-
Proč? Ranger mode JE navíc, základní hra ti vystačí se vším všudy...proč si asi myslíš, že tím zvýhodnili pre-order? Protože potřebovali peníze na vývoj... nikdo ani ty nepracuješ zadarmo... Navíc, zdůraznili, že pokud si to člověk předobjedná, bude mít výhodu...a pokud ne, tak si holt počká, až se cena hry + R módu vyrovná ceně předobjednávky - což za dlouho nebude...
-
To je jak kritizovat auto s naftovym motorem, protože nepodporuje benzín... Já když jsem si vybíral ntb (výkonej, ale ne herní) tak jako kritérium sem měl Nvidii, protože ji podporuje většina her...navíc s AMD sem extra dobrý zkušenosti na predchozim PC neměl... takžě si nestěžujte, holt je to podobný jako když hra vyjde na PS a ne na PC...prostě něco za něco, zaměřila se na Nvidii...
-
Hraješ na Ps3, že? Kdes to vzal tak brzo?
-
No jo, ale ty mas delo, ja mam jen tohle: http://umsle.peklo.biz/img/1368633756.png
-
To nebude v porozumění, ale pochopení...málokdo tu chápe, proč taková hra dostala tak málo prostoru...
-
keca 590 je sr*c to neda na full v 3D
-
... *1* Tak to sedlo... +1
-
Mám odehráno zhruba skoro 4 hodiny na HARDCORE a zatím se mi nové METRO líbí. Nemám jedinou stížnost, kromě trochu kratších misí. Pro mě je tato hra něco jako Radioaktivní Splinter Cell v metru *15* , protože se vždycky všechno snažím zabít potichu. Je to takový dobrý pocit všechno zabít bez alarmu. Zbraně jsou přesné a dají se fajně upravovovat. Zatím jsem se dozvěděl pouze to, že hledáte "Temného". Zbytek zatím nemohu prozradit *3* ! Ve hře jsou dokonce nový nepřátelé. Líbí se mi i "města" v metru. Pokud se to dá nazvat městem. No najdete tam Bordel, obchody a lidi takže asi je to město *1*. Co mě zaráží je ale AI nepřátel. Škoda ! Zase tupě na mě čumí z baterkou 1 minutu a než se vzpamatuje vytasím nůž a mrsknu ho po něj. Normální voják by vytáhl zbraň za 10 sekund. To je takové mínus no. Čekal jsem že HARDCORE bude trochu těžší obtížnost. Za mě 9/10. Je to hra kterou bych si zahrál klidně i 2x *3*
-
nezabudni povedat ze to vypne tesselaci lamo////
-
Holt každý vnímá krásu jinak. *15* Někdo jako vy radši šáhne po hrbatý stokilový čtyřicítce s polovinou zubů než po topmodelce s komentářem "Vždyť dole jsou všecky stejný" *7*
-
Nezabudni povedat ze to vypne tesselaci lamo....
-
+1 Like
-
Jo a k té recenzi, ano, čekal sem víc... pro fanouška to nic nebylo - protože tohle všechno (a i víc) už věděl z videí a marketingu před vydáním, a pro nováčka v tomhle žánru to má asi cenu jako Recept na bábovku v krabičce od mobilu... ale abych nebyl za hatera, prostě mě mrzí, že ta recenze nebyla lepší...ostatní (zahraniční) servery se snažily o dost víc...
-
Pokud je to hra o ničem, tak jak podle tebe vypadá hra o něčem ? Call of Duty? Jo, neni to jako Metro2033, ael to hlavně kvůli tomu, že M2033 bylo svýho času první, originální a je logický, že MLL, pokud chce jít stejnou příběhovou linií, bude i stejně vypadat... nebo jsi čekal Dinosaury a laseromet, aby to bylo o něčem?
-
Asi tak...
-
A když vypneš tu 3D blbost?
-
Co se cifry týče, je to asi nejmíň, co sem viděl (ze zahraničních serverů)...8/10 by tomu slušelo více (objem práce na hře v porovnání třeba se sérié CoD a jejíma převařeninama), ale budiš...spíš délka recenze a její spracování, které se blíží "recenzi" na tetris...
-
Pokud je to pravda, to to zní hodně optimalizovaně, to jsem teda zvědavý ..
-
proc sito nezamknes na 30fps kdyz to mas takhle na kkt .
-
Vzhledem k tomu, že je tohle zřejmě největší český herní portál, by člověk opravdu čekal kvalitnější (a obsáhlejší) recenzi, než jen názor na nové tetris na místím foru/blogu... *7* To nemá s diplomkou nic společného...nikdo tu nečekal na rozbor každého náboje či epos o Gilgamešovi, ale tohle na takovou hru (byť neni perfektní) se prostě nesluší... To už MW3 dostalo více prostoru, a dejme ruku na srdce, která hra by si ten "prostor" zasloužila více...