Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Intel Atom 1.8 GHZ
    256MB RAM
    Radeon X600

Stabilně nad 100 fps v Eyefinity
  • roiser
    "a vadi jim, ze je hra objektivne zrecenzovana."
  • Ty nakousnuté konce budou tutově návnada na další díl, byť to LL trochu sráží...nicméně, co se recenze týče, nečekal sem žádnou litánii, ale tohle...to je jak recenze na nový tetris od Gameloftu... Pročetl sem si názory snad všech herních serverů (zahraničních - to proto, abych si udělal představu a nesoudil dle jedné recenze) a dávali minimálně 8/10 (spíše ale 9/10 a podobné cifry) + mnohem delší a specifičtější recenze... prostě "nadšené" články...což o to, šlo by to i bez toho nadšení, ale je znát, že se zde nerecenzuje (alespoň ne všichni) nezaujatě, ale "oblíbené" hry mají sloh jak ze starověku, ale hry, na které se tu asi nikdo netěšil (škoda, čekal sem, že alespoň jeden post-apo guru se zde najde), mají prostě smůlu (a to nejen v hodnocení)...prostě, čekal sem trochu lepší článek...více méně po chvíli, když jsem se rozkoukal, už sem byl u posledního odstavce... *7*
  • mám 30fps stabilních někdy i více :)

myš a klávesnici sem uvedl jako bonus a pro hnidopichy jako seš ty :)
  • A hele pepíček nám tu zas trolluje *15*
  • Hraju ve 3D vse na max i physix, kromne vyhlazovani, a luxusni zazitek srovnatelnej s Crysis 3 mozna lepsi. FPS mi kolisaj mezi 30-40 coz se da.
    i core7 2600k
    gtx 590
    8g ram
    win 7 64 bit
  • To bude hlavně tou myší asi... při náročnějších pasážích musíš mít brutální propady tipuju s takovou starší sestavou.
  • w8 pro
    intel c2q 2,66ghz
    4gb ddr2
    nvidia gtx460 1gb
    hp wire keyboard thin
    logitech mx518 *5*

nastaveno na high a dostávám prumer 30fps
  • To byla jenom reakce na to podlehnutí hypu, já jsem třeba naprosto podlehnul vlastnímu hypu , ale jenom proto že Metro mám přečtený, a ten svět mě naprosto unesl. Přesto nenamítám nic proti 7/10 ani proti délce recenze.
  • Když jsem tenkrát jen tak z hecu zkoušel původní Metro 2033 na Workstation s 2x Xeonem (celkem 12 jader/24 vláken), 12 GB RAM, FX4800 a SSD, překvapilo mě, že se v některých chvílích hra silně sekala. Nezjišťoval jsem proč ani jsem si nijak nehrál s nastavením, ale to mě utvrdilo v tom, že optimalizace asi není ideální. Nehledě na to, že ve stejných pasážích se mi hra sekala prakticky na libovolné mašině...

Ale to mě jen tak napadlo, o Last Light nemluvím.
  • Kdyby se hra vic drzela knizni predlohy tak by pro me predstavovala vetsi lakadlo ale i tak do ni pujdu, casem.
  • A ja zase nepisu, ze si na nej stezuji.
  • Ahoj, můžete někdo napsat na čem to hrajete a jak to jde?

Mám i3 3220, 8, 7850 1gb
  • Přesně tak...třetí člověk co neumí pořádně číst...
  • Lidi si tu ale nestěžují na hodnocení
  • Nehral jsem to, tak nemohu soudit, ale pusobi to na me dojmem, ze tu spousta lidi podlehla hype kolem teto hry a vadi jim, ze je hra objektivne zrecenzovana. Hral jsem predchozi metro a ten naskriptovany tunel byla pekna slabota, ale melo to aspon par zajimavych napadu, jako kvalitni naboj = platidlo. Jestli se novy dil nikam neposunul, tak je to vic nez zaslouzene hodnoceni.
  • Výborně, právě si ukázal jaký si guru. +100
  • Tohle mi stačí, kupuju http://www.metacritic.com/game/pc/metro-last-light
  • Když jsi čekal mnohem víc než toto, tak ti doporučuji letenku do Moskvy a projdi si to metro na vlastní oči, sice to nebude mít ten postapoc dojem, ale tvým nárokům už by to mělo odpovídat
  • nevím podle jakeho klíče tu mažete prispevky a banujete, vždyt polovina prispevku je tu spam, offtopic nebo trolling nebu nadavky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit