Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Legendarian

    Ako som jediny komu sa rozd.be cela fotogrametria vo hre po instalovani world updatov na xboxe? Ta hra prisambohu vydrzi plynule nacitavat objekty max pol dna a potom sa zacina rozsypavat a prelietavam za polonacitane rozmazane budovy...predstava ze za toto niekto zaplati 70 euro minimalne ma vytaca

  • LessPh

    No a proto je to GTA, volně si tam létat můžeš, tak na co potřebuješ MSFS - si cílovka GTA. V simulátorech si obsah vytváříš sám.

    Kdyby v MSFS bylo to, co si popsal, tak to nikdo z cílovky simulátorů nekoupí.

    Ale můžeš napsat do Rockstaru, ať ti ten tvůj systém implementují do GTA VI, až si zase budeš volně lítat, tak jestli by to nemohlo vydělávat prachy na větší letadla a občas neshodit nějakou tu atomovku:D

    A jestli tohle chceš v simulátoru, tak běž na https://www.fseconomy.net/  v podstatě je to, to co chceš, ale pro větší kluky, co nepotřebují vodit za ručičku.

  • Wolfcastle

    v GTA si taky muzes volne letat a delat spoustu dalsich veci to je jako fajn, ale pribeh dela tu hru zajimavou. Nechapu proc by zrovna FS nemohl neco podpobneho mit plnit zakazky s mensimi letadli a postupne se propracovat k tem nejvetsim letadlum a naucit se ovladat vse... Jen tak si letat bez cilu sem tam hm hezky, ale nuda pro nerdy co si koupi 5 monitoru a X joysticku ze cenu leteky kolem sveta...

  • ahoj, vysla uz podpora pro VR?

  • Ghost47

    Existuje tohle. Zaregistruješ se, stáhneš addon do FS a hraješ to stylem Euro Truck Simulatoru a podobných her. Máš nějaké prachy, na webu vybereš zakázku, pronajmeš letadlo, v simulátoru tu trasu odletíš. Vozíš lidi, vozíš poštu, nebo třeba převážíš letadlo přes půl Evropy k novému majiteli. S dostatkem peněz si můžeš koupit vlastní (ale pak řešíš i údržbu a servis, zase se ale dá pronajímat a vydělávat tak prachy i když zrovna nehraješ), dá se koupit i letiště (kde pak vyděláváš i za pronájem hangáru, benzín - ty to máš za nákupní cenu, ale na pumpě samozřejmě může být víc - a podobně).

  • LessPh

    Jako MSFS 20 má pořád nějaké mouchy, ale je to nejlepší simulátor, který je na PC dostupný. Nevím co jste ty a tvoji kamarádi lítali, ale asi ne nový MSFS nebo jste v menu nenastavili realističnost.

    Aktuálně mluvíme o default letadlech, takže se dá očekávat, že letový model nebude nic extra super.. ALE v XP11 mám na defaultní Cessně nalítáno okolo 90 hodin, a tak můžu porovnávat. Třeba mixture tam člověk vůbec nemusí dávat do leanu a Cessna stoupá a stoupá v ideální rychlosti 75 KTS až do alelůja.. V MSFS od určité výšky pokud mixture nedáš do leanu, tak ti RPM začne klesat a výkon motoru jde tím do háje, buď držíš pitch a VS a jdeš do stallu, nabo máš VS 0 a letíš těsně na hranici udržitelné rychlosti.. o tom si může default Cessna v XP nechat jen zdát.

    V XP jsem s Cessnou prolítal půlku Evropy IFR a i když byl velký vítr, tak to letadlo se chovalo předvídatelně a hrozně "nudně". V MSFS si to se mnou pohazuje, vím odkud a přibližně kolik fouká, lítám především VFR, protože je to prostě pecka a užívám si to dvojnásobně než XP, na který jsem už dávno zapomněl:DD

    Až vyjdou první addony, tak to dostane tu pravou šťávu.

    Jinak komerřní pilot 738 jako flightdeck2sim (youtube, na XP má nalítáno 1000 hodin), a můžeš najít i další, jasně tvrdí, že MSFS 2020 je budoucnost simulátorů na PC. Věřím profesionálnímu pilotu, než celýmu éroklubu z horní dolní;-)

  • LessPh

    A Euro Truck Simulator je podle tebe taky simulátor tahačů, že jo?:D

    MSFS 20 je super, má svoje mouchy, ale jinak nemá konkurenci a to jsem začínal na MSFS98 (vlastně na Flight Unlimited 2 od Looking Glass), přes poslední XP11.

  • LessPh

    Ano rozumíš, prostě nejsi cílovka. Tohle není GTA, tohle je simulátor, kde ty si vytváříš obsah a ne vývojáři;-)

  • A co virtuální piloti? Fyzika letu nemusí být zapříčiněna simulátorem jako takovým, ale prostě blbými modely letadel. Carenado, který je jeden z hlavních partnerů hry, dělá modely letadel, které jinak stojí za prd. Spíš doufám, že se začnou objevovat addony třeba od A2A simulations.

  • cibrut

    Cože? Video z multimonitor setupu https://vimeo.com/453764870

  • Rozumim tomu spravne, ze si tam muzete volne jen tak letat, ale nic vic tam neni...☹ jako ze zadne mise/ linearni ukoly tam nejsou? (tim nemyslim trenovani pristani/letu za rozlicnych podminek apod., ale nejky vetsi "pribeh")

  • Sorry, ale to že se to jmenuje Flight Simulator na tom nimění. Tohle je prostě recenze od hráče pro hráče, protože jsme na herním webu. Není to od pilota pro piloty, to hledáš špatně.

    Na to aby jsi na herním webu zrecenzoval hru, která se jmenuje Hitman za sebou nemusíš mít několik nájemných vražd. A ani od takové recenze čtenáři nečekají, že budeš řešit, jak moc je to realistické ;-)

  • Jde o to, že lidi co měli rádi FS X nejsou většina hráčů ;-)

  • LessPh

    Nemyslim si, litam od MSFS 98, vic monitoru mam a stejne pouzivam jen jeden na litani, na vic monitorech lita jen minimum lidi..

  • cibrut

    Že jsme na herním webu není v tomhle případě přeci vůbec argument. Produkt se jmenuje Flight Simulator, takže diskuze nejen o letovém projevu je zcela na místě. Pokud si dobře vybavuju, tak o scenérii, z které jsou všichni vydření, bylo jen jedno video z tuctu prezentovaných v rámci "developer's diary", ostatní videa byly o simulaci vzdušné masy obecně, online ATC (řízení let. provozu), reálném počasí a dalších finesách, které jaksi samy o sobě definují zásadní rozdíl mezi "hrou" a "simulací".

  • Pro většinu co měli rádi FS X. 

  • Jarisko84

    Staci pozriet stary fs centuris ktory na svoju dobu bol inde alebo zmodovany xplane....

  • Ono jde asi o to, že naprosté většině hráčů je tohle úplně jedno. (pro mnohé je to dost možná plus?). A vzhledem k tomu, že jsme na herním webu a ne stránce fanoušků letadel, tak myslím, že je recenze naprosto adekvátní.

    Pokud někdo hledá dojmy od reálných pilotů, kteří poznají, zda se po ránu u skály chová termodynamika vzduchu reálně, tak je na špatné stránce. Což ale jaksi není chyba té stránky na kterou omylem vlezl :-D

  • Pro kolik hráčů je tohle to zásadní? :-D

  • Na konspirativní uplacené recenze fakt nevěřím :). Jasně, herní recenzenti bez PL těžko posoudí přesnost modelu, ale i u nás vyšly recenze držitelů PL. K tomu AVSIM je komunita celkem HC uživatelů simulátorů, řada z nich má zkušenosti s reálným létáním, a reakce ohledně letového modelu byly neutrální / uspokojivé (ve srovnání se základními letadly v x-plane / prepar3d).


    Pokud chce člověk něco věrnějšího, tak stejně vždycky sáhne po detailním letadle třetí strany...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit