Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sem to panove dohral dneska večir ! Je to bomba ! Ja u toho zval, kricel, zavijel, proste the BOMBA! Hra mne vtahla do deje, jako staryho Schwancenbergova baba do loznice. Ma sice staryho athlona + 2 gb DDR2+ a nejaku 512 kartu, ale co? pche detaily netreba, de o gamesku. Pri tej hre sem se vratil do cas kedy sem bol admin na battlefield foru. Bol som kral! caute, du spat, bydlim u rodicu, a mama zve kdyz dloho svitim, cmuk , papa *14*
  • Rhulada ignoruj, ten je tu jen na ty nadávky :)
  • Kronoss1
    A když dojdou argumenty, jdeme k nadávkám. Bravo.
  • Rhulad
    Tak stačí to naspat jednou ty zakomplexovaný deme*te a ne stokrát k textové recenzi a ještě k videorecenzi.
  • Veskoslav
    Až se naučíš psát jako člověk;)
  • děte se vycpat. vy lidi už si fakt nedokážete ničeho cenit. furt kritizujete soudíte. co ste zač hej. heej von tohle a tohle a udělal tady to a tady to. mě už z toho hrabe. to si nevidíte do huby? kritizujte hru a né recenzi. vám jebe všem. vzpamatujte se
  • GlaDOS
    No jo, běžný hráč předobjednává a tím přistupuje na tuhle stupidní hru vydavatelů. Bohužel.
  • celoush
    možná běžného hráče nezajímá? *3*
  • Kronoss1
    Pro tebe platí to samé video, jako jsem dal výše.
  • Kronoss1
    http://www.youtube.com/watch?v=Rf_gzZU21K8

- ty jsi ten přednášející a já House.
  • ZvacA
    Grygar ale neodvolá. :D
  • Veskoslav
    Proboha. Snažíš se být zajímavý nebo co? Recenze byla prostě odfláknutá a Lukáš hledá naprosté blbosti, co by mohl zkritizovat. Smiř se s tím a nedělej ze sebe šaška.
  • ZvacA
    Určitě se dá k flagelantům a sepíše studii, aby místní fellas mohli dosáhnout své spokojenosti, spolehni se!
  • Rhulad
    Tady je to jako pří honu na čarodějnice... ještě, že už zakázali upalování *7*
  • Kronoss1
    Doufejme, že si z toho Lukáš vezme ponaučení a bude nějaká sebereflexe.
  • SPOILER: P.S: hodně moral pointů dostanete na 2 místech (krom stanic) - 1) když jedete sami drezínou, tak zastavujte u každé místnosti po straně a prozkoumejte ji a za 2) když jdete paneláky spolu s temným (mise před rudým náměstím), tak si procházejte každý otevřený dům - jednak je tam plno cutscén s duchy a s tím, jak to vypadalo před válkou, v jedné místnosti ta silnější odstřelovačka (drží jí kostra ve vaně) a hlavně moral pointy... *3*
  • SPOILER: Takle, pravda je, že jsem už napoprvé (naočkován Metrem 2033) opravdu procházel každý roh, pomáhal atd...během stealth sem zabíjel jen tehdy, když to jinak nešlo (nožem) - když bych nemohl projít, osvobodil vězně v gulagu nácků (na začátku hry, jak utečete s Pavlem - v řídící místnosti, kde stojí dva důstojníci, je v pravo na pultu páka), zachránit tu ženskou, co jí ti dva bandité chtěli znásilnit, pak tu jednu co drželi v tom doupěti (parádně udělané - kůli, oheň, lebky apod) a volal o pomoc - tam to jde celé na stealth - až na toho posledního (P.S. za zabíjení banditů snad moral pointy neztrácíte - ti jsou všichni "zlí", zato mnoho vojáků říše/rudých musí sloužit)... toho v cut scéně zabijete normálně, pak shlédnutí představení v Divadle, střelnice + medvídek v Benátkách, když procházíte kolem muantů, co neútočí, tak nestřílet (hlavně na konci hry, když jdete s Temným), atd atd... takže jen z tohohle všeho jsem měl plno moral pointů těžko říct, asi 50 možná víc)...omráčil sem Lewinského, nechal (v halucinacích) Pavla umřít a zabil mámu medvědici...a ten "špatný konec"...jakmilne jsem to ale loadoval od Pavla, zachránil ho a na konci zachránil medvědici od sežrání mutanty, dostal sem dobrý konec... (SPOILER - jen pro usnadnění - aby jste nemuseli projíždět finální bitvu - tak poznáte dobrý konec tak, že když odjíždíte vlakem z polis z mírové schůze a vidíte z okna Annu, tak se objeví řed vámi ve vlaku ten malý temný a povídá: "To by bylo špatné, kdyby jste umřeli? Tak to vám pomůžu"...něco takovýho...a pak máte dobrý konec *3*
  • BelaJBB
    Aj lacnejšie
    http://www.dlcompare.com/search.php?q=metro+last+night
  • Pochybuju, ze myslel prumer z 10 ...
  • Svým komentářem jsem nechtěl tvé hodnocení nikterak znehodnocovat (narozdíl od jiných čtenářů, čtu celé recenze nejen číselné hodnocení). Koridor mi nevadil v prvním Metru a tedy tuším (alias zatim doufám), že mi nebude vadit ani ve dvojce.

Netvrdím, že jiní neumí psát scénáře, já tvrdím, že to nikdo neumí (za poslední léta). A opět není to jejich vina, napsat něco originálního, co neni pro studenty třetího ročníku filozofické fakulty a zároveň z toho udělat FPS je nadlidský úkol. Pravda nový Bioshock jsem nehrál, možná po jeho odehrání (tak za 3 roky), změním názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit