Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Stalker je skvělá hra, ale opět se nedá striktně srovnat s Metrem... Stalker je principielně něco jako Arma, prostě otevřený svět, kde ale "vázne" plynulost děje...Metro je uzavřené (někdy) právě kvůli tomu, aby děj měl spád...prostě jedna hra hraje na děj a filmovost, druhá na otevřenost a možnost volby postupu...
  • lol z internetu se to da koupit i za 27 eur a taky nemusis nikam behat :) treba tady: https://www.g2play.net/store/Metro-Last-Light-Steam-Key.html
  • Veskoslav
    Jinak, když jste psali sestavy tak na "psacím" pc: i5 3,4 Ghz, Radeon HD650 512 MB, 16 GB RAM při rozlišení 1680*1050 na hight bez vyhlazování samozřejmě a bez PsyhX při standartních 40-45 fps, jediné, kdy se to cukne je menu, kdy prolétávájí loga firem a to jenom při prvním spuštění. Takže podle mě optimalizace skvělá:)Rozhodně lepší než u 1. dílu.
  • Jenže je to recenzent...to že je to jeho názor, to je nadslunce jasný snad každýmu z nás, ale ať si, ve vší slušnosti, ten názor píše řekněme do svého blogu, ale ať tady udělá objektivní recenzi (podobně jak to udělaly snad všechny zahraniční servery - i ta nejkratší zahraniční recenze je 2x tak dlouhá jako tahle... a ty nejdelší by daly skoro na knihu). Já zcela beru jeho názor, ale když to není schopen objektivně zrecenzovat, tak ať to nechá někomu jinému z redakce...a ať ten udělá recenzi a ta původní by se smazala... Copak tohle je pro potencionálního kupce objektivní zhodnocení hry, když tu 8 až 9 lidí z 10ti, co to hráli, mají úplně jiný názor než recenzent? Nic ve zlém...ale...
  • Kronoss1
    Musí mít ale argumenty a příklady, a ty v recenzi nejsou. Recenze klouže po povrchu a jakmile uvede nějakou věc, která je špatně, tak honem skočí někam jinam.
  • Kronoss1
    Mně se Stalker moc nelíbil, ale každý má v tomhle jiný vkus, ale zase neříkám, že je Stalker špatná hra.
  • Tak tak... byť to člověk bere jako hru, tak je mu fakt každýho padlýho rangera líto... A to byl taky účel autorů, aby navodili atmosféru, že i po 3. sv. válce se lidi stejně midlej... A povedlo se to, myslim, na jedničku... *5*
  • Nesmějte se, ale mám 3 roky starej ntb Samsung R580, i5 2,27 s přetaktováním na 2,52, 4GB ramku a nvidii GT620M 1GB a jedu na 1366x768, kvalita - normal, blur - normal, tesselation - normal, filtering 16x, ssaa off a physX zapnutý bez lagů... (snad jen v jedný stanici mi to lagovalo, ale po reloadu znova to bylo ok... Takže dont worry *3*
  • sry...chtel a valej
  • ja mam amd 64 x2 5000+ a ati hd 6850...mass effect 2 mi jede dobre, jinou strilecku jsem od te doby nehral , proto bych hctel vyzkouset jak to povali a jestli to bude porad tak atmosfericky jako tady ve videu:)

Jinak soucasny hry mi na tom velej celkem dobre (GW2, Neverwinter atd..)
  • Veskoslav
    Narazil jsem na jednu neviditelnou zeď, která byla jenom dva metry od skutečné, no prostě "hrůza". Když si vzpomenu na takový BulletStorm a 10 cm překážky.....
  • 1900x1200, quality : very high, ssaa : off, texture filtering : AF16x, motion blur : normal, tessellation : normal

Core i7-2700K, 16 giga paměti, GeForce GTX680 a jede to naprosto v poho.
  • to mně teda spíš než koridor metra byl sympatičtější zpracování Stalkera
  • Rhulad
    Bože chováš se jako malé děcko, kterému vzali lízátko.... Je to jeho názor a těžko ho změní, když na něho bude vyskakovat nějaký Veskoslav.
  • to není pravda, stačí si počkat na akci. Ono to dolů půjde. Já taky ocenim, že nemusim shromaždovat žádný DVD/CD, žádný krabice. Když mám chut na nějakou hru, stačí tuknout a za dvacet minut je stáhlá a nainstalovaná. Ze steamu jsem nadšenej. Nehledě na služby, jako je zakládání klanů a hledání jiných přátel, s kterými už je pak jen prkotina, domluvit se na TS a MP je tím pádem o několik tříd výš... atd...
  • Strašení ohledně HW nároků je zbytečné. Mě to běhá na 2 roky staré amšině úplně v pohodě. Víc se mi komp zapotí u BFka než u Metra.
  • mne spis vadi, ze se tam neda nakoupit vsechno, vlastne skoro nic co jsem chtel tam nebylo... wow 60denni karta, turbine points, battlechest ..nicmene po tom straseni tady ohledne hw pozadavku u metra by to demo chtelo
  • Ceny 2x takové nejsou, zase nepřehánějme. Metro v předobjednávce bylo za cca 1100, což je o nějakých 150-200 korun více, než orig hra z nějakého obchodu s poštovním. Na Steamu máš v tomhle i řekněme započítané automatické patche. Například. Navíc není potřeba hru kupovat hned. Stačí chvilku počkat a hra je v nějaké akci. Od 10 procent slevy klidně až po 75 procent. Když to tak spočítáš, vyjde to někdy daleko levněji. Nedávno jsem tak koupil Assassins Creed 3, Tomb Rider, Sleeping Dogs a další. Vše za ceny 600 a méně.
  • jojo...taky se mi to zdalo dost nekvalitni
  • Kronoss1
    Na Steamu nakupuji jen v době slev, to se pak vyplatí, ale jinak ani náhodou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší