Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky bych chtěl žít ve světě kde je grafika za 12 tisíc mainstream *15*. Výkonově jsou na tom podobně, cenově jsou na tom podobně ale přece je jedna highend a druha mainstream.
  • Ano minimalne se vyrovnaji. A diky tomu jejich hiend cip v 79xx dotahl vykonem mainstreamova 680.
    V ovladacich se taky vyrovnaji. Ten stutter 7950tek je funkce k nezaplaceni. *7*
  • Prosím? Jaký zmetek? Procesory sice nedělají jako Intel, ale graf. kartama se Nvidii minimálně vyrovnají a kupovat kvůli physx, které má dneska minimum her je od Nvidie trochu ubohost, jak nalákat lidi, stejně to bez problému zvládne i AMD s i3.
  • Nesmysl!! mám Amd 6870 OC a jedu na plné detaily s vypnutou teselací naprosto bez problému.
  • vrcholny trapas, tak po dlhosom case poriadne fps hra a 7 z 10, nj, hlavne, ze CoD moze vydat akukolvek sracku, dostane minimalne tolko ci dokonca viac. Asi vam nedali obalocku ako vidim, hanba, kadejaka sr4cka a priemerna hra tu dostane 8
  • Hele nemyslím si, u té nestoudné krávoviny Proteus dal P. 8/10 a to byl taky docela šrumec.
  • nemáš si kupovat zmetek AMD
  • Som si plne vedomy nedostatkov mojej grafickej karty ale napriklad taky far cry 3 som rozbehol uplne v poriadku na v celku dobrych nastaveniach. Kazdopadne, dota 2, bordelands 2, dishonored a podobne, hry ktore nie su stavane iba na vizuale su to co oblubujem a s cim nemam problem :)
  • Zvláštní je že problémy jsou většinou jen tehdy když je "zaměřena" na Nvdii, jestli ono to nebude trochu jinak. Pokud se koukneš na pecky co poslední měsíce vychází tak zjistíš že spolupracují z AMD, nevšiml jsem si že by byli pro lidi z Nvdii nehratelné, naopak se jim to ale nedaří. Ta vaše podpora ale pomalu vyprchává a bude to ještě slabší, takže alespoň tohle mě hřeje u srdce *14*
  • Také hraji na gtx 660, vše na max a až na malé výjimky v pohodě. Nic proti, ale AMD bych nechtěl právě už kvůly zbytečným sratostím, že mi něco nepůjde, nebo pojede s problémy a v ceně karty mám PhysX zdarma.
  • No víš, je to nečekaný, ale člověk by čekal na herním portálu (asi největším v čr) právě ty recenze... a pokud se nejedná o nějaký druhořadý blog nějakého fanouška, co si píše články sám, čekal bych (čekali bychom) trochu vyšší úroveň...tím nic proti, většina recenzí je tu opravdu dobrých a rád si to tu pravidelně čtu, ale sem tam je vidět, že autora recenze prostě hra nebavila, tak tu recenzi odflákl... Beru, je tu hodně trollů a lidí, co krafou mimo téma, ale konkrétně tohle bylo k tématu... prostě recenze by měly být objektivní, a pokud se hra autorovi recenze nelíbila, tak ať se toho ujme někdo jiný z redakce... Kor u téhle hry je mi (nám) to prostě líto, zasloužila by si mnohem více prostoru...tahle "recenze" byla ani ne shrnutí informací, které jsme z videí věděli už měsíce předem...takže to nebyla recenze...
  • Trubko, prasáckej konzolovej port vypadá úplně jinak, nevíš ani co říkáš... ta hra má větší celkovou hodnotu než několik dnešních AAA titulů dohromady, jestli to v ní nevidíš, tak očividně neni pro Trubky jako ty... Apropo patch už vyšel, to bys ale nemusel mít hned první pirátskou verzi, co se na netu objevila...se nediv, že první verze maj mouchy - možná i schválně, kvůli lidem jako ty...
  • Holt je to jako když hra vyjde na PS a PCčkáři utřou nos...prostě to tak chodí...navíc, už několik let je vidět, že většina her je podporovaná Nvidií...a pro mě to bylo jedno z kritérií při výběru NTB, aby měl nvidii...prostě, takovej je život...na druhou stranu nvidie aspoň hru finančně podpořila, za to že je na ní "zaměřená"...
  • bych ti dal permanentní ban za zasírání diskuzí. To už mám subjektivně radši klasický trolly, který píšou ho*na než vocas, co rádoby jménem lidu káže moudro.....jednou,dvakrát, desetkrát si to člověk se zájmem přečte....po tisícíosumdesátý ale zákonitě spadneš do horší škatulky než troll, fakt drž někdy hubu a neměj neustále potřebu se vyjadřovat...moc lidí to nezajímá. A ty kladný hodnocení tvejch komentů? tak jakej je tady asi věkovej průměr :-D 15 letej smrad ti to vždycky lajkne jako velký moudro a sakra, ten to redaktorovi natřel )))))
  • Veckoslav je omezenej d*bil :-DD já sem teda moc nepíšu, ale pročítám si diskuze. Tenhle vocásek pod každym článkem zdůrazňuje, ŹE JE VYSOKOŠKOLÁK ( na to pozor, těch je jak šafránu, važme si ho za to :-D ) a ke každý píčovině se rádoby erudovaně vyjadřuje. Hele vole, chápu, že je pro tebe PC a paření vzhledem k frenetičnosti komentování VŠEHO asi stěžejní bod života, ale nepřemejšlel si nad tim, že by sis založil svůj herní server? mě už ten tvůj věčně se opakující nick s kupou rádoby chytrejch a neotřelejch keců prudí. Tvůj názor ti nikdo nebere, ale všeho moc škodí....zavři někdy hubu a jen pročítej ;)
  • Optimalizace nestojí za nic, je sice hezke že ty si zahraješ ale mi všichni co máme AMD utřeme nos, jenom kvůli tomu že hra má na začátku zelené logo.
  • Takže hra je naprosto super. Čekání na metro se vyplatilo. Vy jak tu písete o ty optimalizaci tak se chyte za nosy a vyndejte si hlavy ze zadků. Na poradnou hru musim mit pořádnou grafiku. Ja jedu na gtx 660 a v klidu na ultra. Optimalizace se nezda byt tak spatna. Hra je proste pecka. Za mě 9/10.
  • No netvrdil bych, že je to stejné protože ale asi tonebude ten problém....v jakém rozlišení a nastavení hraješ?
  • vydrz, urcite vyjde crack ktory ti spristupni ranger mode. Ja si pockam na zajtrajsi unlock na steame.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší