Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Ale stojí za tím stupidním scénářem, který čtyřku pohřbil. Spielbergova režie byla ok, snažil se z předlohy vytřískat, co se dalo.
  • ten film jde natočit lépe?
  • no george je jeho bi*ch *15* u Red Tails mě potěšil jenom úvodní bitkou. Ten úvodní střih byl dokonalej. Kdyby nebyl jenom producent a natočil to sám, tak by to dopadlo určitě lépe, ale asi potřeboval režiséra stejné rasy o jaké se tam vypráví *4* nejsem rasista
  • Lucas netočíl ani jeden dil Indyho =D
  • Nolan má po Batmanovi údajně v pácu novou verzi Letce (původně DiCaprio - Scorsese).
  • Ač to nerad říkám tak (dle mne) posledního Indyho zprznil spíš Lucas
  • '....Za nasmerovani ke zdrojum reseni budu vdecnej, urcite mi sem dejte vedet.....'

Z rozcileni uz to ani nedovedu formulovat, natoz si to po sobe precist.
  • Ja si prave nainstaloval prvni dil Assassina a ukazalo se, ze kdyz jsem hru bez problemu dohral na starem notasu, tak to neznamena, ze na tom novem pujde taky a ze si budu moct dovolit nastavit i vyssi detaily grafiky. ANI NAPAD! Je to nehratelne, protoze moji grafickou kartu (GF555M GT) hra proste nebere. Za nasmerovani ke zdrojum reseni mi urcite dejte vedet. Viz: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/68584-Assassins-Creed-nejede-na-GF555M-GT (na oficialni podpore uz muj problem taky visi)

Sorry, diky a KONEC OT .)
  • rovnou Spielbergovi ne aby to znásilnil jako Jonese =D
  • Jako rezisera bych bral Ridleyho Sccota ten ma zkusenost s historickými filmy ale coz je velmi nepravdepodobne
  • Kéžby...
  • V tom je jeho problém on totiž ze všeho dělá komedie a parodie i když by to tak správně být nemělo viz Far Cry.Od toho filmu jsem čekal daleko víc a on z toho udělal úplnej patos.
  • trolo
    film podla hry = bs
    este som nevidel ziaden film podla hry ktory by bol nad 0
  • Chris Nolan dotočil The Dark Knight Rises a momentálne nemá žiadny film, ktorý bude režírovať, takže teoreticky by sa réžie tohto filmu mohol chopiť on a v takom prípade by som neváhal povedať, že to bude perfektný film.
  • Film jsem viděl,a Uwe Boll názorně předvedl jak lze vyhodit z okna 15mil. dolarů(rozpočet) a nato následně vydělat necelých 150tis dolarů.Kdyby se to nejmovalo Postal, tak bych řekl, že začal točit alespoň průměrný filmy, ale jelikož to byl film podle hry, tak je to totální fail.I když co se dalo čekat od hry s questem "dojdi pro mlíko" aneb cestou můžeš všechny zabít,spálit a polulat, následně hrát hokej s lopatou místo hokejky a hlavy místo puku. *5*
  • Phillios191
    Dobře, tak HL... :D
  • deridon
    nevim proč Uweho hážou všichni přes palubu.. Postal se mu doopravdy povedl, když si člověk veme jaká blbustka je hra a Dungeon Siege se Stathamem bylo takové béčkové fantasy a rozhodně jsem nečekal, že se mi to i celkem bude líbit.. Far Cry jsem neměl odvahu koukat, stejně jako Blood Rayne, tak u těch nevim :D a Alone in The Dark je hnuj, to je pravda.. ale Tunel Rats se mu taky povedl..

jinak Fassbendera jsem si začal všímat, až tak něják ve 300 a pak hlavně v Inglourious Basterds, kde jsem si ho hodně oblíbil.. nedávno jsem viděl Shame a je to herec s nehorázným talentem.. jestli ten film nebude nic moc, tak je možnost, že díky němu to za něco stát bude, ale vypadá to, že se AC povede zatim.. a možná to v mém osobním žebříčku sundá z prvního místa Silent Hill (co se týče filmů podle her)
  • Jde vidět, že vůbec nechápete jeho tvorbu *4* Far Cry je kvalitní film, který si na nic nehraje. Bere to s humorem, vystřídá se tu celej vozovej park, máte tu mutanty. Já se u toho skvěle bavil. Musíte si jen umět vybrat v jeho tvorbě *3* Darfur jsem třeba ani nemohl dokoukat, jak surově to bylo natočeno. Tunnel rats skvěle vystihuje to co má a Postal je best komedie *1*
  • jo tenhle herec jo
  • Super, díky za tip na dlouhý večer :-) Ten klip si nepustím, podívám se na rovnou celej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit