Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Merwis
    Já nějak nevím, v čem ohledně recenze vidíte problém. Jsem fanoušek Metra, hrál jsem hru, četl knížky. Z recenze jsem se dozvěděl, že pro mě, fanouška Metra, je to parádní hra, která je v lecčem lepší než hra původní, ale bohužel pořád naráží na některé technické problémy. Dozvěděl jsem se, že stealth funguje líp než v předchzí hře, že graficky je to o kus dál a že mi to taky náležitě vyždíme výkon PC. O příběhu bylo naznačeno jen to, že navazuje na předchozí hru, což je to jediný, co o příběhu chci slyšet. Co víc potřebujete? Mně takhle krátkej, ale čtivej a výstižnej text pro čtení z monitoru naprosto vyhovuje. :)
    • pro fanouska metra a prvniho dilu je recenze dostacujici...ale pro ty ostatni ?
  • Keyz
    Tak 4 možnosti koho a jak potkám jsou celkem ok. U COD je jen jedna.
    A navíc takto to je u hodně FPS, které nemají možnost volby jak se někam dostat.

Taky hra vypadá technicky dobře. Osobně jsem spokojen, ale musím uznat, že na tom má také vliv to, že mně bavila původní hra. Určitě bych raději více možností volby, ale dobrou FPS také beru. A tohle není klasická FPS jakou byl Doom 3 kde nešlo vůbec nic dělat. A taky mně bavil. Zvláštně když FPS a RPG se dnes prolíná, tak potěší dobrá střílečka.

Btw technickou stránku hry byl více ocenil. Když se podívám na některé AAA hry a tohle tak to je pořádný rozdíl. Je sice, faktem, že hra je hodně náročná a trpí propadama FPS ale tohle částečně řeší nové ovladače. Fyzika a samotný vzhled je, ale na úrovni.
    Chápu ale, že tohle recenzentovi nesedne, hlavně když má rád hry typu dishonored kde je ten postup jiný.
  • jesusek
    Ááá lidi už zase brečí nad čísílkama.
    • Áaa člověk co si přečte jeden komentář a hned píše podobný srajdy. Možná tak jeden člověk si stěžoval na 7 (a proč by nemohl? třeba ho to baví a myslí si že to zaslouzi vic, na to ma pravo)
      • jesusek
        To chce klid. *4* Tak prostě Lukáš zkritizoval hru která se ti líbí no. Už se tím netrap.
        • Mě se ta hra nijak vyjímečně nelíbí, počkám si na slevu protože si myslim že 7 je adekvátních a za to 14 stovek nedám. Co mě asi trápi je délka "recenze" která ve wordu po odstranění 20 mezer dělá jednu A4, což by samo o sobě nemuselo být špatný, ale o tý hře řekne asi tolik jako zadní strana krabiček od Metra a Stalkera... Netrápím se, neboj, ale dík za starost
          • Asi tak...
  • smejki
    Metro mám rád, i přes jeho neduhy, které podle všeho zůstaly. Nasrala mě ale politika kolem předobjednávky Last Light (koukněte, jaké bonusy za něj jsou). Jestliže se vydavatel ani nesnaží zastřít snahu donutit mě vydíráním vypláznout extra prachy... počkám si a koupim si to až za ty extra prachy, za těch 5 babek, když to tak chcou. Zábavy je na světě dostn, nemusim to hrát hned. *2*
    • Inquisitor
      U konkurence jsem četl článek že je k tomu kroku donutili vydavatelé, i když to samozřejmě zakázníkovi může být jedno a žádna omluva to není.
      • smejki
        Vydavatelé? Plurál? Míníš tím Deep Silver? To jsem taky slyšel, ale je mi buřt, kdo za to může.
        • Pry museli proste neco mit jako bonus pro predobjednavky a tohle pry nadelalo nejmensi skodu
          • Tu je presne znenie, nech si kazdy spravi svoj obraz.
            http://www.pcgamer.com/2013/05/10/if-metro-last-light-ranger-mode-is-the-way-it-was-meant-to-be-played-why-isnt-it-included-for-all-players-we-ask-koch/
    • Mě naopak cena velice potěšila. Za 750 Kč předobjednávka:) Ale jinak je pravda, že ta politika je strašná, naštěstí se ještě neptali u Ubisoftu,jak se skutečně rýžují peníze.
      • smejki
        To je právě to ještě gaynější. Cena je krásná a býval bych si to koupil hned, možná i právě předobjednal, když mi tam za vlastnění M2033 vrzli slevu. Ale tohle si nikdo nesmí dovolovat. Wargame mi dává slevu větší a ještě je přitom slušný. Asi si to z hecu předobjednám namísto Metra.
  • No jelikož mám jenom tento příspěvek smazaný, tak mě pak nenapadá, za co jiného. Jako naštvalo mě to. Ano občas se chovám jako idiot, nadávám do trolů a píšu mimo téma. To beru, za to člověk zaslouží ban. Ale za toto?....
    • Omlouvám se, patří jako reakce na Miseriuse.
  • kubi-wan
    Asi jsem vlez do špatnýho lokálu... proč se tady sakra všichni dohadujou jen o kvalitách recenze? To, co jsem potřeboval vědět, jsem se dozvěděl. Hra je pěkná, dobře se v ní střílí i nestřílí, mluví se tam rusky a je to zábava. Nemusí tu bejt přece hned vypsanej rozbor všech zbraní (který mimochodem ve střílečkách už dávno přestaly bejt zajímavý) nebo jak se to ovládá...
    Uznávám ale, že mi recenze přišla kratší než obvyklej standard. Trochu mě to mrzí, ale co, sakra svět se nezboří.
    • Ne, to, co jsem se potřeboval dozvědět, jsem se nedozvěděl. Vlastně..nedozvěděl jsem se skoro nic. Rád bych to trochu do hloubky, ne zjistit věci, který mi jsou jasný i dávno před koupí té hry. Třeba jsem chtěl vědět víc o těch neviditelných stěnách, ale i to jediný, co tam je, tak je udělaný jen polovičatě (že se ve střílečce střílí, mluví, je pěkná a je to zábava...to jsou fakt bezva informace)
      • kubi-wan
        Games.cz neni jedinej server o hrách. Já teda vždycky kouknu na víc recenzí, než se rozhodnu o koupi...
        • Já ne. A pokud je jejich strategie posílat mě po desíti serverech o hrách, abych si o té hře něco vůbec zjistil, tak to není moc chytrej přístup ke čtenářům. Já se podle recenze o koupi ani nerozhoduju, v recenzi se chci o té hře hlavně něco dozvědět a zrovna Metro mě zajímalo, takže mě taková odfláklá recenze naštvala dvakrát tolik
          • napadlo te treba ze v recenzi nic není protože ani hra nic nenabízí? proste je to prumerna hra o ničem tak o čem by mel recenzent psat.
            Me treba mrzelo že recenze na simcity byla stručna a nerval jsem tady jak malej kluk
            • Jo a k té recenzi, ano, čekal sem víc... pro fanouška to nic nebylo - protože tohle všechno (a i víc) už věděl z videí a marketingu před vydáním, a pro nováčka v tomhle žánru to má asi cenu jako Recept na bábovku v krabičce od mobilu... ale abych nebyl za hatera, prostě mě mrzí, že ta recenze nebyla lepší...ostatní (zahraniční) servery se snažily o dost víc...
            • Pokud je to hra o ničem, tak jak podle tebe vypadá hra o něčem ? Call of Duty? Jo, neni to jako Metro2033, ael to hlavně kvůli tomu, že M2033 bylo svýho času první, originální a je logický, že MLL, pokud chce jít stejnou příběhovou linií, bude i stejně vypadat... nebo jsi čekal Dinosaury a laseromet, aby to bylo o něčem?
  • Dobrý den, pane Grygar. Omlouvam se, ze pisi bez diakritiky. Tablet. Prave jsem docetl recenzi pri "rannim" kaficku. Bohuzel se musim take vyjadrit. Chapu, ze jste polsky polointelektual, ktery to musi za kazdou cenu davat na jevo. Recenze je opravdu slaba a kratka. Jak prezentuje GAMES - hodnoceni hry - aby si ctenar udelal nazor a vyhodnotil, zda si hru koupit a nebo nikoliv. I kdyz hra zrejme nic noveho neprinesla a vse zustalo pri starem, tak to neznamena, ze o tom ctenar vi. Musite k tomu pristupovat jako k uplne novemu produktu o kterem ctenar nic nevi. Jake je ve hre prostredi? Kudy se protloukate? Zbranovy inventar? System zdravi? atd.... Pokud vam hra nesedi, nebo ji pohrdate, nebo Vas nebavi, to jeste neni duvod to takhle odflaknout. Jinak Teamu Games fandim. Fakt je ten, ze jste zadarmo - jste svi - zabavni - dekuji. Jen se pane Grygar uz prosim prestante prezentovat jako polointelektualni cerna ovecka. A prosim Vas..... opravdu..... to vase rceni o "Brianu Enovi" a fanouscich uz nepouzivejte. Pokazde, pokud k tomu nekdo s kolegu nahraje to tam cpete. A mne je z toho uz na zvraceni. Pekny den....
    • +1 Like
  • Na Tiscali dáte Aliens: Colonial Marines dáte 6/10 a tomuhle 7/10?
    Vy jste vážně asi nenormální. Nevím jakým způsobem hry vůbec hodnotíte, protože když dáte na tiscali např. Red Faction Armageddon 5/10, tak všude jinde u nás i ve světě dostane hra 7 nebo 8/10. Naprosto vás nechápu, bežte radši dělat něco jiného. Mezi těmito napříkladu uvedenými hrami rozdíl 1 bod??? Už jenom v grafice, desing levelu a zážitku je Metro LL o 5 bodů výše. Takže by to mělo být asi takto -recenzente-!!! Alieni 3/10 a Metro LL 8/10.
    • smejki
      Tož ale! Je Metacritic nedůvěryhodné zlo nebo jde o zbožštělý ideál? Už se rozhodněte, lidi.
    • Přesný příměr mezi Aliens a Metrem mě taky napadl.
      • janchor
        Mě taky.
        • Jenže ty si mentál...
  • Poruším jakékoliv své zásady a napíšu i přesto, že jsem dostal nepochopitelný IP ban. Vás jako redakci považuji za jednu z nejlepších, co se u nás vyskytuje. Máte aktuální novinky, zajímavé články, mnohé hry jsem vlastně získal do své oblasti zájmu jenom díky Vám. Ale to, co jste udělali dneska mě hodně naštvalo. Tato recenze je tragická, ano tragická. V podstatě to vypadá jako recenze dělaná z gameplaye. Bez urážky. Místo toho, aby redakce prostě jo, mohlo to být lepší atd. Doporučí příspěvěk, který se zastával autora. Když jsem na to poukázal jako na absurdnost, dostanu IP ban? To myslíte vážně? No příště si taky rozmyslím Vám posílat nějaké peníze na rozvoj....
    • Veckoslav je omezenej d*bil :-DD já sem teda moc nepíšu, ale pročítám si diskuze. Tenhle vocásek pod každym článkem zdůrazňuje, ŹE JE VYSOKOŠKOLÁK ( na to pozor, těch je jak šafránu, važme si ho za to :-D ) a ke každý píčovině se rádoby erudovaně vyjadřuje. Hele vole, chápu, že je pro tebe PC a paření vzhledem k frenetičnosti komentování VŠEHO asi stěžejní bod života, ale nepřemejšlel si nad tim, že by sis založil svůj herní server? mě už ten tvůj věčně se opakující nick s kupou rádoby chytrejch a neotřelejch keců prudí. Tvůj názor ti nikdo nebere, ale všeho moc škodí....zavři někdy hubu a jen pročítej ;)
      • bych ti dal permanentní ban za zasírání diskuzí. To už mám subjektivně radši klasický trolly, který píšou ho*na než vocas, co rádoby jménem lidu káže moudro.....jednou,dvakrát, desetkrát si to člověk se zájmem přečte....po tisícíosumdesátý ale zákonitě spadneš do horší škatulky než troll, fakt drž někdy hubu a neměj neustále potřebu se vyjadřovat...moc lidí to nezajímá. A ty kladný hodnocení tvejch komentů? tak jakej je tady asi věkovej průměr :-D 15 letej smrad ti to vždycky lajkne jako velký moudro a sakra, ten to redaktorovi natřel )))))
    • Kozy
      To by mě zajímalo jak to zdůvodní, jestli vůbec.
    • Dostal jsi určitě ban za to? To je nějaký divný, bych teda měl mít taky, když jsem vyjádřil nesouhlas... Souhlasim že to je hodně nadprůměrnej web (a budu je podporovat i s Levelem), ale prostě toto se nepovedlo a pokud si nedokážou ani připustit možnost že se jim nekdy neco nepovede, tak se jednou sami přivedou do záhuby
  • Inquisitor
    K hodnocení se nedá nic říct, když to člověk ještě nehrál. Ale podle gameplay je to v podstatě to stejný Metro jako to předchozí, takže člověk ví co od toho čekat. Zkrátka koho bavilo 2033, tak ho bude bavit i Last Light. Myslim že ta sedmička až osmička odpovídá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit