ja v tom vidim dalsi mrtvy mmorpg...jestli v tom nekdo vidi revoluci,tak prosim