-
Ten prst v análu nebo hraní Metra? *3*
-
Chce se mi ze zdejší komunity zvracet.
-
Nic, nejradši bych si naliskal. Dlouho jsem neaktualizoval driver karty, což je teď neskutečně poznat a hra jede plynule ve FullHD a na High. A vypadá to, že i stíny už jsou ok.
-
Blábolíš nesmysly, kradená verze je naprosto stejná jako teď koupená, protože žádný patch ještě nevyšel. Trubko.
-
Se nediv když máš kradenou verzi ty trubko
-
Nehratelné FOV asi 50, podivne artefakty kolem ohne (nejnovější drivery), defaultne zaply autoaim, zámek na dx10. (pritom staci editovat jeden .ini soubor a hra běží na DX9)
Na GTX275 kolem 20ti fps a to jak na nejnižší či nevyšší detaily. (Takový Witcher2 mi běžel na high kolem 35ti fps) Hrozná optimalizace. Žádné pokročilejší nastavování grafických detailů jako v jedničce.
Jsem rád že jsem nepodlehl hype a hru za plnou palbu nekoupil. (piratebay) Čekat na patche, aby to bylo hratelné mě opravdu nebaví. Ve slevě na steamu, za rok, za 10 éček. Víc peněz si za takový prasácký konzolový port nezaslouží. A já se tak těšil.. -
Hra špatná není, ale optimalizace je zase hrozná, tedy alespoň na mou HD7850 a hrozně mi tam blbnou stíny světel :/ Jinak ok, atmosféra zatím fajn, ale u 2033 mi možná přišla lepší. Ještě jsem ale nedohrál a nějakou dobu nedohraju, tak se to snad zlepší.
-
mam v podstatě stejnou sestavu, nejnovější ovladače (beta), vyladěnej comp atd. ale stejně jsou tam propady pod 30 fps (hodně postav světel střelba atd.) a to mám medium, jestli se řídíš benchmarkem tak potěš koště.. + jsem tweaknul i na DX9 atd. a moc nepomáhá :/
-
V Last Light je konkrétní nápad v podstatě jedna ku jedný přebranej z Pikniku u cesty.
-
Výzvu přijímám!
-
Dobře... Ještě někdo? *5*
-
Třeba já dostal kupon ke grafické kartě, ale nevidím jediný důvod, proč bych měl čekat o několik dní déle než amíci, tak jsem si to prostě stáhnul.
-
Česká herní komunita by se mohla stydět... *9* Nebo to tu už nikdo nekupuje hry? *13*
-
Dohráno a po dlouhý době celkem slušný fps,který nedohraješ za 4 hodinky s prstem v análu jako COD.....8/10
-
Tak sem si to zkusil a musim rict,ze sem necekal tak narocnou hru v teto dobe,kdy se to neda spustit na maximum tak,aby to spalalo pekne a clovek si to pekne vychutnal:)kdyz jedu ve full HD vse na max krome ssa tak to jede cca 130fps,ale kdyz zapnu ssa4* tak to klesne na cca 25-35,docela to vyhlazovani fakt narocne,je asi potreba pockat na patch ci na nove ovladace:)ovsem byl sem pouze v zacatku,nevim jak se pak snimkovanani ukaze ve volnem prostranstvi...
-
Je to rozhodně lepší než METRO 2033. Zkus, neboj se! Budeš spokojený podle mě... *3*
-
Ano hry si objednávám ze zahraničí. Hry si kupuji na PS3. *3*
-
Kluci, další v řadě :) Netrpělivost, nedočkavost a zvědavost je sv*ně. No u mně spokojenost zatím. Myslím, že milovníci Metro2033 si k číselnému hodnocení můžou klidně přihodit jeden dva bodíky. I když zatím radši čekám to horší, líbí se mi už jen opět to prostředí a stylizace a krom toho to komentované 16min IGN gameplay taky vypadalo dost krmně. Rád za to dám i těch 700,-
PS: pokud máte herní klavku od Logitechu, shoďte proces "Lcore.exe" Jsem nepochopil, jak až to brzdilo. Teď to fichá na nejvyšší bez AA s PhysX - na 4 jádru, 4GB RAM a 560Ti (1GB) až to sám nechápu, asi bude třeba počkat na nějakou větší melu ale i v outdooru žádný náznak úbytku FPS (to jsem ještě nenahodil ani poslední bety). Co víc, Ramku jako by ta hra skoro nežrala a procík jede taky na 50% a to jsem se bál, že to dle těch požadavků bude scukanice. Pak jsem ještě zjistil, že lze Logitech SW spustit zpět při ALT-TABu ze hry a pak to jede i s Lcore.exe jako po másle. -
Si to přepni do 2D a hraj to jako hopsačku *1*
-
*1*