Přejít na výpis diskuzí
Michael Fassbender se objeví v hlavní roli Assassin's Creed filmu
9.7.2012 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
ak to nechtiac bude niekto predabovavat do cestiny (bozechran do slovenciny) tka dufam ze ho bude dabovat Stransky ako v hre :)
-
Nevim, mě se čtvrtej Indy líbil celej, a to jsem na původních filmech, seriálu a komiksech vyrůstal. Když se to vezme tak v Indy-verzu jsou zombíci, atlantída, božské síly atp., takže mi přítomnost mimozemštanů přijde co se týče universa v pořádku.
-
co máš proti Němcům? - zrovna češi - němci jsou dva velmi podobné národy...
-
Jestli ono to nebude tím, že v klíčových obdobích Kruciát nešlo jen o bitvy. Ostatně jako vždy v historii. 10% bitev, 90% politiky a intrik.
Mě se Kingdom of Heaven líbilo velmi a to nejsem příznivec historie. Ale díky AC a i tomuhle filmu jsem se začal zajímat o Kruciáty a je zajímavý zjistit, jak obrovský vliv tohle obdomí má dodnes na klíčové dění po celém světě.
Žádná charimstaická postava? Neesonův Godfrey z Ibelinu nebo Ironsův velitel Raymond III z Tripolisu (alias Tiberias) Ti přišli málo charizmatičtí? Saladin nic?
Historie není jen o sekání hlav a velkých bitvách. Ale ai vlastně pořádně nevím, proč tu diskutuju s někým, pro koho je "top" film Gladiátor. Nezlob se, to je až moc silná kávička i na mě :D -
stejně jako v článku Petr i já doufám v nový charakter :)
-
Jistě i city interactive to bere z humorem haha
-
Jestli bude hrát Altäira, tak moc na výběr s prsty mít nebude...
-
Dobrý určitě neni, protože je přinejmenším skvělý. *5*
-
tak zasa nemozes tvrdit ze ten pribeh je dobry.
-
Sice je to Němec ale vypadá dobře.V tý roli si ho i docela dokážu představit.No ale tomu projektu samozřejmě moc nevěřím.
-
Promiň, ale na Království nebeské beru jako jeden z nejhorších filmů od Ridleyho.
Celej film se jen mluví, mluví, mluví o něčem.. A pak nakonci finální bitva je tak o ničem, že jsem u tejtoho filmu usnul. Žádná postava co by měla charisma, žádná pořádná událost.
Chápu, že se to někomu líbí, ale mému topu "Gladiátor" se to nepřiblížilo ani na sekundu.
Pro mě jeho nejhorší filmy - Království nebeské, Robin Hood
Takže pokuď nebude režírovat AC budu jen rád. Jsem jeho fanoušek a proto si dovoluju ho takhle kritizovat, neboť doby Blade Runner, nebo Alien jsou dávno pryč.. a místo toho aby se držel svého rukopisu, tak se začíná schovávat za digi-efekty a hrozně zmatený střihy (viz Robin Hood a nejvíce střihačsky-sprzněnej Prometheus) -
čo to nepoznáš? že 40ročný herec môže hrať ešte v teenage komédiach 20ročného ale zároveň aj 60ročného. myslím, že toto spomínal aj Mel Gibson v simsponovcoch :D
-
to Robotron3 : Nejdřív z tebe vypadne Adam Sandler a následně csdf, na tebe člověk fakt nemá slov, takový ještě neni. *5*
-
Uwe Boll je zlo. *16* *16* *16*
-
to jo no ta neměla chybu *14*
-
Ano chápu, že každej má jinej vkus na hry a každému se líbí něco jiného, ale říct o AC, že je to 3,14čovina. Příběh jsem si naprosto užil a čekám jenom na (asi už poslední) díl AC a dokončení příběhu u desmonda.
-
Yep. V osmnácti bys měl mít první dítě, do pětadvaceti chodit pařit, a pak už je tvůj život jen o odbytí si pracovní doby, svalení se večer k televizi, případně jdeš ještě s rodinkou vyvenčit čokla a o prázdninách se vyvalit na pláž do Chorvatka. Takže ve třiceti už seš v podstatě za vrcholem svýho života, tvým hlavním poznávacím znakem jsou tepláky a pořádnej pivní mozol...
A nebo je tu možnost nebejt degenerát a této noční můře se vyhnout. -
A co třeba Prince of persia. Ten byl výborně natočenej a jake se do hlavní role hodil jako naprosto dokonale, ale musím uznat, že filmy podle her nejsou nijakým zazrakem, ale za to hlavně může uwe boll.
-
není ten herec moc starej? 35 let je pomalu duchodce ne?
-
možná ale byla tam taková herečka a na tu bych se vydržel dívat i kdyby nic nedelala