Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    O obtížnost v té hře ani tak moc nejde, jde o celkové pojetí výpravy, přiběhu a imaginace. Máš vytvořený výborný svět, ale info o něm nemáš a nachazíš pouze útržky a tady právě přichazí na scénu hráčská mysl a to jak si to spojí dohromady a jak si z toho vytvoří příběh čil legendu. Ve hře je spousta odkazů, jak by to mohlo být, ale nic není na 100% a o všem musíš přemýšlet. NPC mluví v rébusech, čili je dobré umět dobře anglicky.
  • walltar
    Hmm tak to já radši hraju hry co mě baví ... nehledám v nich hlubší smysl. Pokud mě hra baví, tak klidně může být i parodií na RPG.

Btw ... co bylo na Dark Souls tak převratného, že o něm tolik lidí mluví jako o modle? Já sem ho zatím nehrál, ale podle všeho co jsem viděl jde spíš o normální akční hru. Gameplay jako takový se ničím zajímavým nevyznačoval ... jediné byla obtížnost. Což myslím, není problém dosáhnout i u hry jako je skyrim... jen je potřeba zvolit správné mody.
  • Lawliet
    Jo. A kuš silnější vždy bude. Rozdíl máš síla/kadence.
  • Rhulad
    Tak samozřejmě, že si potrpím na čaj o páte a taky hraji jen hry, které mají nějaký smysl a cit pro umění jako např. Dark Souls *3*
  • Tak jsem dneska večer vlezl do bety... no není to zlé. Rozhodně se mi (zatím) líbí soubojový systém, který jako by z oka vypadl z posledního single-player dílu. Dokonce i po vizuální stránce se mi hra zdá "pěknější". Zatím si nemám nač stěžovat. Všechno šlape jako hodinky.
  • Pakliže hra není odfláklá a není to jen ždímačka na peníze, nemám problém za ni měsíčně platit. Na ESO se docela těším a určitě ho vyzkouším, ale být autory, moc bych si od toho nesliboval. Rozhodně se nejedná o žádný WoW. Spíš bych doufal v menší, ale zato kvalitní a stabilní komunitu.
  • WoW. Nesnášel jsem ho a neměl ho rád... dokud jsem ho nezkusil. To jak se o hru Blizzard stará a pečuje, pravidelné patche a nemálo datadisků... Prostě na WoW je znát, že není (díky bohu) free to play. Za měsíční poplatky dostanete vytuněný produkt. WoW je jedna z mála MMORPG, která si ty měsíční poplatky zaslouží a že jsem zkusil a nějaký čas hrál pěkných pár MMO(EQ2,Lotro,Rift,GW2,WAR:AOR,AOC)
  • Psychotic
    Je vidět, že z videoher se stává nejnovější forma umění. Rhulad nám ukazuje, že už se tvoří i taková ta vrstva povýšeneckých snobů, kteří musejí mít originál Rembrandta pověšený i na h*jzlu, jinak by se nemohli každou neděli se sklenkou Chardonnay v pařátu a drahým doutníkem v pyscích ve své skupince "lepších lidí" opájet svým výjimečným vkusem. Rozkošné.
  • Jo AOC sem měl moc rád.. Nějakou dobu jsem ho měl předplacený, ale pak už sem se k němu nejak nedokázal vracet moc. Ale patří k těm nejlepším co sem kdy hrál. Hlavně kuli soubojovému systému, že nebyl jen takovej jako WoW ale byl trochu víc akční. Osobně mě nudí klasický způsob boje v MMO. Sem rád že moderní MMO se snaží oddálit tomu starému nudnému klikacímu modelu.
  • Myslím že neni uplně v prachu. Jen musí nabídnotu něco extra. F2P je všude plno, ale u většiny z nich sem nevydržel ani 5 minut, většina z nich je jak na kopíráku. Pokud jsou to bývalé AAA tituly, tak jsou tak osekané, že to F2P stojí za nic stejně. A s mikrotransakcema se člověk nakonec doplatí skoro víc než za předplacení. Pokud člověku nestačí základní F2P osekaná verze. Je jen málo dobře udělaných F2P.. jako třeba Neverwinter Online. Ale zbytek nic moc..
  • No já si myslím že na našem trhu si lidé rádi zaplatí za kvalitní MMO. Pokud bude opravdu dobré. F2P je sice levné ale taky většinou nekvalitní, já osobně nehraju moc F2P, hlavěn ne ty z Asie. Myslím že trh není nasicen dobrými hrami. Pokud přijde dobrá hra tak určitě může nějakou dobu hrát na poplatky, ale rozumně. Pokud TESO bude dobré a vyjímečné něčím, tak určitě bude mít předplatitele. Záleží ale také na tom jak moc budou tvrdý na předplatitele, musí si uvědomit poměr cena/kvalita. Pokud ta cena bude vyšší než kvalita, tak to bude špatné no.
  • Rhulad
    Podle mě to uspěje, na světe je spousta nerdů a spousta lidí bez vkusu, navíc parodie na RPG Skyrim úspěšně zblbl většinu děcek. Osobně raději zůstanu u Age of Conan...
  • Ne, to je nejlepsi zpusob jak obrovsky prodelat.
  • Rozhodnuti o prechodu na f2p padlo u SW cca 3 mesice po startu. Ten zbytek se to predelavalo, protoze s takovym failem a rychlym padem se jaksi nepocitalo. I tak to bylo skoro pozde ... a tak jako tak to mozna ponekud snizuje ztraty z provozu, ale investice se nejspis nikdy nevrati.
  • Zjevne si nepochopil o cem ma byt hra ... postava by mela mit moznost se stale nejak zlepsovat ... ale ne tim, ze chodi po 158my stejnej dung, a ceka, az ji padne prsten+1 ... a povede se vyhrat los. A ze neco takovyho nejde? Ale jde ... staci se podivat do historie ...

A dneska? Ocekaval bych, ze si hraci budou stavet vlastni mesta, opevneni ... a nasledne ho branit proti jinym hracum ... s tim, ze te stejne zabije zasah z luku cloveka, ktere se vcera regnul, jako cloveka, kterej hraje rok ... rozdil by mel byt tak maximalne v tom, na jakou vzdalenost te spolehlive zasahne. Pak by se bitek mohli ucastnit vsichni, bez ohledu na "level" (takova blbost by ve hrach nemela bejt vubec). A meli by motivaci hrat - postavit lepsi opevneni, vybavit ho olejem/katapultama/...
  • Jack1947
    Snaha vyrovnat se WoW a jinym (zdali jeste jsou) zpoplatnenim MMORPG pomoci mesicnich poplatku... tahle doba uz je daavno v prachu. Jo kdyz ta hra bude o nicem taktoje beztak fuk.
  • Navic cim vetsi, tim vetsi fofr ... a cim bliz soucasnosti .. tak totez. Proste dneska si muzu vybrat z desitek f2p, takze kdybych mel kazdej viked testovat jednu ... tak mam porad co hrat, a nemusim zaplatit ani kacku. Abych si neco zaplatil, muselo by to bejt neco extremne vyjimecnyho ... a to toto rozhodne nebude.
  • Radioaktivni_surikata
    Jo, je to poměrně komplexní záležitost, která dá zabrat, o tom žádná. Problém je, že AI ve Skyrimu neumí tak banální věci jako třeba plavat, šplhat nebo skákat. Když skočíš na kámen, tak každej bez luku nebo jakýkoliv schopnosti účastnit se boje na větší vzdálenost začne zmateně pobíhat kolem jak uprchlík z blázince, než uteče úplně. Ještě před tím než zmizí z dohledu ale vychladne, začne se vracet a to všechno jen proto, aby až tě opět uvidí začla celá smyčka nanovo. Už od dob Morrowindu *3* Dokázal jsem ve Skyrimu najít docela dost zábavnýho obsahu, ale boj mezi ně nepatřil. Když někdo naprogramuje panáky tak, aby se radši nechali zabít než namočit ve studený vodě, tak buď není v pořádku, nebo to prostě silně odfláknul. Bojím se Falloutu 4.
  • Za líťo na Steamu? S radostí. Měsíčně jim posílat tři stovky po dobu několika let? To si můžou nakálet do dlaně a rozetřít si to po obličeji.
  • Vidím to stejně, prakticky většina "velkých" mmorpg posledních let na bázi předplatného si zachraňovala krk přejitím na různé formy F2P (LOTRO, STO, SW:TOR, AoC, ...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit