Přejít na výpis diskuzí
Microsoft: O PC hraní jsme na E3 nemluvili, je to konzolová show
13.6.2014 | Adam Homola
134 příspěvků
-
a mozek slouzi k premejsleni, ne k tomu abys opakoval kazdou pitomost jako papouch
-
Ale ne ... realita je takova, ze si packou je vybiras kterej z nabidnutejch cilu budes pifat, zbytek vyresi autoaim.
-
Heh .. Dx naprosto nicemu nebrani, Dx je jen a pouze API, a naprosto 100% jeho funcionality lze zcela kdykoli nahradit cimkoli jinym. Stejne tak lze 100% noviden vsechno po Dx9 realizovat v Dx9, jen kod bude mozna trochu delsi, to je jedinej rozdil.
Pokud neco nekde nefunguje muze za to jedinej prvek - dobytek vyvojar. Nikdo jinej. To ja naprosto uzasne videt na tom, kdyz se vydava nova verze "ovladace" ... ktera spravuje co vyvojar posral. -
Blb jako ty samo nemuze mit ani paru ze gameska na PC stoji po roce 3 kilca, ta sama na konzoli 800 ...
-
nb za 200k? lol
-
S cenou máš pravdu, ale výkonější? Tak to si asi v životě neviděl herní notebook. *6*
-
Jo, ale když někde potřebujou udat operační systém a nacpat někomu nepotřebný kancelářšký balík, to jsme jim dobrý. *11*
-
To nemeni nic na tom co psal taky a nikde nepise, ze ho nekdo nuti. Docela by me zajimalo, co nuti nekoho reagovat naprostym blabolem, kterej vubec nesouvisi s tim, co puvodni post tvrdi. *7*
-
Velice trapné... máš tam něco víc nebo Only 4ever hater. *4*
-
Prosímtě, radši se nauč číst... to neříkám já ale to si evidentně myslí mrkváci. *3*
-
Jasně, já to mám třeba tak že mě už hraní na pc nebaví. Mám ho v práci, ve škole a doma a že bych na něm ještě měl hrát to ne. Radši se "rozvalim na gauči. Nedávno jsem měl půjčenej xbox a bylo to fajn. Jediná nevýhoda (pro mě) je tam absence módů.
-
Nikdo tě ale nenutí kupovat hry v den vydání. Takže, co to sakra meleš ty vořechu.
-
Není, to jsem já.
-
No ty jsi ale v*l...
-
to ze konzole te vyjde levnejc muze rict jen uplny HLUPAK nebo nekdo kdo si za rok zahraje jednu hru! Konzole te vyjde MNOHEM MNOHEM draz u KAZDE hry zaplatis minimalne o 1/3 vic takze nejaka cen hw to je jen pocatecni investice dulezite je kolik das za hrani jako celek a tam konzole prohrava a bude prohravat vzdy je to jen zdimacka penez pro ty mene chytre co si to neumi spocitat a samozrejmne pro tech hornich deset tisic co na nejakej ten tisic utracenej navic nemusi brat ohledy
-
PC nemá budoucnost? Hmm, hlavně, že je nás víc než konzolistů dohromady. No, nevadí.
-
To je vtip na nástěnku.
-
Poslechni svoji radu a zkus si někdy vystřelit ze zbraně. Pokud je tomu hraní s gamepadem podobné, tak já jsem Čingischán.
PS: Jestli chceš realitu, tak narukuj do armády a jeď na sebe nechat střílet do Afghánistánu, protože žádná hra, žádná, nevypadá a nikdy nebude vypadat jako válka, ani trochu. -
To už je tvá volba. Právě jsi jen potvrdil, že myš a klávesnice je na FPS mnohem lepší.
A abych ti to objasnil, tak není pravda, že hraní FPS na gamepadu je více podobné realitě než hraní na myši a klávesnici. -
To je jediný argument, proč si konzoli pořizovat. Kvůli exkluzivitám, ale jinak není proč. Pokud exkluzivity oželíš (a že se to v klidu oželet dá), tak jedině PC.