Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsem říkal v tomhle žánru je serie GoW asi to nejlepší co mužeš na tuhle danou platformu sehnat, tak je logický že má tak vysoký hodnocení. Zkus si tady přečíst recenzi na GoW3, která tu myslím získala 9 bodu, což je na místní poměry taky dost ;)

Nevím jak by byla hodnocená na pc, možná by měla o nějakej ten stupínek méně ale pořád se jedná o kvalitní hru.
  • Já hrál jen jedničku, páč sem pc only a musím říct, že i když je to vlastně jen povrchní tunelovitá střílečka s klišovitým příběhem, přesto je to velmi zábavná tps se stylovou grafikou, dobrými nápady a návykovou hratelností. A kdyby jste mohli, sjedete to rádi na jeden zátah. A jelikož vypadají další díly "stejně", nečekám že by se definice moc změnila. A proč k tomu teď dávat číslo? Někoho koho tyhle akčňárny baví, tak by to byla devítka, zase někdo kdo rád budovatelské strategie by tomu třeba ani nedal šanci a dal tomu tu trojku. Ale ptám se znova, proč dávat číslo? To se hodí jedině tak na srovnávání her stejného žánru. A vůbec by se nemělo plést, že nějaký Red Faction dostal šest a Bastion třeba osm atd.
  • Cahir
    Yep, DA2 se svými 4/10 od uživatelů a 8/10 od recenzentů je toho důkazem. Když si to člověk rozklikne najde tam tuny 0/10 či 1/10, což absolutně zprasilo hodnocení na výsledných 4/10. Hra je to kontroverzní, ale 1/10? *1* A takových je tam víc. Do prd*le s anonymním user score u metacritics, výpovědní hodnotu má jedině kvalitní recenze.
  • Tak ja som hral prvy diel na PC a celkom ma to bavilo, takze by som urcite netvrdil ze to je blbost, ale tak do urcitej miery mas asi pravdu. Ale skor si myslim, ze ide aj o nejaku formu "protestu" pri vysokohodnotenych a vysokohypovanych hrach.
  • no a že na CSFD jsou zrovna objektivní recenze ;) jednou je to moc éterický, takže se z toho nic nedozvíš, podruhé je to napsaný tak profesionálně, že pokud nejsi sám profesonální filmový kritik tak tomu taky nerozumíš. Jen občas tam najdeš něco srozumitelnýho i pro normálního uživatele ;) nemluvě o tom, že na CSFD jsou filmy silne podhodnocený většinou teda.. *1*
  • GoW 2 je skvělá hra, jedna z nejlepších na X360 , ale to je ten problém je to konzole tak automaticky pro většinu PC a všechny PS3 hráče je to blbost. Já jsem třeba Black Ops taky nikdy nehrál a myslím si jaká to je šílená kravina ;), ale aspoň nejsem takovej sobec, že bych někde po internetu hře záměrně dával nízký hodnocení. Nehrál jsem - nehodnotím, aspoň tedy ne oficiálně.
  • A co kdyby mu nějaký místní Admin dal ze srandy - 2000 asi by ho to brzo přešlo *1*
  • Ale ked si to spriemerujeme (teda 94 s 34), tak nam vyjde 64, a to je primerane na GOW 2? Ci? Sa fakt pytam, lebo som to nehral.
  • ja myslim ze kazdej na netu hlasuje stylem:
    hra je podhodnocena: 10/10
    hra je nadhodnocena: 0/10
    a malokdy odhlasuje hodoceni ktery si skutecne mysli ze ma :)
    podle mne tahle skala hodnoceni nema na netu smysl a nechal bych jen dvoustupnove hodnoceni (+/-) jako na TG v komentarich :)
  • No, ani bych neřekl, google má taky nějaký algorytmus, kterým odchytává klikače, kteří neustále klikají na reklamy svých konkuretnů a tím jim značně zvyšují náklady na tyhle reklamní bannery. Nevím tedy, proč by měl být problém dát něco dohromady i pro tenhle případ.
    A jen tak na okraj - csfd na tohle má podle mě docela rozumný pravidla, který by tyhle excesy taky dost omezily.
  • No upřímně, řídit se dle hodnocení fandů/haterů na metacritics, to je ještě větší demence, než se řídit podle tamnějšího hodnocení od kritiků. Pokud si něco kupuju, tak i když čtu recenze a hledím na čísla, tak hlavně se podívám na pár videí a přečtu si dojmy z hraní, a kolikrát i stáhnu pirátskou kopii, abych neprohloupil. A jestli někdo vidí na metacritics "Gears of War 3...jůů, to má 94, to musím mít a potom, jéé hráčská známka jen 3.4, tak to bude sračka", tak to je s prominutím pro mě trochu ovce pitomá.
  • Ja si viem predstavit aj pomerne jednoduche auto na vzduch, nechapem, preco ho este niekto nezostrojil.
  • Tak to udelame jak na Metacriticu, az budem hotovi bude mit 154 v minusu *1*
  • Na hodnoceni uzivatelu se podivam, jen kdyz se chci zasmat. Ono totiz i kdyz se zbaveji botu, tak tam stejne budou chytraci co hodnoteji stylem: hra me bavila (10/10) x hra me nebavila (1/10) a napisou k tomu i kratky komentar :D
  • MrSanta
    Drsňáci a hard-core pařani kašlou na hodnocení kritiků. Kritici jsou podplacená banda děcek, kteří chrlí recenze aniž by hru pořádně hráli a hodnocení dávají podle výšky všimného od vydavatele. Pravej pařan si všímá pouze hodnocení anonymní skupiny lidí, u kterých si je jistý tím, že jsou to lidé inteligentní a zásadně hodnotí pouze hru, kterou hráli a samozřejmě hodnotí naprosto objektivně *1* KONEC SARKASMU!!!
    Hodně se právě odkazuje i hodnocení uživatelů, hlavně když se to hodí lidem do krámu.
  • Já jsem taky přidal, ať je to hezky kulatý... :D
  • Pozor, Pan Programator se ukazal :)
  • dokud nebudes mit stovku, tak to porad jeste nic nedokazuje ;]
  • Ocelot23
    :D :D
  • A to jde, jo? Páni, to jsem vůbec nevěděl, jsem..pohoršen. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit