Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Takové věci by v recenzích neměli hrát žádnou roli. Nemá to totiž nic společného s hrou jakožto dílem.
  • Radioaktivni_surikata
    Tak jsem s informacema koukám o pár hodin pozadu, díky za odpově *1*

No kluci to vysvětlujou hezky, to jako chápu a tohle se běžně děje, pokud se natvrdo změní FoV v konzoli nebo v ini a hra na to není stavěná. To už holt musej kromě samotnýho FoV taky změnit umístění kamery, aby do záběru nelezlo, co nemá. Jiný studia to zvládly, nevidím důvod, proč by neměli oni.

A ta věta, že to naprosto zrujnuje atmosféru, to je fakt čistej blábol. A nejsou první, kdo tohle zkouší obhájit. Když chci, aby hra působila stísněně až klaustrofobicky, tak podle toho vymodeluju prostředí a navodím atmosféru, a ne, že nastavím titěrnej FoV a tadá, mám vyhráno. A myslím, že ty podmínky splnili, takže bych se zkaženýho zážitku nebál. Sem s tím *4*
  • Od Games.cz som takto nekvalitnu recenziu teda necakal :(
  • Edit: Ještě by stálo za upřesnění, že jsem v tomto případě myslel "domnělý problém". 7/10 je totálné okej pro Metro: Last Light.
  • http://www.vg247.com/2013/05/15/metro-last-light-pc-update-to-enable-custom-fov/
  • Radioaktivni_surikata
    Možná by stálo za to zmínit, že hra nemá FOV slider, příkazy z Metra 2033 nefungujou a je to stejná klaustrofobie, jako byl třeba nezmodovanej Stalker: CoP. Navíc u interiérový hry, kde se dezorientace projevuje ještě víc, mi to přijde jako dost hrubá chyba. Teď jsem viděl videa a sorry, toto fakt ne. Dokud se tohle nevyřeší, tak se držím dál. Pak budu možná platit prachy za ranger mode (snad do tý doby někdo dostane rozum a dá ho zadarmo!!!), ale to už je život. Chjo, navíc v době, kdy už se FOV slider konečně stává docela běžnou věcí *7*
  • Protože si myslim že to se tady nestane :) Možná akorát ******, ale v době vydání byl každej paf :D
  • Proč se masivní kritika vždy snese jen na recenze, které mají problém v nízkém čísle?

Proč si většina lidí nestěžuje, když je nějaké hra očividně nadsazená?
  • Tu je presne znenie, nech si kazdy spravi svoj obraz.
    http://www.pcgamer.com/2013/05/10/if-metro-last-light-ranger-mode-is-the-way-it-was-meant-to-be-played-why-isnt-it-included-for-all-players-we-ask-koch/
  • pro fanouska metra a prvniho dilu je recenze dostacujici...ale pro ty ostatni ?
  • smejki
    Tož ale! Je Metacritic nedůvěryhodné zlo nebo jde o zbožštělý ideál? Už se rozhodněte, lidi.
  • napadlo te treba ze v recenzi nic není protože ani hra nic nenabízí? proste je to prumerna hra o ničem tak o čem by mel recenzent psat.
    Me treba mrzelo že recenze na simcity byla stručna a nerval jsem tady jak malej kluk
  • Merwis
    Já nějak nevím, v čem ohledně recenze vidíte problém. Jsem fanoušek Metra, hrál jsem hru, četl knížky. Z recenze jsem se dozvěděl, že pro mě, fanouška Metra, je to parádní hra, která je v lecčem lepší než hra původní, ale bohužel pořád naráží na některé technické problémy. Dozvěděl jsem se, že stealth funguje líp než v předchzí hře, že graficky je to o kus dál a že mi to taky náležitě vyždíme výkon PC. O příběhu bylo naznačeno jen to, že navazuje na předchozí hru, což je to jediný, co o příběhu chci slyšet. Co víc potřebujete? Mně takhle krátkej, ale čtivej a výstižnej text pro čtení z monitoru naprosto vyhovuje. :)
  • Mě se ta hra nijak vyjímečně nelíbí, počkám si na slevu protože si myslim že 7 je adekvátních a za to 14 stovek nedám. Co mě asi trápi je délka "recenze" která ve wordu po odstranění 20 mezer dělá jednu A4, což by samo o sobě nemuselo být špatný, ale o tý hře řekne asi tolik jako zadní strana krabiček od Metra a Stalkera... Netrápím se, neboj, ale dík za starost
  • Keyz
    Tak 4 možnosti koho a jak potkám jsou celkem ok. U COD je jen jedna.
    A navíc takto to je u hodně FPS, které nemají možnost volby jak se někam dostat.

Taky hra vypadá technicky dobře. Osobně jsem spokojen, ale musím uznat, že na tom má také vliv to, že mně bavila původní hra. Určitě bych raději více možností volby, ale dobrou FPS také beru. A tohle není klasická FPS jakou byl Doom 3 kde nešlo vůbec nic dělat. A taky mně bavil. Zvláštně když FPS a RPG se dnes prolíná, tak potěší dobrá střílečka.

Btw technickou stránku hry byl více ocenil. Když se podívám na některé AAA hry a tohle tak to je pořádný rozdíl. Je sice, faktem, že hra je hodně náročná a trpí propadama FPS ale tohle částečně řeší nové ovladače. Fyzika a samotný vzhled je, ale na úrovni.
    Chápu ale, že tohle recenzentovi nesedne, hlavně když má rád hry typu dishonored kde je ten postup jiný.
  • Luke
    Tuším, že k LL ani kniha není. Glukhovsky vyráběl scénář speciálně pro hru, protože jeho kniha se k ní nehodila.
  • janchor
    Mě taky.
  • jesusek
    To chce klid. *4* Tak prostě Lukáš zkritizoval hru která se ti líbí no. Už se tím netrap.
  • Kozy
    To by mě zajímalo jak to zdůvodní, jestli vůbec.
  • Přesný příměr mezi Aliens a Metrem mě taky napadl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit