-
Ale Bětka je .. nejlepší zálesák!
-
Ale tak to je čistě nějakej fanklub něco jako s Bětkou, ta by v tom pořadu mohla hodinu péct buřty a na FB by okamžitě psalo 50 harantů že to byl nejlepší pořad na světě a Bětka je nejlepší zálesák
-
K hodnocení se nedá nic říct, když to člověk ještě nehrál. Ale podle gameplay je to v podstatě to stejný Metro jako to předchozí, takže člověk ví co od toho čekat. Zkrátka koho bavilo 2033, tak ho bude bavit i Last Light. Myslim že ta sedmička až osmička odpovídá.
-
Pane boze at ji dela alespon Pavel :-)
-
Zdravím,
už je to nějaká doba co jsem o Metru LL slyšel a podle této "recenze" a komentářů zde.. chápu dobře že tato hra nenabízí otevřený svět ale jde o další lineární pokračování předchozí verze?
právě otevřený svět mne na hrách baví (všechny stalkery miluji, i když nemají s metrem nic společného, snad možná tu "sovětskost" :) -
Tohle nechápu. Samý negativní nářky ohledně psané recenze (nečetl jsem), ale u videorecenze od téhož autora, která bude v jádru vlastně úplně stejná akorát s obrazem, to bude zas diskuze plná keců jako "nejvtipnější vr ever, Grygyš, seš nejlepší!". Už to vidím před očima teď.
-
Muzu vedet, co presne by sis predstavoval, aby tam bylo? Je to strilecka, odehrava se v tunelech metra, po jaderne valce, hrdina resi dusledky svych cinu z minula... To vsechno v recenzi je. Nebo je potreba v roce 2013 vysvetlovat, co je to strilecka?
-
Tak víc se zrecenzovat nedá pokud člověk recenzuje jen podle traileru.
-
chapu,venku zacina byt pekne...kdo by se psal s nejakym textem... :-D
-
Mně osobně rozsah v tomto případě nijak nevadil, ale musím s Tebou souhlasit, že informační hodnota je opravdu nulová. To, že hra bude graficky na špičce, bylo jasné hned, protože je to prostě Metro. Snad jedinou novou věc, co mi článek přinesl, byla informace o neviditelných zábranách, trochu málo.
-
Ta mistni neschopnost porozumet psanemu textu je neskutecna...
-
Bohužel velmi špatná recenze. Rozsahem, informační hodnotou i stylisticky hluboko, přehluboko pod možnostmi Lukáše Grygara. Promarněná příležitost. Škoda.
-
Krátká recenze.... která mi kupodivu vůbec nevadila... věcně, stručně.... za mě dobrý.
-
Přijde mi, že si nikdo nestěžuje nad 7 hale :) Spíš nad tim jak je to sepsaný :) Já si to po zkouškovym pořídim na ps3, takže doufám že do tý doby to bude o pár stovek levnější a opravený některý bugy (hlavně AI)...
-
Tedy, informačně obsáhlejší recenze je i na Zingu, a to už je co říct. Sice je tu vše základní, ale popsáno je to stroze. Čekal jsem něco obsáhlejšího. Jinak ke hře. Jsem rád, že se druhý díl nedrží knižní předlohy, protože 2034 už se mi dost nelíbla.
-
me to nijak neurazilo...nepotrebuju cist ultra mega dlouhy clanky...a pokud budu chtit uplne presne vedet jak vypada menu, UI, jakym tlacitkem otevru dvere, tak si pustim nejaky video na youtube..v tehle dobe je to to nejednodussi co jde udelat *4*
-
Jo jo, videorecenze bude.
-
Tu zase pár lidí brečí nad 7? *15* Pokud by dal 8 tak zase nadáváte. Recenze ale mohla být delší.
Jinak, už dlouho jsem neviděl hůř optimalizovanou hru pro AMD, pokud na hře spolupracuje Nvidie tak bych očekával určitou optimalizaci na jejich grafiky, ale co je moc je moc. Ti se snad ani nezabývali tím, že by lidi mohli mít třeba jinou značku grafiky. Hnus, tohle si dovolit. -
Bude i videorecenze?
-
Recenze ma krome kritickeho hodnoceni seznamit ctenare s tim dílem (a to nemyslim jen nejakou krutoprisne vtipnou metaforou), pokud to chcete dělat tak, že si má člověk hledat v historii články o hře, budiž, zajímavá strategie... Nejsem jeliman co bude hned vykřikovat že už tu nikdy nebude číst a je to hnuj, ale pár takovýhle recenzí do měsíce a čtenáři prostě budou ubejvat...škoda, vše ostatní je tu suprový a jste jedinej českej herní web co čtu, holt ty recenze tu nejsou to pravý ořechový no...
edit: Nikdo samozřejmě nečeká, že tu přiznáte že to je odfláklá recenze (jako kdyby Lukáš už před zapnutim byl znuděnej a po dohrání si jen řekl, no nebylo to uplně hrozný), ale takováhle mobilizace redaktorů a hromadný zastávání působí "vtipně" (až někdo napíše recenzi o 150 slovech tak budete psát že šetříte klávesnice [mozky?] a vše podstatné tam je?)