Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevypadá zle ale podle mně je to parodie na wowko ale zase určitě bude lepší než GW2 a další sračk... co jsem skoušel uvidíme ale spíš to vidím na trial verzy a až pak se rozhodnout
  • tet sem byl u kamose se na to mrknout a je to klon gw 2 akorat z mnohem horsi grafikou. zato platit to si snad delaj srandu ne. *1*
    • Vzhledem k vaší "češtině" má váš názor hodnotu psího trusu:-)
      • nachápu naco si tu hraješ? si to tu pleteš s iDnes ne, a od kdy si pařani na fórech vykaj? Asi chceš ukázat jak máš skvělou gramatiku a vychování, nato se ti ale každej normální pařan může vysr.... že napsal tet misto ted natom co řek nic nemění,.. takže ten, jehož názor má hodnotu psího výkalu, jsi jedině ty - vzásadě si ani nic neřek, jen hate za překlep
  • To ťažko.
    • To je jediný způsob jak by si TESO mohlo vydělat
      • Ne, to je nejlepsi zpusob jak obrovsky prodelat.
        • XD Vědátoři a každý cucá z jiného prstu
  • Docela dobry,konecne TES coop *4* .
    Za koho hrajete ??
    Ja za dragonknighta nord tank. *13*
    • Invite mi došel teprve 7. takže sem eště nehrál, docela sem zvědavej, chci vědět jak moc by mě ta hra bavila kdybych ji hrál (jakožto ji hrát nebudu, poplatky...)
    • ten 2.smajlik byl preklep *1*
  • Veskoslav
    Když jsme zabrousili ke SKyrimu. Nevíte jestli pro kuš a luk platí stejný strom schopností? Hraji již s datadisky a nechtějí se mi zahazovat šípy a luk jenom proto, že je kuš silnější. Děkuji.
    • Jo, platí stejný strom schopností. Jen má kuš jiné vlastnosti, jak tu psal kolega. Kuš je v podstatě jen luk s jiným skinem, jiným ammo a jinými statistikami.
      • Ano a bohuzel je v urcitych chvilich silnejsi.. Osobne mam, ale rad na hrach Luky, takze me to tam moc nesedlo, kdyz mi "narvali" kus do ruky, hned jsem ho vymenil za malicko slabsi luk :)
    • Lawliet
      Jo. A kuš silnější vždy bude. Rozdíl máš síla/kadence.
  • Je tam open pvp ? nebo je to jen dalsi "pussy mmorpg" ?
    • Na tohle byl dobrý warhammer online. Nabušená 40ka si chtěla užít zabíjení lidí na lvl 20-30, tak vstoupila do low level PvP zon a co se nestalo? Bylo z ní kuře bez abilit a tolika HP, že jej low level hráči zabili na jednu ránu:-D Tak se na ty zmetky musí:-D
      • Ghost47
        Nejlepší bylo, když se povedlo zorganizovat PvP slepice proti slepicím... tedy do chvíle, než v sousední zóně dobyli pevnost a začalo se válčit o tu, ve které jste se zrovna klovali *4*
    • walltar
      Je to klasické Themepark MMO takže PvP je jen V cyrodiilu ... kde je i PvE, ale v normálním světě PvP nejde.
      • Já chápu, že někteří lidi nechtějí, aby je při bití prasátek někdo rušil, ale snad by mohlo jít open pvp vypnout a zapnout tak jak ve wow. Byl jsem optimista, ale ta hra mi pomalu začíná být lhostejná.
        • Ono by byl asi velký problém udělat to prostě tak, že pokud nepatří oba bojující mezi znepřátelené frakce, tak otagovat útočníka jako banditu/outlaw s tím, že po něm ve městech půjdou npc stráže apod, že?

Jenže to už by pak nebyl WOW Like Themepark a nebyl by to podle "osvědčeného stylu MMO žánru".

Už jen čekám další verzi MMO od Blizardu.
          Blizzard už pochopil, že to běhání od vykřičníčku k vykřičníčku hráče fakt nebaví.
          Takže příjdu do Quest Hubu. Vyběhne mi obrazovka: V tomto městě máte tyto questy:1,2,3,4,5
          Zatrhněte které chcete splnit. Ok, zatrhnu. Splnění těchto questů bude trvat 82 minut. S premiovým účtem 41 minut a s Legendary Lifetime účtem 16 minut a hra vám navíc pošle SMS poté, co budou vámi vybrané questy splněny. Můžete nyní buď sledovat svého hrdinu, jak zvládá zadané úkoly, nebo si zajít zatím na pivo. Přejeme vám příjemnou hru.
        • walltar
          Já bych Open PvP rád, ale musela by být celá hra postavená na to, že bude open PvP ... potom co jsem zažil v AOC už bych asi nikdy nehrál klasické MMO, které má levely a open PvP.

V takových hrách je totiž nějaká výzva stejně jen v posledních lokacích ... ve zbytku jsem potkal maximálně max levely, které si dávali všechny ostatní na jednu ranu. A to potom celé open PvP pozbývá důvodu.

Pokud by se tenhle problém podařilo nějak vyřešit, že by měl low level možnost se nějak bránit high level hráči, tak potom by mohlo být open world PvP celkem hodně zajímavé. Možná by to vyřešil level scaling, který by toho high levela stáhnul dolů.
          • Tilwaen
            I při level scalingu by měl neporovnatelně lepší gear, než ten nižší level, takže by to bylo stejně na prd.
            • *tak ne
              Damn, vypadlo mi slovíčko *7*
            • Pokud by fungoval jako v GW2, ne. Kromě levelu postavy upraví i její atributy.
  • residentevilfans
    Radsi coop Skyrim nez online sh!t. Uz vidim jak nejaky decko nebo nerd co hraje 24/d si bude mastit ego a resit komplexi na obycejnych hracich! Pay2win! *5*
    • pay2win ? tak to vyhrajou všichni, bo všichni platí ;)
      • walltar
        Mu vypadlo písmenko ... asi myslel Play2Win *1*
  • "Dokonce i World of WarCraft funguje v některých zemích v Asii po finanční stránce trochu jinak" ako inak?
    • Veskoslav
      Odehraný čas+dražší mikrotransakce (větší možnosti i výběr než Evropě, kdy většina věci je obsažena v měsíčním poplatku).
    • V Číně platis za odehranej cas. V Evrope zaplatis za mesic a kolik hrajes je uplne jedno. Mne osobne vyhovuje spis druhej zpusob, pac sem hodne casto zevlil ve stormwindu *14* Joo to byly casy...
  • Jack1947
    Snaha vyrovnat se WoW a jinym (zdali jeste jsou) zpoplatnenim MMORPG pomoci mesicnich poplatku... tahle doba uz je daavno v prachu. Jo kdyz ta hra bude o nicem taktoje beztak fuk.
    • Myslím že neni uplně v prachu. Jen musí nabídnotu něco extra. F2P je všude plno, ale u většiny z nich sem nevydržel ani 5 minut, většina z nich je jak na kopíráku. Pokud jsou to bývalé AAA tituly, tak jsou tak osekané, že to F2P stojí za nic stejně. A s mikrotransakcema se člověk nakonec doplatí skoro víc než za předplacení. Pokud člověku nestačí základní F2P osekaná verze. Je jen málo dobře udělaných F2P.. jako třeba Neverwinter Online. Ale zbytek nic moc..
      • Ovšem i Neverwinter Online má někdy své F4P mouchy (někdy až stereotypní grind, náhoda u lockboxů) a navíc zatím nenabízí tolik endgame obsahu. V zásadě ale Cryptic ve hrách co jsem od nich zkoušel (NWO, STO) má model nastavený natolik dobře, že nemusíš vydat vlastně ani korunu, pouze čas. O té spoustě malých non-AAA se nemá cenu bavit, tam to je prostě postavené na "zaplať za vše" - klasický grind a P2W, asijský původ se zapřít vážně nedá *1*
        • Jack1947
          No jo, hra ve ktere uz po delsi dobe pri absenci hrace, defakto nema sancio dohnat brzo zapada... mimoto ze klidne reknu a nahlas tohle pokud nesupeje do pul-roku/roku tak ma naslapnuto na F2P a kdyz ani tak tak papa. Neni to ani pro pcckare, jak uz bylo receno coz by bylo u tehle serie i v MMO urazkou a celkem velkou.
  • Tohle bude absolutně boží bomba.

V negativním slova smyslu. Jen absolutní blázen by za TESO platil. A jen blázen by ho hrál. Těším se na post-purchase rationalization, kterou tady budou někteří borci ukazovat po vydání. Vše nasvědčuje, že walltar bude prvním z nich.
    • walltar
      Já už sem hrál hromadu placených MMO a nikdy jsem s tím problém neměl ... A pokud bude hra špatná, tak to klidně napíšu. Ale to nějak dopředu nevím. Zítra jak budu mít čas si zkusím betu a uvidím. Při nejhorším si hru koupím a budu ji hrát měsíc (pořád dýl, než většinu SP her), nebo nekoupím vůbec.
      • Keyz
        Blbý je, že někdy je F2P nastaven tak, že když kupuješ vše co ti něco herně vylepší tak to často stojí více než měsíční poplatky. A kupovat to často potřebuješ protože to kupují jiný co chtějí hrát na úrovni.

To samé věci na zrychlení levelování. Jestli jedna parta používá a ty ne pak ti uteče bude silnější a rychleji získá lepší věci. A to je výhoda pro PVP a i pro ostatní záležitosti.

Ten kdo hraje jen tak, se o tohle starat ale nemusí :)
      • Tak to je dobrý!

Osobně teda v TESO víru nemám. Ale mám víru, že nějací fanboyové se vyrojí. Když ne ty, tak jistě jiní. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit