-
Vím, že je to můj problém, ale to poslední Metro jsem zkusil a nebavilo mně. Liší se tohle nějak ?
-
Staženo,nainstalováno a odhehrány cca asi 3 hodiny.První dojmy nebyly pro mě nijak šokující,že bych si říkal,ty bláho,tak to je nádhera..podle mého názoru je to volné navázání na metro 2033..Stejný styl grafiky,stejná hratelnost,stejně ponurá a depresivní atmosféra.Je to prostě klasická příběhová hra,plná předskriptovaných událostí,jkterá je hodně zaměřená na příběh a atmosféru,akce je až druhořadá.Někomu to třeba vadí a nenávidí tyhle hry,já je třeba naopak mám rád a nevadí mi.Komu se líbil první díl,tomu se bude líbit i tohle pokračování.Hraje se to dobře,svižně,nenarazil jsem na žádné chyby,grafiku velmi pěkná..na AMD 6870 OC ve full hd na maximální detaily s vypnutým vyhlazováním a fyzikou stabilně bez výkuvů 30-35 fps....jediné mínus dávám za klasicky sttupidní umělou inteligenci,ale to už dneska tak nějak standart..za sebe rozhodně doporučuji,pro fanoušky Glukhovského jasná záležitost.
-
A co jsi jako cekal s takovou grafikou? To ti na novejsi hry rozhodne nestaci...rekl bych, ze i ty rok stare si mel problem rozjet ne?
-
AA ve Full HD je vpodstatě zbytečnost...
-
S těmi citacemi Strugackých bych brzdil, ale jinak se to srovnání samozřejmě přímo nabízí, na tom není nic špatného.
Pravda, vyčítat hře z metra tunelovitost může znít absurdně, ale mě to třeba u prvního Metra štvalo. Proč by to nemohla být "open world" hra? V předlohách funguje konzistentní "otevřený svět" - akorát je v metru. Byl by z toho skvělý svět, moskevské metro je super materiál (viz knihy). -
Můžeš být naprosto v klidu...budeš moci hrát ve full HD na nejvyšší detaily,akorát vypneš antializing ..mám skoro to samé co ty akorát grafiku AMD 6870 OC a jde mi to tak okolo 35 fps na tohle nastavení..
-
Škoda, že je Lukáš nečetl, protože pokud Glukhovsky přímo spolupracoval, bylo by zajímavé srovnat, jestli si pohlídal, aby ze skvělého světa nebyl paskvil.
Četl jsem první česky a druhou anglicky (rusky neumím a z nějakého důvodu se mi ji podařilo splašit dřív, než český překlad) a můžu doporučit. Ruská fantastika je zajímavá, bohužel u nás vyšli jen klasici (Strugačtí, Jefremov) a superhvězdy (Lukjaněnko, Glukhovsky). A to je škoda. -
Stručná a jasná recenze. Kupuju. Jen by mohl Lukáš ještě něco napsat o tom Ranger modu. Celkem by mě zajímalo jestli je to bez HUDu vůbec hratelný.
-
Ja si spis myslim, ze ta stara dobra gtx460 dneska uz za par kacek, je dost solidni kus kremiku
a jeste dneska si s vykonejsim proceorem solidne zaparite. -
priblizne dvakrat tolik (mimo prestrelky i klidne 80 ale ve vetsi prestrelce v metru co jsem tak zkousel tak to padlo i ke 40 ale jak rikam vse krome ssaa na max. ve full HD+ zapnutej fraps a speedfun) dle mych zkusenosti je to srovnatelny s crysis 3.
-
Přesně ! , a proto je Gordon Freeman nejlepší postava ever !
-
To asi ne ,ale tuhle hru měli dát jinému autorovy.Nic proti.
-
Poslední dobou se nemůžu ztotožnit s názorama jaký má Lukáš Grygar.A ty komenty k HL2 v podcastu.......omg :D
-
Vidím, že všichni poslušně čekají na oficiální vydání v ČR ;)
-
Já se ho neptal jako s kamenem ruce připravenej hodit, ale že mě to opravdu zajímá :) Myslim si že na PS3 moc lidí u nás nepirátí, takže to asi má ze zahraničí... Ale třeba Far Cry 3 na PS3 mi z zdejšího obchodu přišel taky před vydánim...
-
Mno tak:
Intel Core 2 Quad @2,40ghz
Ram 8 GB
Nvidia GTS 250 512 mb <- pochopitelne ze najvacsi problem
A zahrat si to veru ze nezahram :)
Na plnom rozliseni 1920x1080 a normal grafike su cut sceny ako tak plynule ale v akcii je to na zhruba piatich fps.
Na rozliseni 1280 x 720 a low grafike sa to priblizuje k hranici hratelnosti ale vo vacsich priestranstvach. ktore su kompletnejsie osvetlene fps znova pada ku 10 - 15 :)
A tak som sa na to tesil :( -
Mám za sebou 8 hodin na Hardcore a celkem spokojenost. Jediná výtka je, že jsem to čekal těžší. V popisu obtížnosti se kasali, jak nebudou náboje apod...a já už nemám co sbírat, jak mám všeho plno, ale třeba hra ještě přitvrdí. Grafika místy působivá a atmosféra pohlcující.
Jinak zatím na i5 3.5, 4gb, gtx 570 OC průměrně 45fps na max. bez SSAA a physx. -
To jako že když je hra technicky sprasená, že je vlastně pro velkou část lidí nehratelná se nemá promítnout do hodnocení? Jako vážně?
-
Buď má ze zahraničí,vycházelo 14.5:) Nebo může mít torrent (pirateBay i cztorrent už to mají) nebo si to nějak jinak mohl zařídit:)
-
Upřímně, aby se tady většina nepodělala. Být to na mně, tak na vás hážu lejno a jdu si dělat svoje. Největší český herní portál to tu kdysi bylo, teď je to tady největší slet gum nejen z Česka. Ani se nedivím, že ona motivace v podobné atmosféře robit nějaký velký přehledný recenze prostě chybí. Ruku na srdce, vyplatí se to vůbec? O tématech v článcích se tu mluví buď málo nebo vůbec, řada lidí ani komplexní věci nemíní číst nebo jim nerozumí a místo toho vesele blije do diskusí; čím dál tím častěji jsou v kursu hovadiny a kibicování na základě všímání si ho*en oproti podstatnějším věcem, viz tento případ.