Přejít na výpis diskuzí
Microsoft chce Xbox One přiblížit PC skrze možnost hardwarových upgradů
2.3.2016 | Adam Homola
111 příspěvků
-
Mě stačí, když mi dají NHL nějakej ten Box a Skate 3 na PC a budu moc rád :)
-
Mi řekni , že to co jsi popsal nesedí právě na klasická PC ...
Modulární konzole je IMHO blbost , pokud chce zůstat konzolí . Dokážu si představit specifické zařízení jako kamera s mikrofonem , svítící tyčky do ruky a svítící pistole , klávesnice a myš je také takové one way rozšíření ... OK kdo chce kupuje , ostatní to mít nemusí - tituly co to používají nejsou mainstream .
A pak přijde XOXOsoft a řekne konzoli si budete skládat ! ... a všechny výhody a především unifikovanost platformy je ... :D XOXO . Mám PC a mám konzoli - Ostatně proč nemít konzoli , když za cenu jedné lepší grafické karty mám vystaráno na 4-5 let ?
PC je super , ale o PC koncept fakt nestrojím , tu nenasytnou krabičku mám vedle stolu pátým rokem a když si odmyslím hry ... proč chtít vlastně upgrade na PC ? Není důvod . A stejný nezájem žene Microsoft , Nvidii i ATI k tomu aby na zákazníky tlačili ...... Mají smůlu ;) -
Myslím si, že si tímto prohlášením Microsoft vyšlapuje cestu k nedávnému patentovanému modulárnímu PC. Tedy příští konzole bude z modulů, které se půjdou vyměnit.
Tato cesta má podle mne budoucnost, protože i dnes jsou lidé, kteří vlastní konzole, kteří jsou schopni říci, že jejich konzole z před pěti lety má lepší výkon než dnešní PC.
Pro takovéto lidi bude ideální, že jim třeba po třech letech co budou vlastnit konzoli řeknou tento modul je výkonější než tento modul. Buď si ho zakoupí a budou mít lepší hardware nebo ne.
Navíc moduly se jen zacvaknou do sebe, takže montáž zvládne i méně inteligentní šimpanz.
Je to podle mne opravdu posun ve světě konzolí. Získají tím delší životnost, zpětnou kompatabilitu, lehké prostředí pro vývojáře ...
Teď jen ať se Microsoft zase nepředvede, jako například u Games for Windows. *16* -
MS je zoufala firma a na co sahne, tam nic neroste. Mobily, Xbox, OS. Stačí se kouknout na novy interface z XO, to je naprosta, neprehledna hruza. Tohle delala SW firma? Sony jako NE SW firma, má inteface daleko prehlednejsi. Lzi o DX12, cloudu snad nema cenu ani komentovat.
-
Boj v téhle generaci prohráli, tak se zoufale snaží udělat z konzole PC... *15* Takhle se jim na XbOne vykašle ještě víc lidí než teď, když se skoro všechny exkluzivity vydávají i na PC. Já budoucnost vidím spíš tak, že lidem bude stačit mít PC a PS4, na které bude vycházet 99 % herní produkce.
-
A proč vlastně potřebují HW upgrady Xboxu? Stačí přece aby už konečně zapnuli ten jejich obrovský výkon 300 000 serverů v cloudu a mají výkonu na rozdávání blázni. Dělají z lidí akorát pitomce...
-
Já myslím že už jim konečně došlo, že tuto generaci konzolí projeli na celé čáře a že už to nezvrátí, proto vymýšlejí šílené nápady aby něco trhli když XOne je v háji. Ta firma je poslední dobou naprosto zoufalá se zoufalými nápady....
-
ani tohle vam panove prodeje Xboxu moc nezvedne...
je to konina...to uz verim spis tomu,ze nova generace konzoli prijde drive nez se puvodne planovalo -
Vlastne po vsech tech letech kecu o vyjimecnosti, prisli na to, ze PC je lepsi koncepce a chteji vlastne z tech konzoli udelat dalsi PC.
Akorat se budou prodavat pod hlavickou XBOX PC, tak jako se prodavaji HP, ACER atd. -
Takze nejdriv vykuchaj PC a udelaj s velkou slavou konzole.
A ted budou upgradovat konzole a s velkou slavou z toho udelaji PC.
Ja si naopak myslim, ze tam nehuli.... -
Co to v tom Mrkvosoftu hulej za špeky? To musí bejt hustodémonsky krutopřísnej matroš, jinak to snad ani není možný. A ten jejich slizkej šéf Xboxu je snad totálně zhulenej, jinak by nemohli dělat úplně všechno pro to, aby značku Xbox už totálně zadupali do země... *8*