Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    si hral so zapnutým vsync?
  • Pravda, to, že nemohu zjistit kolik mam sebou munice bych považoval za bug, ale myslel jsem, že to mají vývojíři úmyslně. Jinak často se mi stává, že jsem šel s AKčkem, střílel, pak jsem prošel dveřmi a najednou jsem měl nabyté předválečné náboje(Peníze).
  • Ve hře, ve které máte zbran proti nepříteli se nejde bát
  • Spíš se vykašlat na škatulkování mezi originální a neoriginální příběh, to dat do kategorie zajímavý, dospělý a dobře zpracovaný. Co je v dnešní době prvotní a původně originální, zatraceně málo věcí.
  • Mato1987
    rozoberá sa to tu http://www.lastlightforum.com/showthread.php?t=4883
  • Co je na tom Ranger modu buglího? Mě to příjde v cajku, nic co by mělo být opravdový bug ve slova smyslu jsem opravdu nenašel, Diky.
  • janchor
    Na zaprášený GeForce 460, tudíž bylo potřeba srazit SSAO na minimum, ale pak to šlapalo kolem těch 60 fps, v jakejch běží videorecenze. Jedničku jsem recenzoval už nevím na čem, ale dala tehdejší grafice zabrat krapet víc. Last Light mi přišlo obecně svižnější, dost podobným způsobem jako trojka Crysis (tedy podobně dobře odladěný a skvěle vypadající na libovolný detaily).
  • haha, tak to se mám na co těšit když mám na začátku katakomb na rangera jen vrhací nože a pár nábojů. no co, budu opisovat kružnici jak před tím bosem před kostelem s claymore v ruce *15* parádní hra
  • rancor1223
    Mě koridor přišel víceméně řešený správně, akorát jsem měl trochu problém s naváděním ve vší té špíně a šedi. A srovnání příběhu s Bioshockem, no nevím, Last Light sice tak silné v mnoha ohledech nebylo, ale dohánělo to atmosférou. Skoro bych řekl, že Last light příběh vyprávělo mnohem lépe, plynuleji, i když byl trochu Béčkovější. Zakončení těžko porovnávat, to se dost liší pro každého, mě uchvátilo v Bioshocku, v Last Light jsem už hodinu dopředu věděl jak to skončí a stejně bylo velmi potěšující.
  • prudislav
    přesně :-D nehorší je to s "QTE The Game" aka RE6
  • jesusek
    Lukáši můžeš sem pls napsat na jaké grafické nastavení jsi to hrál a jak to běželo? Popř. porovnat optimalizaci s 1. dílem (pokud jsi hrál) nebo s Crysis 3? Předem dík.
  • prudislav
    problem s ranger modem je že je buglej , nejdřív ho musí opatchovat
  • Mato1987
    dobrá hra, skvelá atmosféra, oplatí sa ju hrať v noci a započúvať sa do tajomných zvukov a podmanivej hudby a nasávať tak tú skvelú atmosféru. Čo fakt exceluje je nasvietenie a celkovo svetelné efekty, sú fakt dychberúce a ultrarealistické. Čo ma naopak sklamalo sú zvuky zbraní, pôsobia fakt lacno ale zato výbuch granátu alebo dynamitu alebo čo to vlastne je, je fakt ohlušujúci. Ďalším mínusom je ten otrasný anglický dabing, kde mi pripadalo že dvaja ľudia nadabovali celú hru , niečo ako poľský dabing na polonia 1 *2* ale to sa dá vyriešiť tak že si dabing prepenm na ruštinu.
  • Přesně tak, hra vpodstatě dostala 7 z neznámých důvodů. Autor videorecenze se snažil co nejkošatěji "zápory" uvést, avšak žádné, kromě béčkovosti příběhu, neuvedl. A ty kecy o koridorovosti... Už jsme zase u toho, jak vymezovat žánry her?
  • Zrovna u Metra jsem čekal áčkový děj :P jednička byla dobrá, pokud bude dvojka horší tak chápu v čem je problém ^^ uvidím no
  • *1*
  • Koukám že jsem nebyl jediný kdo v katakombách prožil nejednu horkou chvilku. *4*
  • Pete.palis
    z týhle hry jsem strašně odvařenej!...ta atmoséra mě tahá za vajca *14*
  • Keyz
    Rambo styl jo? *5*
  • Mě taky ne, android potká slizku... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit