Přejít na výpis diskuzí
Michael Fassbender se objeví v hlavní roli Assassin's Creed filmu
9.7.2012 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
vidis to a podle me je to dobra hra nebo spis serie, minimalne eziova trilogie :) ale filmu se docela obavam
-
AC je pičovinka toto bude daleko větší.
-
me na doomu bavilo tak 15-20s ci jak dlouhy byl ten usek, kdy byl gameplay ze hry, jinak imho blbost jak mraky
-
Soudíš podle komentům na CSFD? Ale prosímtě...
-
to bude magorina
-
Poserou *7*
-
ted nevim jestli se da natočit dobrý film o blbe hre *8*
-
nevím, jestli to už někdo psal, ale hádám, že ten film bude mládeži nepřístupnej :D Přece jen to pravděpodobně bude z období Ezia, protože tahle část byla asi nejrozsáhlejši a jak všichni víme.. Ezio není typ co by nebalil všechno co má prsa :D (A ani zbytek assassinu)
-
tak treba doom se mi docela líbil a mal i hvezdne obsazení a tim nemyslim skalu.
-
Tak to jsi asi slepý.
-
tak hlavně aby se naučil už správně ukazovat číslovky, jinak ho templáři hned sundaj *1*
-
Od Chan-wook Parka doporučuji celou triologii o pomstě, ne jenom Oldboy -
http://www.csfd.cz/film/157544-boksuneun-naui-geot/ 1. film a http://www.csfd.cz/film/197524-neboha-pani-pomsta/ 3. film, v origu jsou to pecky... Jinak AC s dobrým scénářem a Fassbenderem v hl. roli a zručným historickým režisérem by mohla být BOMBA -
podle hodnoceni, kterych se mu dostava jeho tvorbu nechape zrejme nikdo, jen by me zajimalo jestli chape on sam, co tim vzdy zamysli, ze z toho vyjde takovy smejd
-
Nevidel jsem natoceny jediny dobry film podle hry a tady tahle prehypovana slatanina na tom bude uplne stejne
-
souhlas, to by byla naprostá pecka a mohl by tak navázat na svoji předchozí pecku Kingdom of Heaven!
Ale obávám se, že to tak nebude a že to prostě bude jen další z řady pokusů vyždímat něco z hry jinde než na monitoru počítače/konzole.
Ale tenhle vlhkej sen, že by Ridley Scott mohl točit AC si asi nechám pár nocí zdát :) -
Jo, je to taková hra na odreagování. *15*
-
asi si to zahraju *15*
-
Ale když to bude režírovat Chris Nolan, tak to bude stejně dobré ne-li lepší.
-
Taky si myslím, že remakovat výborný film, který za sebou nemá ani dekádu, je totální nesmysl. Možná jiné pojetí Hughesova života?? Ale netuším jak jiné, jelikož Letec byl obsahově nabitý dost.
-
Já se začínám obávat, že na Ridleyho už leze senilita *9* ...