-
"4A Games, pohrobci agonického vývoje prvního S.T.A.L.K.E.R.a, vzali Dmitrije Gluchovského a napěchovali jeho román do střílečky, která se S.T.A.L.K.E.R.em sdílí východoevropskou estetiku a opájení se postapokalyptickým zmarem, ale co se kolejí a tunelů týče, rozumí si především s mustrem Call of Duty."
Bavíme se o stejné recenzi...? -
Máte recht. Srovnávat dva postsovětské postapokalyptické světy, kde se odehrávají nevysvětlitelné jevy, pobíhají tam mutanti a lovci v oděvech a maskách proti radiaci? Dva světy, na kterých pracovali ti samí lidé? Dva světy, které konkrétními motivy citují Strugacké? Co mě to napadlo.
-
Člověk, co o té hře neslyšel, má na Games spoustu předchozích článků, videí, obrázků apod., ze kterých si může doplnit informace. Recenze není od toho, aby hru popisovala, ale kriticky hodnotila.
-
Musím s tebou souhlasit.
Vyčítat hře tunelovitost? To je každá devátá z deseti. Srovnávat STALKERA s Metrem? To už chce odvahu. -
Ono je možne že keď všetci ostatni vytasili exkluzivne recenzie už dnes a hrali to ešte pred vydanim, tak games mozno nemali exkluzivitu, tak zatial spichli toto, ved kedysi tu bezali recenze 1 potom 2 atd. napr. morrowind, gothic atd. mozno treba pockat a pride druhy diel
-
Ano me taky deprimuji FPSka co posledne vychazeji. A Lukas je proste zamerenej v dnesni dobe na uplne jiny hry.. to snad vsichni vime co sledujeme Fight Club.. a bodka .
-
Ne.
-
K Metro2033 som prišiel doslova ako slepej k houslim ked bol zdarma pred vianocami a bola to uzasne atmosfericka hra, aj tie neduhy tam boli take iste ako teraz, takze ak je to v podstate pekne pokracovanie pribehu, kupujem, toť vše
-
Já bych dal nějaký bod dolů jak pěkně optimalizovali pro AMD. Sice je mi jasné, že nVidia tam nasypala prachy, aby to na AMD kartách nejelo, ale tohle je už trochu moc.
-
Budiž, nelíbí se mu současný FPS, dá se pochopit, nejsou zrovna terno. Ale když už tomu chce dát 7 má to v recenzi odůvodnit a ne napsat tuhle naprosto směšně krátkou "věc". Vždyť člověk co třeba o tý hře ještě neslyšel tak po přečtení tohodle nebude pořád nic vědět tudíž tenhle text absolutně neodpovída definici slovu Recenze
-
Jeho hluboce něco skličuje a fanoušek FSP? Mě přijde naopak jako člověk, co se v tom naprosto neorientuje. Kritický recenzent je ceněný, ale tato hodinová slátanina není ani kritická, ani obsahově významná. V podstatě to není ani recenze.
-
Pokud vím, tak Lukáš mnohokrát v podcastu a určitě i jinde zmiňoval, že FPS JE jeho oblíbený žánr, bohužel to, co se v současnosti v tomto žánru produkuje ho hluboce skličuje. Zaplať pánbů za takhle kritické recenzenty. Osobně mi na sedm přišel i první díl, jakkoli je to ceněná záležitost.
-
Keby mi 4A Games naservírovali kompletne otvorené ruské metro, mohol by vzniknúť asi prvý sandboxový tunel, ktorý by mal na to v stiesnených atmosférických priestoroch tromfnúť moju #1 hru Stalkera. Môj zážitok z Metra 2033 bol čisto sedmičkový, takže s hodnotením Last Light nemám problém. Na Games mi prišiel velmi podcenený nový Tomb Raider, asi najlepšia hry akú som tento rok hral (bavila viac ako Infinite).
-
súhlas
-
Málo obrázků pro hloupého trola.
-
Tudle zvladnes, je to jeden a pul A4 :)...spis to vypada ze se pisou recenze na epizody
-
proč trolling ja sedmičkové recenze ani nečtu.
-
odveci recenzia, nic podstatne nepovedala ani to co bolo napisane som videl kedysi v traileroch a videach ,ale inak je dobre ze ste tomu dali 7 , metro 2033 ma bavilo viac, tu ma uplne tie vnutorne prestrelky nudia, frustruju a chcem ist uz prec z podzemia kde su vsetci vysoko naskriptovany a naschval otoceny chrbtom aby som ich sekol, a FOV ??? priserne a neda sa to ani nastavit, vyvojari slubili ze daju update nejaky cfg subor v ktorom sa to bude dat zmenit..ale ze moze sa stat ze vam ruky budu lietat vo vzduchu kedze postava hlavna nema telo ,len ruky a zbran ale aj tak tie prestrelky vnutri a este s FOV na 60 ci ne aj menej je hruza ,zatial stale hodnotim na 7 , uvidim dalej co ma v hre prekvapi a bude viac drzat:)
-
vyhovorka a pokus o trolling
-
Skoda ze Lukas nespomenul este chybajuci Ranger Mode co je dost dolezity detail. Ranger mode je za 5 dolarov ako dlc alebo preorder. Cista svinarna a za to si zasluzi hra este aj o bod menej