Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light - videorecenze české PC verze
21.5.2013 | Lukáš Grygar
191 příspěvků
-
Nejlepší je ten tvůj příklad té neviditelné zdi, radši bys evidentně skočil z toho mostu.
Já to říkám stále, v éře CoD, což je 5 hodinový koridor bez špetky nápadu a atmosféry, si hra, které je sice koridorem, ale netrvá 5 hodin, má solidní příběh a dobrou hratelnost, si zaslouží lepší hodnocení. A hlavně, uváděj také nějaké příklady, viz. situace kam se dostaneš a je jedno, jestli střílíš nebo se plížíš. Sice kritizuješ, ale příklady neuvádíš.
Pak jsem zaslechl slovo nuda. Slyšel jsem správně?? Nuda? Ty ses nudil? To jsme asi hráli každý jinou hru. -
No jde o to ze ty hry na steamu jsou az 2x drazsi nez krabicovka v obchode. Osobne i kdyz bych ty penize mel prijde mi to jako hodne drza zlodejina a steam v tomhle nepodporuju.
-
Nevím, jak u Vám na Marsu, ale tady je něco i jako doručení do domu:)A pořád to vyjde v průměru o 100-200 na nové hře levněji než na Steamu.
-
J8 tam nakupuju. Je to bez běhání, v klidu, žádné shánění. Žádné krabice, vše v pohodě domova nebo práce. Ten čas, co bych strávil běháním po městě, raději věnuji něčemu nebo někomu jinému.
-
Proč v ráži? Píš prostě to, že Lukáš je naprosto a silně zaujatý vůči této hře a přespříliš kritický, což je u kritika špatná vlastnot. Navíc ten ban mi zrušili....Takže se uklidni ano?
-
Nebo pracháč...
-
*15*... jdu si to pustit *1*
-
Přesně tak původní BioShock- parádně zvládnuty koridor PS. Veskoslav je zase v ráži.. chtělo by týdenní ban na vychladnutí *4*
-
Bavíme se o FPS proboha.....
-
ehm, ja som to kúpil v jednom kamennom obchode za 30 euro a je to steamworks hra, takže to aj tak aktivuješ na steame
-
Tak napadá mě první Bioshock, dejme tomu.
-
Duablo III
-
jakto?ja jsem zvykly nakupovat tam, protoze to casto aktivaci na steamu vyzaduje:(...coz uznavam je pekne idiotsky
-
Jenom blázen kupuje nové hry na Steamu.
-
hej alebo aj keď
ušetríš toho týpka,čo ťa zbadá, keď si číta knihu na posteli
tak či tak, hru si určite ešte pár krát prejdem znova -
hm, 50 eur na steamu, je k tomu aspon nejaka demoverze? strilecky me nebavi ale tohle vypada skvele
-
hmm, zaujímavé, no asi si hru prejdem ešte raz *4* ale mám taký pocit že prejsť hru bez zabitia jediného človeka bude fakt problém....hlavne pri
tej pasáži, kde zachraňuješ tú kričiacu červenovlasú ženu, ktorú chú znásilniť náckovia v poslednom vozni, alebo ako zachraňuješ ďalšiu ženu v tom bunkri...to bez zabitie toho nepriateľa nejde... -
nebo když ušetříš toho nácka v mrazáku, ale nevim jestli na to má vliv zabil/omráčil -
Nebudu se patlat se samotnou recenzi, to uz udelali jini, ale zeptam se - v jake kvalite to proboha uploadujete? Jedna z nejvetsich deviz tehle jry je vizual, ktery je vic nez nadprumerny a dokonale pohlcuje, a recenze vypada jak vyblite leco. To 720p nevidelo ani z rychliku. Hnus, velebnosti, polepsete se...
-
Kde je povedený koridor? Dej příklad.....