Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Pro tebe zbytečnost, pro mně věc na kterou se ve volné chvíli klidně milerád podívám nebo ji budu ignorovat a "mou" hru to nijak neovlivní.
  • ZvacA
    Pořád je to ale zbytečnost a těch příkladů není málo. Udivuje mě, že někdo potřebuje ke štěstí fakt, že uvidí živý film, který se inspiruje a ne zrovna úplně v pohodě, hrou. Většinou to končí totiž pro zájemce katastrofálně ( s výjimkou CG projektů a nebo i živých filmů pod taktovkou přímo herních studií ) a obecně veřejnosti to stejně řekne velký kulový.
  • ZvacA
    To by ty filmy, ale musely změnit celkový přístup k celé politice robit live-action snímky z herních předloh a musely by být dobrý už samy o sobě. Kvalita těhle filmů je taková, že lidé seznámení s herní předlouhou dostanou většinou žumpu a laikům takový film nenabídne nic zajímavého a řadí se pro ně do sféry další chujoviny, která se honosí " Based upon... " V případě Metra může samozřejmě hrát roli knižní předloha jako primár, ale ona ta otázka je stejně na místě: " Pro koho a proč vlastně? "
  • Lawliet
    Proč by ne, je to zaprvé lepší než naopak a za druhé třeba takovej princ of perša se celkem povedl *2*
  • hru mám na Steame, ale ešte som ju nehral, uvidíme, možno budem skôr vidieť film :) Každopádne sa celkom teším, snáď to nedoondia ako obvykle...
  • NonSuch
    protoze ty lidi co nehraji hry to nevi
  • Mohol by sa toho ujat Uwe Boll :D
  • Proc nataci filmy z her, kdyz uz ty hry jsou jako film
  • MGM by mohlo znamenat že to bude dobré?
  • Obavam se,ze pokud udelaji film tak spise podle hry, ktera je znamejsi, primocarejsi a akcnejsi.
  • Snad to nebude taková nuda, jako hra. *6* Ale Last Night vypadá z gameplaye už o něco záživněji, to by mi mohl SKIDROW či RELOADED prodat.
  • Ronox
    Přesně tak. Bál jsem se, že hrou jsem si vyspoiloval hru, ale ono události, úmrtí apod je ve hře úplně jinak. Kniha není ani tak akční jako hra od začátku. Pokud doopravdy vznikne film, tak se osobně přikláním k depresivní a hororové atmosféře z knihy než k akčnímu přístupu ze hry.
  • Doufám, že to bude mnohem lepší než hra a alespoň stejně tak dobré, jako kniha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit