Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buzny placnite tam uz konecne age of empires 4.

Inak pozeral som tie konferencie z E3.

Nechapem ako mozu hrat fps na konzolach. Co to je za divny trend ???? VSak to je proti logike a zdravemu rozumu a aj to tak vyzeralo
    • MrSanta
      Proč je proti logice a zdravému rozumu hrát FPS na konzolích?
      • Zkus si zahrát Q3, či CS na gamepadu a nahraj nám to prosím...
      • protože myš pohybující na podložce 40x40cm má "o něco" větší citlivost než 2,5 cm vysoka pidi páčka
        • Preto pisem ze to je nelogicke.

To jak keby som chcel na horskom bicykli ist na tour de france.

Ten mtb jednoducho nieje nato urceny. Som videl cod a farcry 4 gameplay a vyzeralo to otrasne, multiplayer radsej ani nespominam :)
          • Jenže hraní naštěstí neni žádná soutěž nebo mistrovství, je to jenom zábava, proto to, ze člověk nedá headshot ve skoku a v otocce neznamená ze me to nemůže bavit. Věř mi, ze kdyz delší dobu hraješ na konzoli, tak přestože nebudeš nikdy tak přesnej jako na myši, tak te ani nenapadne si stěžovat na ovládání, maximálně na svůj skill. Naopak gamepad ma i nějaké přednosti, nemusíš sedět u stolu, trigerry více evokuji tisknuti spouště, zpětná vazba v podobě vibraci a do toho nějaký ty picovinky jako je třeba pohybový ovládání. Neříkám ze je gamepad lepší než K+M, rozhodne to ale je pohodlná alternativa.
            • když je hraní jenom zábava a žádná soutěz, vyjmenuj mi prosím 3 FPS kde se v multiplayeru nepočítá skóre
            • Mne by to hrozne vadilo a ta hra by ma nebavila ale mal by som nervy.

Fakt

Presne to iste ako jazdit po ceste na mtb. Aj to ma vie riadne vytocit :)

Jednoducho ked som zvyknuty na cestak kde lahko sliapnem do pedalov a idem ako raketa tak z mtb budem mat len nervy :)

Pritom by mohli dodavat nejaku bezdratovu mys a pod a rozsirili by aj pocet hier o strategie apod.
          • já kdysi dohrál Resistance 2 co jsem dostal k PS3 bundle (když už sem to měl doma žejo) a jako nikdy víc, ta hra musí být tomu ovladači totálně přizpůsobená level designem (aby ses nemusel moc otáčet a dementní nepřátele ti skákali rovnou před hlaveň/xicht - nedej bože aby tě oběhli) auto aimem a výdrží hrdiny protože nemůžeš skoro vůbec uhýbat a strafovat, takže jen kombinace nepřátel co netrefí vrata od stodoly a používají k tomu vodní pistolky, nulové AI a brutálního auto healu, aby tě náhodou nezabili.. což vlastně popisuju průměrnou FPS posledních 10 let :/
            • jé, ty si myslíš že hry jsou realita, vtipné, ale bacha na to chlape
            • protože vojáci v realite skutečne uhybaji a strafuji do stran pred kulkama
      • Lebo gamepad nieje moc vhodny na mierenie na rozdiel od mysi.

To vidiet na kazdej konzolovej gameplay ake je to neohrabane a zle
        • Takze je proti zdravemu rozumu hrat bojovky na pc?

Je pravda, ze s gamepadem je to obtiznejsi, ale hrat bez cheatu je take obtiznejsi. Na druhou stranu hrat s gamepadem fps je pro mnohe zabavne a i ke konzolim existuje cosi jako mysi.

Treba borderlands mam na konzoli i pc a vic me bavilo hrat na te konzoli, aniz by me do toho nekdo nutil.
          • jasně že je, zkoušel jsi někdy v SF4 udělat Ultra kombo na klávesnici?
      • protože bez auto aimu nedáš headko z otočky ve skoku ani na 100 pokusů *4*
  • prudislav
    jj E3 byla vždycky émerická konzolová show . Gamescom vždycky komornější a PC friendly výstava
    • Což je logické, v Evropě pořád PC drží celkem velkou část trhu a proto i na GC PC patří. V USA tomu tak není a proto PC ne E3 ne-e. Taky je celkem problém, že PC jako takové nikomu nepatří. Není tu jedna velka firma, která by PC vytvářela ve smyslu, že dělá SW a HW pod jednou značkou a zároveň by PC brutálně tlačila ke konečným spotřebitelům.
    • Keyz
      Souhlas. Show o h*vně umí v Émerice udělat dobře. Viz reklamní pauzy na Super Bowl. Navíc mě pobavil ten popis mezi "elitou" není pro PC místo.

Já myslel, že PC je elita a Pc Master Race nebo jak to je *13*
      • PC master race? To si PCčkáři už dlouho nalhávají a přitom to jsou ty stejný k*eténi, jako konzolisti.
        • a ke které skupině kreténu že se pán řadí?
          • No, jednou jsem k*etén za PC, předtím jsem měl 4 konzole a teď poprvé zkouším Wii. To ze mě dělá šestinásobnýho k*eténa.
            • tak to jsme na tom podobně, až na to Nintendo tedy
  • je to pravda, e3 je takova šou pro bezmozky. my na pc máme tolik exkluzivnich her... o kterych konzolmrdi ani nevi protože maji hlavu zaraženou hluboko ve sve konzolove prd3li. ale doufam že ms a windows brzo krachnou, žere to 20% výkonu pc a krom wordu to stejne inteligentni človek k ničemu jinemu nepoužíva
    • Soudě dle vyjadřování a "názorů" budeš solidní primitiv.
    • Moc pekne umis hejtovat, maminka na tebe musi bejt pysna :)
    • No když konzolisti sou "bezmozci", tak ty seš co? Podle psaní vypadáš jako by si do 5 neuměl napočítat, vulgární vyjadřování křupana. Ty máš sotva výuční list a to ještě kdoví zda i ten *1* ..
    • Maxíku, Maxíku, klídek. *1*
    • Hehe závist je sviňa co? *1*
  • Llour
    Já jsem nikdy moc nechápal, proč MS tolik propaguje konzole. Jemu by mělo být celkem jedno, jestli lidé hry na PC kupují nebo stahují, ale pro něj je důležité, že ty hry (koupené/ukradené) hrají na jejich legálním operačním systému. Protože Windows tvoří základ jejich softwarového impéria. *7* *7* *7* Takže by spíše podle mého měli propagovat a tlačit PC hry a tím pádem i svůj operační systém.
    • Heh ... chyba .. M$ vzdy profitoval prave a vyhradne na tom, ze lidi hrajou doma na nelegalni ziskanych widlich. Ostatne proto tomu nikdy nijak nebranil. M$ totiz moc dobre vi, ze co maj lidi doma vyzadujou i v praci, mno a zamestnavatel jde a koupi.

Jen ted zacina mit M$ problem v tom, ze cim dal vic lidi ma doma ... nejaky ten android/telku/... ... a najednou zjistujou, ze bez widli to taky funguje. Je pak jen otazka casu, kdy se tenhle trend presune ke klasickymu PC ... a to M$ nejspis zlomi vaz. Proto se snazej sec jim sily stacej protlacit model, ze si jejich soft nebudes kupovat ale pronajimat ... aby si te privazali co nejvic.

M$ totiz zacne byt poerne velmi brzo pomerne horko ... protoze prave ted je ve vyvoji nekolik desitek zajimavych projektu, ktery dost pravdepodobne budou schopny bezet nejen na widlich. Obzvlast pokud se do toho vlozi valve a bude takovy vyvojare podporovat/tlacit ...

Kdyz se totiz rozhlidu ve svym blizkym okoli ... tak vsichni co maj PC jsou schopni jej zcela bez problemu pouzivat s libovolnym OS ... pod linuxem existuje 100% funcionality kterou vyuzivaji ... jediny problem maji prave s hrama.
    • Třeba protože u konzolí z lidí dostane nesrovnatelně víc peněz, než z PC? Na konzolích mají prachy z konzole samotné, z her, které se prodají a třeba koupíš Live a hle, 15 litrů pryč. Na PC budou přinejlepším mít prachy z OS a pokud to bude jejich hra, tak ze hry. Nic víc, takže já se nedivím, proč je PC pro ně druhořadé.
      • A pri konzolach je konkurencia podstatne nizsia
    • walltar
      No akorát ti co stahují hry si stáhnou i ten OS. *1*
      • Myslím, že dnes už většina ne. Studenti dostanou na VS gratis studijní klíče ... a ostatní by měli zvážit i bezp rizika a komfort.
        Samotnému mi už nestojí jednou za čas pár euro za hru na steamu, kde se nemusím o nic starat. Takhle stahnes hru, bůhví jakej build s chybama, pak crack třeba i s trojskym koněm ... Práce, čas a riziko, které mi za krádež nestojí, natož u OS. Chci jej v klidu používat i aktualizovat a ne doufat, že pirátská verze snad nemá pribalenej keylogger apod.
        • To je tim ze se v tom nepohybujes a/nebo ovladas PC na urovni uzivatele.
  • ruthan
    Tohle, že Windows mají navíc, už jen ty hry tvrdím posledních 7 let. MS tancuje na hodně tenkém ledě, když se snaží tlačit jen Xbox na úkor Windows a může si tím podříznout větev, úplně. Tahle firma inovuje pomalu má sice dobrou startovní pozici, ale nedopadne to s ní dobře.
    Co se týče toho Gabova pokusu, zatim to žádná sláva neni, teda pokud nechce jen streamovat hry z master kompu na ten slabší v obýváku. Před časem jen SteamOS testoval a pořád ho ještě na jedný partioně mám:
    http://www.ceskemody.cz/clanky.php?lng=1&clanek=68
    • MS má špatné nevím co ale pokažde jim ujede vlak. Třeba mobilní divize.. teď si honí triko aby se dorovnali Jabku a Géčku. Vždy zareagují pozdě. Opravdu bych si přál aby na Linux se začali dělat hry jak na Windows.
  • Proč se nedělají na PC hry a PC se ignoruje? Protože se ho pořád drží stín "pirátění". Naopak se mi zdá, že tu máme horší věc a to je F2P... Vždycky nešťastné řešení proti kradení her aby to nějak vydělávalo na PC posledně to byl starforce... MS na pc opravdu velkolepě sere, viz. Windows 8 já už fakt nevím co si myslet.
    • Na PC hraje radove vic lidi nez na konzolich. Mozna kdyz sectes vsechny konzole vsech vyrobcu tak budes mit zhruba cislo, odpovidajici poctu PC. Jenze pro vsechna ta PC delas tu hru jednou, pro kazdou konzoli ji musis udelat zvlast.

Na konzolich se pak pirati uplne presne stejne (jen se mrkni na tpb, sosnout tam lze zcela cokoli). M$ toho v posledni dobe prosira mnohem vic ... a ja si jen mnu ruce ze si konecne kope vlastni hrob ... uz se tesim, az si do nej lehne.
      • To mi přijde jako nesmysl. Ano, PC je víc, ale pokud počítáme ty herní, tak bych klidně řekl, že to bude tak max. 100 mega herních PC. Na konzolích se rozhodně nepirátí stejně, protože složitost, a ztráta online a záruky vyřadí určité procento potencionálních warezáků (oproti jednoduchámu zkopírování cracku na PC). Zbytek to udělá, ale rozhodně se nedosáhne procenta warezáků na PC. V tomhle PC překonává snad jen android a blíží se PSP.
        Jen pro připomenutí, nové konzole ještě hacklé nejsou a na starých je to vážně minimální záležitost.
    • walltar
      No ony se velké hry nedělají na PC hlavně proto, že k tomu není důvod ... vyděláš víc když to vydáš na konzole a na PC se portne. A pokud se port neodflákne, tak to ani vůbec nevadí. Vždyť rozdíl mezi PC a konzolema (pro spotřebitele) je hlavně v použitém ovladači.
      • Ano, co jede na konzoli hravě rozjedu i na pc. Ale ten ovladač resp. mu uzpůsobené ovládání, to je často k vzteku. Porty mají často těžkopádné ovládání, malé FOV, omezení ...
      • a hlavne v samotnej hre, proste uz tie hry niesu take dobre ked sa hry robili hracmi pre hracov :)
        co vela terajsich hracov nepochopi...
  • "Vyspělé země" jeden by řekl že autor má pocit že mi zde žijeme v jeskyních a pře řešíme výhradně kyjem?! Dokud mě bude krabicovka v launchi stát o čtvrtinu levněji než v digitální distribuci tak mi jsou "vyspělé země" u řiti.
    • Chm... kdyz se podivam co dneska v ty krabici dostanes ... tak se ani nedivim, ze to nikdo nekupuje. Nejaka plastova figurka v hodnote 5Kc ... prodana ovsem za priplatek litr ... to nevytrhne.
    • Já třeba některé hry sbírám, a nebudu jedinej kdo bude mít rád doma box hry. To se jen tak říká, že se něco v Americe nedělá neprodává to neznamená, že tady taky nebude opravdu demence jak si myslí, že se točí kolem nich celej svět...
      • walltar
        Ale i v americe jsou lidi co hry sbírají ... ale prostě drtivá většina lidí jede přes digitální distribuce.

Já bych dneska už vůbec krabicovou verzi hry nekoupil ... pokud to nemá digitální distribuci, tak to přejdu. Proč se zabývat s věcma jako nosiče a podobné zvěrstva? Jen to zabírá místo ve skříních a je to líto člověku za pár let vyhodit.
  • fungovat vsechny hry na linuxu,tak jsem windows uz davno vyhodil z okna...
  • MidnighT91
    "Že hraní na Windows nebylo nikdy ve ZDRAVĚJŠÍM stavu" a přitom ty "největší" zmíněné značky jsou WoT, LoL, Dota a WoW. Totální rakoviny herního průmyslu...
    • spíš "troll alert" , ale to zase bude jeden nasranej konzolista co nemůže hrát nejlepší hry...
      • to asi ano, v kombinaci s faktem že 3 ze 4 jmenovaných her jsou zadarmo, zatímco na konzolích dá v průměru za hru tak 1600,-.. ale War Thunder je už i na PS4, tak neváhej, zapšklý konzolisto! *3*
        • MidnighT91
          Btw: poslední konzole co jsem vlastnil bylo psx...
      • jakej troll alert? Meli byste se zamyslet. Zminene hry jsou rakoviny herniho prumyslu. K tomu abyste to videli budete asi muset snist jeste hodne chocapicu.
        • A v čem jsou jako rakovina mě řekni?! V tom že si lidi vysní hru a pak ji převedou do komunity a dají to lidem zadarmo a ještě na tom vydělají?! WTF se podívej co pro celou herní komunitu dělá RIOT, co pro herní komunitu dělá Valve!!!! WTF lidi jako...
    • noob alert!
      • MidnighT91
        Všechny výše zmíněné jsem dlouhou dobu hrál a WoW dokonce několik let, ještě v dobách slávy prvního datáče a víš co? Byla to absolutní ztráta volného času, chceš vědět proč? Protože tvůj válečník level 795 je ti totálně k hovnu...
        • Klasický případ "vyléčený závislák je nejvytší chytrák"...
        • Podle tvé logiky (válečník level 795 je ti totálně k hovnu) je pak každá hra k hovnu, tak proč je hraješ ? :D
        • walltar
          Bavil ses u toho?

Pokud ano ... tak to ztráta času určitě nebyla.
          Pokud ne ... tak nechápu proč si to hrál.

Někdo sedí u PC, někdo u Televize, někdo v hospodě s kamarádama ... ale volný čas je od toho aby jsme se odreagovali a bavili se. Stejně všichni jednou zdechnem a já radši zdechnu po životě u kterého jsem se bavil, než po životě u kterého jsem vyprodukoval hromadu hodnot, které jsou mě po smrti k ničemu.

Jo je možnost první polovinu života makat a druhou polovinu si užívat ... akorát to máš větší šanci, že tě buď zabije stres, nebo že spadneš do rutiny a celej život budeš chycenej v pasti. Jo možná budeš mít pěkně velké bankovní konto ... a ti co ho zdědí ti za něj pořídí krásnej náhrobní kámen.
        • Lodicka/letadylko s balsy je ti taky uplne totalne khownu ... a manzela a deti vlastne taky, levnejsi a efektivnejsi je si koupit uklizecku a de…vku. A ve finale i to je ti k hownu, stejne nakonec skoncis po drnem, tak pod ten vlak skoc hned a mas pokoj.
        • Kozy
          Tak tohle můžeš uplatnit na spoustu koníčků. ¨souhlasim ale že moba jsou jako mor, hlavně že nadávaj na CoD a na konzole.
        • to nevim, já WoW nehrál, ale jestli jsi se dostal na level 795, tak celkem chápu že jsi nolifer co trpí depresemi z nedostatku sociálního kontaktu, já si tedy myslel že tak vysoký level cap tam snad ani neni *4*
  • Státních správách.

Kdy naposledy byla E3 vic o PC?
    • pán je suvenýr *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit