Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za sebe musim ríct tak 9/10 ted ho dohravam podruhe a bavi me to vic nez treba bioshock infinite
  • InvisiblE182
    Já jsem z Metra dost zklamaný. Polovinu času se hra hraje sama, když člověk nedělá přesně to, co má tak se celá hra rozpadne. Pak jsou neuvěřitelně otravný části, kdy se člověk plazí nějakým potrubím nejpomaleji jak to jen jde. Když dojde na boj nebo stealth, tak je to excelentní, taky grafika a atmosféra opět bezvadné, ale ten zbytek mě prostě znechutil.
  • By mě fakt zajímalo, co se komu na tomhle nelíbí ...
  • Recenze na seriózním portálu má být seriózní a objektivní a jestli sis nevšiml, tak jak délkou tak hodnocením hodně vybočuje z ostatních recenzí a ohlasů ve světě...takže ano, recenzent má hru brát nezaujatě a objektivně jí zhodnotit. Svůj osobní názor může napsat pod recenzi do komentů, za to mu hlavu nikdo neutrhne...je to JEHO názor...recenze je ale něco jinýho...
  • Ty se vzpamatuj, je rozdíl hnidopištví a nespokojenost s kvalitou recenze...tohle přece neni blog nějakého 14tiletého puberťáka co píše koment ke hře s prstem v nosu, ale seriózní stránka, kterou už roky navštevuju a rád, je tu plno novinek, videí, screenu a podobně (i hodně reklam bohužel, ale to je daň za to, že je to tu zdarma...) a lidé zde prostě očekávají recenzi na úrovni a ne recenzi (mluvím teď o textové recenzi, video je už krapet lepší) na tetris...navíc autor (promine) tuhle hru recenzovat neměl, pokud jí nemusí... mohl to před někomu jinému z redakce, kdo by napsat alespoŇ neutrální článek... protože co jsme se dozvěděli? Koridor fuj, příběh fuj...přitom 9/10 ohlasů těch, co to hráli (včetně mě) jsou úplně jiné a kladné...o to jde... já osobně nerejpu nikdy, ale mám rád objektivitu....
  • Místní holt nerozumí splatterpunku
  • Tak to si asi pedofyl nebo magor, vyber si *15* ... nejsme žádný holčičky, třebas já sem kus chlapa, věnuju se bojovejm sportům a boxuju, ale mám taky srdce, a zpracování Metra má prostě hloubku... Jsou hry, který působí "vtipně" nebo "trapně", protože to neumí dobře podat, Metro ale s celým příběhem a atmosférou působí hodně věrohodně...
  • Dík :D taky jsem s tou pasáží měl problem.
  • Pro mě určitě nejlepší FPS poslední doby,takže taky tu kritiku v recenzi nechápu.Ten Ranger mod je povinnost ,bohužel placená.
  • Takže v podstate píšeš, že hru si vlastne ani nehral, ale z prvých 10 minút súdiš nielen prvý, ale aj druhý diel. Každému sadne kritika na žáner, ktorý nemá rád. Rád si to vypočuje a utvrdí sa. Ja napr neznášam závody a športové hry, a ani za milón rokov by som nerecenzoval tento žáner, lebo viem, že by som to prehnane kriticky okomentoval.
    Keď už táto hra dostala 7ku, prosím. Ale aby 7ku dostalo aj Dead Island Riptide, ktoré je nehorázne odfláknutie hry, ktorá ani nie je poriadnym pokračovaním a mechanizmy, ktoré nefungovali poriadne ani v prvej časti, fungujú ešte horšie v druhej? Keď už nič iné tak aspoň Metro má omnoho lepší príbeh, 100x lepší interface a o grafike sa snáď nemusím ani zmienovať. Jediné, čo mne vadilo na Metre LL, bolo to stupídne AI.
    Tak či onak, jednoducho niekedy ten meter na tiscali nechápem.
    Tl; dr - žáner by nemal recenzovať niekto, kto je zaujatý voči nemu. Kto chce nájsť dôvod, tak si ho nájde.
  • Zdravím, vím jakej tady na to má většina názor a nechci se vnucovat, ale kdo by měl náladu kouknout na let's play, tak tady je ten můj *3*

http://www.youtube.com/watch?v=hOArH0BCfa8&feature=share&list=UU_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg
  • celoush
    vyje*ávají jak? Neorientuji se v tom, takže mě zkus přesvědčit, že autor nemá právo si rozhodnout sám o tom, v jaké formě své dílo vydá.
  • CO tady hejtujete vy citlivky, co jako s tema detma v lavicich? Jsem u toho chcal smichy :DDDDDDDD
  • celoush
    Jaké předsudky? Já hrál první díl asi 10 minut a odložil na ... asi důchod... tahle recenze mi popravdě fakt sedí. Řekla toho dost a nějakou představu jsem si udělal. Osobně mi více vyhovují názory upozorňující na problémy a nedostatky než od fanboyů, protože ti často záměrně přehlížejí chyby či nevidí to, co trápí ostatní hráče.
  • firebug
    Ale vždyť to žádné přehnaně špatné hodnocení nesklidilo. Fakt nechápu ten hate okolo hodnocení a recenzí tady na games. To je hráčská komunita tak zoufale labilní, že nepřekousne fakt, že hra není ani zdaleka dokonalá, nebo že se dokonce někomu nelíbí. A hodnotit pozitivně hru, která není sama o sobě dobrá, ale je jen o něco méně debilní než konkurence, je přeci hloupost.
  • vtip je v tom, jít chodbou z druhé strany, koule, nebo co to je pak vylézají z kokonů po jednom, rozstřelíš kouli a kokon a jdeš v klidu Millerovi naproti
  • Neviem či má Tiscali nejaký nový spôsob recenzovania, ale prečo pre boha niečo recenzuje človek, ktorého tá hra/žáner jednoducho nezaujíma a má navyše aj predskudky. Nehovorím len o tejto hre. Myslím, že toto bol už asi minimálne tretí prípad. To, aké hodnotenie táto hra dostala neriešim (možno by si ho aj zaslúžila, aj keď to už bol občas len taký, sorry za výraz, nitpicking), ide mi o pointu.
  • Dvě nejočekávanější akce byly pro mě Bioshock a Metro.Metro nezklamalo, hodnocen za mě rozhodně 9/10, parádní grafika, zvuky, atmosféra, pár novinek oproti 2033 hře prospělo, celou dobu jsem postup Arťoma prožíval, zkoušel jsem jiné postupy, zkoumal prostředí a hru si opravdu užil.Bohužel zatímco bioshock 1 byla pro mě jedna z nejlepších her, tak Infinite je velké zklamání, užil jsme si jen začátek dokud se nestřílelo a od té doby už jen nuda, povinné poklikání na všechny sudy a krabice okolo a zase běžet někam dál, stylizace je zajímavá, ale tak nějak by mi do toho světa více seděla adventura jen s občasnou akcí.Hru dohraju vlastně jen z povinnosti, bohužel.
  • GlaDOS
    Jak říkáš. Jeden voják tě uviděl, a už po tobě šli všichni. Spolu s nemožností uložit si hru kdy chci to bylo frustrující. A ten konec s těma vybuchuchující,a zelenýma koulema, to jsem nevěděl, jestli to myslí vážně. Hrál jsem to na nejtěžší obtížnost a sice jsem měl munice dost, ale opakoval jsem to snad desetkrát. Uvítal bych souboj s mutanty, než tuhle střelnici.

Jestli se to rozjede ještě víc, tím lépe. Už teď jsem měl problém se od toho odtrhnout. Já teď jedu s anglickým dabingem. Chtěl jsem tam dát ruštinu, ale je tam spousta rozhovorů mezi postavami, co nejsou otitulkovány. Takže bych tomu bez angličtiny nerozuměl. Tak asi na druhé hraní.
  • Hanzales
    To čtu až teď a jsem rád že nejsem sám, kdo vidí ten stealth ve dvojce provedený lépe. Trošku jsem i ladil kontrast, aby ty temné místa byly skutečně temné, ale pořád bylo něco málo ve tmě vidět a pohoda. Hra světla a stínů je tu provedena parádně a to jak vizuálně, tak funkčně.
    No v té jedničce u toho mostu mi třeba vadilo, že jsem se dostal téměř k checkpointu a jeden zmerčil, celá mapa hurá na hráče, konec tichého postupu až do konce levelu (osobně restart) a to do té doby, než jsem to celé udolal. Pasáž s explodujícími artefakty, obvzláště na ty těžší obtížnosti s málo municí byla taky spíše frustrující. Last light se mi zdá tak nějak skvěle odsýpá od začátku až do konce a konec se mi osobně taky dost líbil a bažiny např. lahoda... PS, první dvě hodky se to rozjíždí ;o) a od půlky hry jsem nabýval spíše dojmu, že je to jen a jen lepší. První hrací doba byla 14 hodin (normal) a na ten hraničářský HC to počítám bude ještě déle :) Jinak ten ruský dabing s českými titulky je povinnost. Prve jsem preferoval Eng, ale jak jsem to zkusil přepnout do ruštiny, už bych to zpátky nepřepnul :) Davaj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit