Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... i kdyz je mozne, ze se to tyka jen tech lokaci, ktere jsou urcene k plizeni; zabijeni na Rudym namesti se tezko clovek vyhne.
  • Asi sis nevšiml, o číslech tu mluví málokdo...zato ale o recenzi, její délce a propracovanosti většina...nejde tady o čísla, 7/10 už hra dostala i v zahraničí (i když celkový celosvětový průměr je někde okolo 8,5/10), ale že Lukáše ta hra očividně nebavila, tak jí prostě tu pozornost nedal...však se podívejte do zahraničí, i ten nejkratší článek je 2x tak dlouhý jako recenze. A pokud se hra Lukášovi nelíbila (nic proti němu), tak jí měl předat někomu jinému... Však se podívej na obě fora (video i normální recenze), kolik lidí si stežuje na kvalitu recenze...to sem neviděl už hodně dlouho (a že sleduju games.cz už roky)...takže na tom asi něco málo bude...
  • Pavel rozhodne neni hlavni, toho jsem zachranil, rozdaval naboje chudakum, prozkoumaval, ale stejne jsem mel ten horsi konec. Usetril jsem i tu prvni postavu u ktere je na vyber. Na druhou stranu jsem nepomohl ty samici a nenasel medvidka, tak tezko rict. Jinak soucasne "oficialne" vyjadreni je takove, ze i zabijeni snizuje body.
  • Veskoslav
    Průměr je 5/10.
  • Jediný co mě napadá je Fallout New Vegas, ale i to bylo primárně RPG, takže prozatim nic...
  • Takovyho povyku, protoze to dostalo o bod min nez prumer? Hrozna hysterie...
  • Vzhledem k tomu, o čem je příběh hry (nesmyslné zabíjení) je sbírání moral pointů jasné - prohlížejte okolí, skryté místnosti (SPOILER - třeba jak jedete sami na drezíně, zastavujte a prozkoumávejte místnosti), poslouchejte rozhovory, ve stanicích co nejvíce objevujte - dávejte mince bezdomovcům, v divadle - dejte minci herci, co tam povídá o společnosti... Vraťte dítěti medvídka (vyhrajete ho na střelnici ve Venice - dejte si střelbu 3x - hlavní cena - doporučuju použít brokovnci), během stealthu moc omezení nejste (sám jsem zabil skoro všechny nácky a většinu stráží - prostě ti "zlí") - když se ale někdo vzdá, nebo uslyšíte jeho rozhovor, kde mluví o tom, že slouží nedobrovolně, omračte jej, Lewinskeho taky omračte ke konci, a na Rudém náměstí (SPOILER), až pujdete ke zraněnému Pavlovi, objeví se halucinace, kde ho mrtví drží za ruce - bězte k němu a vytáhněte ho od nich ! - Tohle se spekuluje jako hlavní (a dokonce snad jediný?) bod, co změní konec hry - (SPOILER) Ten malý temný to uvidí, jak Pavel přežije, a řekne "Aha, tak tohle je odpuštění, to si budu pamatovat"...popřípadě, když bojujete s bossem na konci venku, je to samice a jen brání mláďata, tak ke konci, když je zraněná a proběhne tím lesíkem, leží na zemi a mutantni jí jdou okusovat - rychle je sestřelte, ona vstane a nechá vás... Ale jak říkám, hlavní je to s Pavlem...a jaký je konec, neprozradím *3* *5* (máte to na youtubu kdyby něco *3* )
  • Uvědomte si ale, o co vývojářům Metra šlo...myslíte že by pro ně nebyl problém udělat větší volnost? Ne... ale pak by z toho byla jen kopie Stalkera s jiným příběhem...právě o to šlo, dát tam "co nejrozuměji" v rámci možností koridor tak, aby si toho NORMÁLNÍ hráč nevšiml (upřímě, napoprvé jsem "prošmejdil" celou mapu, každý kout, sebral munici, zápisníky a dostal moral pointy ale na vysloveně špatnou zeď jsem narazil asi jen jednou...a vůbec sem to neřešil... Takle má aspoň příběh spád a o to autorům šlo... Neni účelem téhle hry lézt po stěnách, padat z mostů a obhlížet skládky aut a spálené stromy... I upravený stealth tomu napomohl, byl hezky plynulý a dobře zapracovaný do hry (až na přehnanou účinost vrhacího nože - zabití i do ruky), takže měla hra opravdu spád...
  • ALIENVIK
    Jako recenzenta mám Lukáše rád, ale Metro LL podhodnotil.
  • Srovnáváš Mass Effect a jeho rozsekanej a přežvejkanej příběh s příběhem Metro LL ? Aha... tak v tom případě nevim, jaký máš kritéria na opravdu dobrej příběh... Třeba Pejsek s Kočičkou ? *7* Podle mě sice Metro LL nemá nejlepší herní příběh všechn dob, ale v rámci možností, atmosféry a zpracování je to jeden z nejlepších a nejsilnějších příběhů od Mafie 1...
  • Dobrý den, vítejte na Zemi... *11* nevím sice, ze které planety pocházíte, ale tady u nás na Zemi i v některých hrách, kde máte tunu zbraní, se jde bát...a někdy i hodně...viz Resident Evil 1,2,3,4, Metro 2033 a LL... Ale beru, na vaší planetě, kde jsou asi jen hry stylu CoD se opravdu bát nemusíte *3* *1*
  • ok tak po patchi 38 fps no proto:D
  • Ale ne, má pravdu, je to opravdu chytlavej příběh a atmoška na krájení *3*
  • Keyz
    Zrovna kostry v lavicích je hloupost. To mně spíše rozesmálo.
  • Trisska
    Jasný no a ty ze sebe přestaň dělat najednou citlivýho člověka, když je mi z předešlejch diskuzí naprosto evidentně jasný, že miluješ násilí a smrt a že seš uplnej křupan! *7*
  • No se nediv když si hrál last night a ne Metro Last Light *1* Ale ne, optimalizace je nic moc...to je holt asi kvůli tomu, jak málo financí tihle vývojáři měli...
  • Zvláštní, že ani jedna z recenzí se nezmiňuje o rangermode aféře..
  • Vyšel na to patch
  • podle mne neni, prvni dil jsem v klidu dohral na mem e8400 a 7770 a last night mam na low detaily benchmark na 25 fps prumer takze tak:)
  • tak mě napadá, že třeba Far Cry ten otevřenější svět s dynamickym dějem zvládl výborně. Ale ano, už Half-life byl vždy koridor a dodneš je považován za krále žánru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší