Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem se naboural přes tvoji IP adresu a musím říct grafika dobrá, ale Windows 98. Tak to asi nerozjedeš. Uvidíš.
  • Xcomik
    Což otož ta recenze je sice trošičku zpackaná uspěchaná (asi stejně jako ta hra samotná) nicméně nové Last Light není lepší jak jeho předchůdce (bohužel). Koridorovost je to skutečně cítit všude k tomu i například tuning zbraní je defakto to co známe z jedničky (akorát tam jsme ty zbraně kupovali jako celek) není tu žádná improvizace ala Stalker (například možnost upravovat si mechanismy zbraní a podbně stejně tak je to i s obleky (a je to škoda).

Pokud jde o samotný příběh tady se prostě Lukáše musím zastat. Jednička mi přišla více po chuti a to nejen gameplayem ale i samotným příběhem (skrátka mi tam přišel scénář vyladěnější stejně tak i hra která je dost co se týče optimalizace odfláknutá). A to nepíšu jako nějaký hatter Metra vzhledem k faktu že jsem milovník jak Stalkera tak i Metra samotného (zkrátka sem od nového Last Light prostě čekal víc a grafika to skutečně nemůže zachránit).

Pokud jsme však ještě u grafiky na minimální detaily vypada Last Light paradoxně hůře než jeho předchůdce se stejným nastavením (platí o vnitřní lokace tedy tunely metra atd) Jediné v čem člověk může vidět na tomto nastavení pokrok je povrch kde grafika vypadá o hodně lépe jak 2033. Bohužel ale tohle je skutečně málo čekal jsem více (takže se holt zase vratím na Stalkera COP aktuálně na SGM 2.2.

Závěrem ještě se sluší dodat že český překlad do této hry se povedl asi na stejné úrovni jako český oficální překlad do COP tedy je to totální sh*t neskutečných rozměrů (nepřeložené in game sekvence, nepřeložené téměř všechny vedlejší dialogy (jako kdyby si autor překladu házel mincí který dialog vedlejší přeloží a na který se totálně vys*re). A ani netřeba mluvit že dotyčný překládal naprosté nesmysly kolikrát (no co si prostě budem nalhávat Cenega forever že :-)
  • hezka grafika snad mi to moje čtyři GTX TITAN rozjedou *5*
  • To som si už dnes myslel, že ma nič nena*ere, ale ano Grygarova recenzia Metro LL. *1*
    Neviem, ktore ako hry su podla vas dobre, ked tato nie ale kludne si ich srčte do analu...
    Loliček-ked to nevieš, tak to nerob...
  • smejki
    tomuhle bych oponoval. Pokud recenze funguje v synergii s jinými texty, měla by na ně odkazovat (i prosté "nebudu opakovat, co jsem už psal v hands-on", bohatě stačí), jinak by měla být maximálně samonosná (ne nutně všeobsažná). Bez toho to působí podobně gayně jako "oldskůlové" spoléhání se na předchozí zkušenost hráče, která akorát vede k pochybnému elitářství některých komunit.
  • smajdal
    I žena by to zrecenzovala lépe *1*
  • Pokaždé když vyjde nějaký velký očekávaný titul tak se vždy speciálně těším na recenzi od kluků z Gamescz,protože vím že se pokaždé pobavím (alespoň v poslední době tomu tak je).Ať se jedná o číselné hodnocení nebo psané tak se nemohu zbavit pocitu jako by se v Games snažili od zbytku odlišit.
  • Tak aspoň že nvidia ty prachy co vydělá na kartách sype zpátky do her
  • Rhulad
    A co když má recenzent AMD kartu a ve střílecích pasážích přijdou fps dropy a recenzent umře a tak se to opakuje dokola a dokolečka. Ty se sakra mýlíš tohle je recenze pc verze! čili to má rozhodně vliv na hru a hratelnost.
  • Nepoužívá se ta nemluvnsot kvuli tomu, že někteří hráči by se pak třeba nestotožňovali s tou postavou?
  • Mě to nikdy nevadilo, ale Infinite to teď mělo parádně zpracovaný a rád bych si na to zvyknul :)
  • Doufám,že Lukáš dostane příležitost a prostor napravit tuhle zpackanou recenzi v novým čísle Levelu.A dokáže,že je pořád recenzent par excellence......
  • Mě jen se*e, že hrdina opět nemluví, to mě vždycky hra tak trochu nudí a odrazuje.
  • Nechci se ted vyjadřovat ke hře. Co se týká pana Grygara, jeho jméno si pamatuju i ze starých magazínů (gamestar, nebo score jestli se nepletu). Nevím, zdali začíná být problém ve mě, ale jeho recenze už ze zásady jenom prolítnu, protože to, co píše on ani za literární žánr - recenzi dle mne nelze považovat. Jsou to takové umělecké úvahy a surrealistické pohledy do autorova podvědomí, které je zrovna nějakou hrou ovlivněno. Fakt nepamatuju, že by se mi od něj nějaká líbila.
  • Vyššie hodnotenie dostanú iba hry, ktoré sa hrajú samé
  • *15*
  • Angry Joe rano psal ze zacina natacet, tak to jeste potrva tak 1-2 dny...
  • Z toho počtu odstavců jsem trošku zmatený..... *8*
  • Co navrhujeme? 30 ran holí nebo rovnou na hranici? Přece si nenecháme sr*t na palici, tož kde bychom to kua byli. REVOLUCE! Pryč s narušiteli míru!

Přístě bude muset kolega Janchor napsat rovnou diplomovou práci, jinak redakci vyhodíme z oken...
  • KaloSaper
    Jestli chcete výživné informace o hře, tak TotalBuscuit už udělal WTF a AngryJoe to asi taky zrecenzuje. Takže asi tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit