-
Já si to myslel, že tam bude FXAA v defaultu :) Každopádně pokud se zapne SSAA, tak to sampluje i to FXAA (tzn že se FXAA nevypne). Doufám, že vývojáři, či komunita časem zpřístupní troške bohatší nastavení (u prvního metra se tuším pak dal taky vyšpekulovat kompromis mezi full a very high).
-
PhysX je mi taky putna, ale já šel nakonec do nVidie kvůli Cudě. To už je slušnej argument si myslím. 560ti dává mýmu core i5 2500k na 4 ghz dost slušně na perdél *3* Navíc je fakt, že nVidia tak nějak leje víc prachů do her, takže jich dost bejvá optimalizovanejch pro zelený už od začátku. Ale taky se najdou hry, kde je to opačně. Každopádně je to věčně debilní spor a nemá to smysl moc řešit.
-
povodna atmosfera metra, taka tajuplnost sa kus stratili to ano, aj druha kniha o metre stratila to caro tajuplna. Takisto aj stalker, najlepsi diel bol SoCH, lebo niekto nevedel o com to je a vsetko posobilo neznamo a tajuplne. V LL sa ale rozvinul svet. Ako rhac sa dostanes hlbsie do problemov jednotlivyzch stanic. Sice pribeh uz nejde podla knihy, ale castejsie sa mi stava ze narazam na veci ktore sa riesili v knihe (oslobodenie od SS, chlastacka u cervenych, prechod do divadla cez pavukov....)
-
To má pravdu.Když stáhneš, tak to není krádež.
-
Satanistické číslo, zajímavé. :)
-
Pochybuju ze sel do obchodu a vzal to. Takze to neukradl. Pripad uzavren.
-
GTX275 už má nejlepší léta za sebou a FOV je nastaven defaultně na 70, hrál sem na Ranger HC a autoaim tam určitě nebyl (alespoň sem si ničeho nevšiml) a jaképak pokročilé nastavování detailů to byol v předchozím díle ? krom DX11 položky (Advanced DoF a Tesselace) je to totožné (tesselace je samostatně) a nesrovnávej Witcher 2 s metrem graficky je to úplně jiná kategorie (myslím co do počtu efektů), kupodivu mi tohle jelo plynulejš než první díl (AVG 90FPS a pády i k 15ti, tady skoro furt 40)
-
Ne, tím chtěl jen taktně naznačit, že když to ukradl a měl to tedy zadarmo, měl by raději mlčet.
-
a přesto pro mě byl PhysX to jediné kritérium při výběru GK ;)
-
jo jasně mno, poslední DIRT a GI (Global Illumination), Tomb Raider při vydání a k tomu TressFX, atd.
Ty sis nevšiml a my ostatní známe pravdu ;)
AMD nemá Nvidii co závidět, oba dva velcí výrobci GK tohle dělají :D -
hra má defaultně zaplý post-process custom FXAA a SSAA je super sample AA (tj klasické non post-process AA)
-
oproti prvnímu dílu tam atmosféry moc nezbylo...
-
LL je volny pokracovani, neni to podle zadny predlohy... inspiraci je jen svet Metra
-
nijak. LL má vlastní scénář.
-
Po asi hodine hrania sa mi hra páči, ovláda sa to fajn, na mojom železe mi to ide absolútne plynule (nad 45fps), najnižšie fps som si všimol 33 (Phenom II 965, 4GB RAM, GTX 660, fullhd-max-noAA). Uvidíme, nakoľko sa hra priblíži knižke.
-
recenzent aj hral hru, ci robil recenziu z obrazkou? Alebo si ju pustil na 10 minut a hned isiel pisat recenziu. Hra nema nejak super pribeh, v postate jednoduchy, ale atmosfera, postup, celkovy zivot v metre je urobeny proste super. Nevravim ze ta hra si zasluzi 10/10, ale 7 je dost malo. Kopec vacsichsraciek tu dostavalo vyzsie alebo rovnake hodnotenie.
-
Bože prečo nechali toto zhodnotiť, Grygara? Úplne zhovadil túto hru, najhoršie napísaná recenzia, vravím to už roky, že Grygar hrám nerozumie, jeho názory nie že by boli nesprávne, ale sú proste vždy niečím čudné....
-
ses peknej d e bil co neumi poklikat na options aby mu hra sla jak ma go back to cave *16*
-
optimalizace je 10/10 k o k o t i co si neumi nastavit grafiku nemaj hrat hry cerus
-
takze tim naznacujes, ze ti, kteri si to koupi, budou mit hru delsi?