-
Já měl s metrem vždycky problém v tom, že mě hrozně lákalo prostředí, měli i hezkou(náročnou) grafiku a některý herní mechanismy(baterie, masky), ale ve výsledku mě pak jen o to víc mrzelo, že ta hratelnost byla taková plochá. Tudíž pro mě recenze byla docela užitečná, protože to vypadá, že tohle přesně všechno je i v tomhle dílu a vím, že ho kvůli tomu nebudu kupovat.
-
Kde ty náboje berete, na hardcore rangera sem se dostal do dost situací kdy sem už nic neměl.. (dohráno)
-
Obávám se, že ses v textu dočetl něco, co v něm vůbec není.
Mám rád dobrý střílečky, mám rád dobrý koridorový střílečky a Last Light je dobrá koridorová střílečka, v singlu pro mě podstatně lepší, než poslední díly COD (kde se ale hodnotí i multiplayer). -
Oproti původnímu Metru slabota, hraní moc nebaví, optimalizace je prostě na AMD hrozná, s novým driverem mám někde skoky ze 60FPS na 25. Grafika mi přijde stejná jako u původního Metra, atmosféra je oproti němu nulová a nábojů je všude moc. Chvilky v Metru, kdy jsem neměl náboje a běhal jak blázen s nožem to vážně nepřekoná. 7 je zasloužená známka, hra není špatná, ale není na ní nic úžasného, bohužel :(
-
neboj ..u nás na Slovensku je to oveľa horšie
-
ja som sa napr. ani nedocital aky ma recenzent na hru nazor..pretoze ten nazor v recenzii vlastne ani nepovie ..hroza :D
-
to ze tu hra dostala 7/10 mi nevadi, vsak kazdeho osobny nazor ..no to ze v recenzii, ktora je navyse smiesne kratka (len nieco vyse 700 slov) som sa nedočítal prakticky nič, to mi uz ale prekaza ...za co dostala hra 7cku? jedine minus tam vidim v tom ze su v hre neviditelne steny, no trestuhodne tu dolezite minusy (a nakoniec aj taktiez plusy) nie su vobec spomenute ...7cku cert ber, to je len cislo, no sakra, ale tak ale aspon to nejako zdovodnit nie? ..otrasne
-
Ty musíš bejt ale pořádnej kus kreténka.
-
Ani sa necudujem ze to dostalo 7 sak dnes sa uz poriadne FPS nerobia,same konzoloidne sracqy pre lamy
-
Jen tak mimochodem. Angry Joe, který dělá recenze na Youtube dal hře 9/10 a zrovna on je jeden z mála recenzentů, který hry hodnotí tvrději než ostatní, kdy jeho sedmička je osmička nebo dokonce devítka jiného recenzenta.
Já bych osobně dal osmičku, ale na druhou stranu je to jedna z mála FPS, která má opravdu duši, atmosféru, délku a slušný příběh - v dnešní době velká rarita. -
Já souhlasím. Podle mě byl Lukáš až moc tvrdý a ta hra si to nezaslouží, vzhledem k tomu, že CoD MW2 dostalo taky 7 a Black Ops 2 dokonce 8. Z toho textu je jasné, že Lukáš takovéto hry rád nemá a pak se tedy vybízí otázka, proč je recenzuje.
-
jn, to je tak moc těžké, že se mi i Regular normal obtížnost zdá těžší :DDD
-
Proto tady uz zasadne nepoustim zadne video a rozhodne doporucuju www.gametrailers.com/ !
-
Lol, to je jako recenzovat auto které je poruchové a skoro nejezdí ale vypadá úžasně :)
-
Toto je recenze?,fuj.Po dlouhé době konečně hra pro dospělé.
-
A ty zase hobluj na doucovani z anglictiny ;)
-
V nekterych situacich jsem mel ze hry nechutnou sekanou (viz. akce na moste v bource, pokles na snad 5fps). Nez jsem dal ragequit:D No a pri novym spusteni se me hra zeptala jestli chci spustit v safe modu. Dal jsem ano, nacetl save, a ve hre prenastavil zpet na vysoke rozliseni a vysoke detaily a od ty doby jsem za celou hru nemel problem s nakym sekanim a vsechno pekne na full. Treba to nekomu pomuze.
-
Vypni AA ty trotle, na medium to jedu na skoro indentické kartě bez fps dropů..
(na 1680x1050) -
Taky se mi to za tuhle cifru nechtělo moc kupovat :) Ne že bych byl pověrčivý, zatím všechno šlape a hra moc moc baví. Btw. tu je ten proof, že nekecám a i když jsem prve sosnul, tak jsem po ověření, že je to kvalitka i koupil ;o)
http://steamcommunity.com/id/Hanzales/games -
Nene, proč by to hrál na rangera HC, to je moc těžký..