Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising: Revengeance - recenze PC verze
29.1.2014 | Daniel Kremser
95 příspěvků
-
Já neslovíčkařím, jen nechápu, jak Ti v jedné hře může nevadit rozsekávání kulek a ve druhé (která je dosti futuristická) Ti to vadí.
Srovnej si stavbu Rexe a "kuřat" a pochopíš, že ta monstrózní stavba Rexe asi stěží bude dělát otočky...
A Hotline Miami? To je trochu jinačí hra. Má tam charakter implantáty? Nemá. Má tam "lightning" katanu? Nemyslím si. Raiden už s člověkem nemá moc společného a jeho zbraň s klasickou katanou také ne.
EDIT: A zkus se někdyx podívat na Warhammer 40k, kde ve 41 miléniu používají "melee" zbraně, které mají určinou mechanickou funkci (podobně, jako Raidenova) a nikomu to nevadí. -
Jestli mne paměť nešálí, tak je tohle spin-off, takže podobně jako u Portable Ops to není potřeba k "hlavnímu" příběhu znát. Navíc nový MGS bude za Big Bosse a to nebyl ještě milý Raiden na světě :)
-
Tyhle zrůdnosti opravdu nesnášim, kde každej vypadá jak parodie na člověka. Vcelku by mě zajímalo jestli šikmoočka evropany opravdu vidí takhle?
-
Jak moc mi tady bude chybět story z předchozích Metal Gearů?? Docela to na mě působí dobře, ale jestli z příběhu pak nic mít nebudu tak je to na nic.
Nesnáším když je série prostě roztahaná přes všechny konzole. -
No a hlavne BI to chtelo zopakovat, misto hrani her.
Stejne je nejlepsi Call of Duty serie -
OT:
Bude recenze PC verze Injustice: Gods Among Us? -
Ninja run tlacitko bylo jeste jakz takz ale to zpomaleni casu se sekanim strasne zasahuje do plynulosti souboju a vylozene mi vadi...
-
Mě osobně to nechytlo (PS3 verze). Souboje s "trash" moby ještě celkem dobrý, ale bossové nic moc a hlavně to "ninja run" tlačítko. Zlatej Dante (vzhled mi nevadil, hratelnost byla boží).
-
Boze, jen to ne, rock/metal se zpevem ve hre! Blééé *11*
-
Ten boss je důvod, proč se bojím rozjet to na hard (obecně od Platinum jsem hard dal jenom Vanquish a tam jsem na konci brečel ...)
-
Je divné očakávať od psx hry herné machanizmy, ktoré bolo možné realizovať až o generáciu neskor (i keď je asi pozitívum, že so Splinter Cell neporovnávaš povodný Metal Gear z MSX2)...
P.S.
Ak už chceš silou mocou tieto dve série stavať do jednej lajny, tak by som si vybral diel Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, kde stealth systém v porovnaní so SC (ktorý vyšiel ale o rok neskor) už posobil naozaj obstarožne. -
A co si tim chtel povedet ty ? Ze je to tvuj spatny specificky nazor ? *3*
-
Já to hraju na myši a zatím v pohodě, docela dobry, beru to spíš jako takovou oddechovku, než abych se v tom nějak vyžíval. Třeba DMC mi je ale bližší.
-
čo si tým chcel povedať? :) že v roku 1998 bolo nemožné spraviť stealth systém ako v roku 2002 ? hlavne keď si uvedomíš že Thief je taktiež z roku 98 :P :) hlúposť :) ...stealth je v MGS proste divný :)
*3* *2* -
ále vzdyt parry je strasne jednoduchý
-
Hlave ten song k mistrál je dokonalý.
https://www.youtube.com/watch?v=G7_ZTha9uK4 -
Strasne umele navysena obtiznost , nemit dneska block je opravdu trapne.. Nake nahodne parry je k smichu.
-
Hra super , jen si to chce zvyknout na neobvyklou rychlost akce a použití parry
-
uvidime sice na rubačky nejsem ale třeba mě to chytne
-
I přes to že jsem fanoušek MGS série, a i příležitostný hráč hack and slash her, tak bych se nad MGR až tolik nerozplýval jako autor článku... hru jsem si koupil na steamu a dohrál, a jediné proč jsem nebyl zklamaný je že jsem neměl příliš velké očekávání... příběh geniální opravdu není... grafika je podprůměrná, a co s týká hratelnosti, některé prvky dost pokulhávají (vedlejší zbraně jsou téměř k ničemu)... To už bych příznivcům tohoto žánru spíš doporučil nějaký díl série Devil May Cry(ideálně třetí) dokonce i DMC5 (navzdory mému prvotnímu odporu k netradičnímu vzhledu Danteho) byl dobrý...
co se týká MGR hodnotil bych hru za 7/10 a to jen proto že jsem rád za každou Metal Gear hru :)