-
Trošku zarážející recenze o několika odstavcích. Snad by si hra zasloužila trochu více textu. Zatím mě baví moc, uvidíme...
-
Koukali jste někdo na to divadelní představení? :) Taky koukám okoukali žonglujícího týpka z Bioshock Infinite, ale tady ten ovládá trajektorii těch míčků tak trošku telepaticky :) Každopádně zatím hodně super, tak nějak se mi to hraje líp, než první metro. Možná bych se ani nebál říct, že je to tak trošku CoD, tedy alespoň zatím je to tunel se spoustou (ovšem nádherných) scriptů, ale celkově je to z mého skromného pohledu (či imho) tak tisíckrát lepší! Akurát jsem kůpil key za pekelných 666kč :D ...nevěřícím hodím později updatem proof. Tahle hra si zaslouží všech 666 peněz, i když počítám k vývojářům dojde 66 peněz, ale doufám, že se toho hodně prodá a bude třeba ještě lepší a více rozlehlejší a promakanější pokračování. Letos už jsem koupil větší blbiny, tohle si zaslouží podporu o to víc! Btw. ten SSAA je takový jakože extra AA. Standardní AA už je co jsem se dočetl na guru3d už defaultně implementován a to SSAA pak sampluje i to klasické AA, proto to tolik žere výkonu. Počítám to SSAA nás má vyplé víc, jsem si i říkal, že když je to vypnuté a tak jsem zrovna fáral na tesselaci, že je to nějaké hladké :)
-
málem jsem na vás zapomněl.. http://www.youtube.com/watch?v=gUU76Sg5gxw
-
Chudinko, ty si to tak poctivě zpirátíš a oni si ani nedaj práci aby to bylo dlouhý :(
-
Ste na tom Tiscali asi P R I J E B A N Y s tou reklamou. A daj mi ban ty hovne *12*
-
ty si tak blby alebo sa robis?aby som bral niekoho recenziu tak vazne ze si poviem ze nechcem lebo niekto dal tomu 7 ? neriad sa podla recenzii ale podla seba, lebo recenzie stoja za prd v dnesnej dobe ,hry co su epicke maju 7 ale ine co su nuda uz od zaciatku a su robene cisto pre peniaze tak to si rychlo kup
-
tiez mam podobny nazor. celkovo sa mi zda ze tu ,,vyrasta,, nova vlna KRITIKOV, ktora za najlepsiu hru na svete povazuje WOW alebo diablo a kadejake ine kraviny kde sa krutis s carovnou palickou a magickym uzasnym svetelnym lucom zabijas potvorky..... ale co uz sto ludi sto chuti. games.cz je niekedy zbytocne prisne a inokedy zbytocne chvali uplne kraviny.
-
Bez SSAA a vse ostatni na max s Vsync AF16* a zapnute PhysX ve full HD motion blur normal to jede 100-150 fps kdyz se zapne SSAA na 2* jede to 60-90 fps pri zapnuti SSAA na 4* to jede 25-40 fps ale to uz neni ono,na 2* to je pohoda...grafiku mam Titanku...nekdo psal,ze uz je patch,ale ja zadny nenasel:)optimalizovany ovladace zatim taky nejsou,jak to bude,hodim dalsi poznatky,tak jako tak,je to opravdu narocna hra,pokud chcete hrat se zapnutym SSAA :)
-
Hajzle, stahovat v pohodě, ale kritizovat a ještě stahovat? Nemám nic proti pirátům, ale piráti co ještě pyskujou..měl bys držet hubu a být rád, žes přes ty nenechavý pracky ještě nedostal.
-
* oprava GT 630 M
-
No, mám Ntb Samsung r580, i5 2,27GHz (s přetaktem na 2,52), 4GB ramky a grafárnu Nvidii gt 660m, stál 18tis před 3 rokama (což je obecně na PC slušný) a taky to na tom rozjedu, dokonce na medium a v pohodě... Tady nejde o nějaký mainstream, prostě Nvidie je podporvaná většinou her a když už to tak holt je, musíme se tomu jako hráči přizpůsobit, pokud si chceme téměř bez problémů zahrát... (a neřekl bych, že je to nějak rozhodující, když se podívám na ceny PC sestav tak vyjde na stejno sestava se stejně výkonnou AMD tak jako Nvidií, takže je to jen NA NÁS)...a když už teda koupim AMD, tak se holt připravit na občasný problémy s optimalizací.... já měl na starym PC Nvidii 128MB (staré 7 let, už ve šrotu) a fachalo mi na tom i Metro 2033, i když minimální požadavky byly 256MB grafárna... prostě to byla třída, rozdejchala i to, co mi náhradní AMD 512 nerozdejchalo (musel sem měnit časem), nehledě na častý problémy s grafikou, sekáním apod... nejsem bůhvíjaký technický guru, ale holt smiřte se s tim, až budete kupovat PC/ntb... Nvidie vede... a mě to nijak nevadí...
-
Chtěl jsi spíš říct, že sis koupil highend Nvidii. Protože samotná značka není zárukou toho, že spustíš vše. Jinak mám AMD a nechápu, proč bych se měl třást. Ono je fajn opakovat ty dogmata, co se různě válí na netu. No a zmíněný PhysX je mi vážně někde. Ta hrstka fyzikálních efektů se špatnou hratelností stejně nic nezmůže.
-
Starý 3 ghz dvoujádro od Intelu, grafika 5 let stará 9800gtx+ a voalá, framy lepší než v Armě.. (na medium detaily bez AA)
-
Číslo by mělo odpovídat článku, pokud ne tak to psal hotentot.
-
Kategorie neni podle ceny, ktera je u Nvidie o xx% nadsazena. Kategorie je podle velikosti cipu a tim i sbernice, podle vyrobnich nakladu atd.
Stoji 12 tisic prave diky tomu, ze AMD nema nic co by konkurovalo.
680 je ve skutecnosti 660 a "ma" stat cca 6k a titan je 680tka, tzn 12k. -
Presne tak to uz rezim ve 3D je mene narocny nez SSAA 2X (mne to pri vypnutem SSAAA jde z nejakejch 70FPS k 35FPS a to mam zaply jen na SSAA 2X, full hd vse na max.). Pokud se mohu zeptat, cozepak to vlastníte za Grafickou kartu ??? Dekuji za odpoved.
-
Přesně tak, radši si koupím Nvidii s jistotu, že rozjedu všechny hry, než abych si koupil AMD, a třásl se, jestli se hra náhodou spustí, nebo ne, co se týče PhysX, tak ho má v dnešní době každá druhá hra, né-li úplně každá.
-
No neviem, asi nehrajeme tú istú hru. pretože ja idem bez problémov , hrateľnosť výborná ,grafika viac ,ako dostačujúca a zabavnosťou vopchá Crysis 3 do vrecka. rovnako ako a ko aj pocit z prostredia a atmosféra sú neporovnateľné. U mňa oproti trojke Crysisu 5:0 v prospech Metra.
-
A co si takhle přečíst celej článek :D. Ono kouknout jenom na číslo je dosti hloupé :)
-
no dohráno,ale čekal jsem teda větší příběh,vím grafika,strategie,boje apod. jsou lepší ale i tak příběh mohl být delší.