Přejít na výpis diskuzí
Microsoft: O PC hraní jsme na E3 nemluvili, je to konzolová show
13.6.2014 | Adam Homola
134 příspěvků
-
???
Si sfetovany.
Co je nesouroda zmet myslenek.
Vsak som ti konlretne napisal preco je gamepad nepouzitelny. Vsetko v poriadku ??
Fps.
Neviem ako ti to vysvetlit.
To je ako hrat hokej bez korcul v topankach na lade. Chapes??? Tym ze nemaju hraci korcule sa ta hra a superenie uplne degraduje a nema to stavu.
Chapes to ??? -
konzole jsou nahovno, ne na hrani her.Jen ret*rd muze hrat strilecku na ovladaci. Kdyby tam nebyl hitbox tak se netrefijou ani do baraku. Pc vzdy bude lepsi nez shitboxy a Paystationy, uz jen kvuli tomu ze mas mys a klavesnicu. pak jsou tu takove drobnosti jako lepsi grafika, vice FPS atd.
-
na tvoji nesourodou zmet "myšlenek" ohledne aoe3 nebudu reagovat
ohledne fps - dam ti priklad, proč se reší v GTA nebo NFS jízdní model? vzdyt je to jedno, je to jen hra tak se auta klidne muzou chovat jako motorovy člun nebo kačer.
když si hraju na valku, tak chci aby to alespon trochu vypadalo jako valka. doporučuju nekdy vyjít ven od pc a zkusit treba paintball nebo si jit zasportovat, poznaš fyzikalni opmezeni lidskeho tela. -
Vsak ale neobhajujte tu slepo konzole.
Jednoducho to je to iste ako chodit kazdy den po schodoch alebo vytahom.
Aj po schodoch sa da ale je to nahlavu :) -
Já se nemůžu přenést přes ten gamepad ... není to zařízení pro mě.
-
Vsak oto ide.
Ze herny notebook normalne spojim s tv a bezdratovy gamepad a mam konzolu.
Dokonca original xbox gamepad.
Preto nechapem ked niekto napise ze konzola je pohodlnejsia. Ak chcem hrat fifu v obyvacke, pc ma neobmedzuje.
Ale ak chcem hrat starcraft 2 online konzola ma obmedzuje -
tvuj argument o tom že si mam pripojit gamepad k pc je zcela mimo, protože pak bych byl pochopitelne v multiplayeru v nevyhode
-
Klikfest premyslat ?
Ako budes hrat age of empires 3 ??? Klikfest nieje nahodou len pre srandu a ak hras proti cloveku tak jednoducho musis pocas boja tie jednotky presuvat.
Napr v aoe3 maas falconety kanony ktore robia neskutocny damage proti pechote ale na blizko ich znici super za sekundu.
Neustale musis premyslat a reagovat na vzniknutu situaciu a zlozenie superovej armady. S tym premyslanim si dobru blbost napisal hlavne rts :)
Fps??
Fyzikalne zakony ?? Vsak hrame hru nie simulator.
Nacom ma byt potom postavene hranie proti ludom ked nie na rychlosti a presnosti a taktike.
Co gamepad nikdy neumozni.
To co spominas je max na single ked ti tupe ai nabieha samo pred kurzor.
Jednoducho na rychle a precizne reakcie konzola nie je -
Rozesmál jsi mě. Hlavně u těch FPS. Nebudu rýpat do té reality, protože ty jsi evidentně mimo realitu, ale víš, že k PC se dá gamepad taky připojit viď?
-
Never tomu :)
Ja rad hram rts a fps.
Myslis ze konzola mi ponukne lepsi zazitok ??
Vsadim krk ze ani nahodou -
hloupost
ovladani rts se da krasne optimalizovat pro gamepad, alespon to nebude takový klikfest (apm) a bude treba alespon trochu premyslet
fps - soucasne hry na pc zcela ignoruji fyzikalni zakony pusobici na vojaka, takovou rychlost a presnost jako ma mys zadny vojak nema. ovladani gamepadem je trochu tezkpopadnejsi tutiz mnohem realnejsi
moba - viz diablo 3 co je defacto taky moba a jede to krasne na ps4 -
Já jsem si to přeložil: ,,Na E3 jsme o PC hraní nemluvili, protože na PC z vysoka sereme". Oni na PC serou už spoustu let, kdyby jak tady někdo řekl, se snažili udělat z PC a XONE "společné" platformy, na které by vycházeli exkluzivity, tak by to bylo pro všechny lepší.
Já si prostě myslím, že PC je na hraní nejlepší. Chápu, proč má někdo konzoli, ale kromě toho, že na ně vycházejí exkluzivity a člověk se "rozvalí" na sedačce, tak konzole nic lepšího nenabízejí a jsou podstatně horší než PC. Konzolisté si tady můžou honit triko nad tím, jak je PC horší, ale prostě není, v žádném ohledu (ta sedačka je velice subjektivní).
Mě prostě sere, jak velké firmy jednají s PC hráči jako s póvlem, který je snad něco horšího než konzolisté. Hlavně, že si stěžují na pirátství, ale aby PC hráčům nabízeli takové služby a takovou kvalitu, která je přinutí si hru koupit a podpořit vývojáře, to už ne. Krásným příkladem je Watch Dogs, která se na PC "moc" nepovedla. Tyto velké firmy by si měli vzít příklad z CD Projektu.
PS: Nic proti konzolím, je dobře, že tu jsou, protože člověk má tu svobodu si vybrat, na čem chce hrát. Sám si PS4 v budoucnu koupím, právě kvůli jejich exkluzivitám. -
ale jakmile to jednou zkusiš uz nebudes chtit spet
-
chceš rict ze ms umele brzdí výkon pc až o 60% jen pro to že neuvolnil pro pc nové directX? to je važne obvinení a spis mi to prijde jako konspirační teorie (nebo trolling)
-
Hmm já hraju celkem často a po konzoli jsem zatím ani jednou nezatoužil ...
-
Tento nazor by mohol platit ak by ku konzole davali klavesnicu a mys.
Ja zboznujem rts a aoe3 2vs2 online taku zabavu mi na konzoli neposkytne nic.
Takisto trosku sutazivy styl hrania fps kde rozhodne praca s mysou taktika a skill.
Take na konzolach neexistuje preto to niesu ultimatne herne masiny.
Zatial co tenky nb pripojim na tv, bezdratovy joystick gamepad a mam to iste co konzolu. -
To je věc kterou potřebuješ ke hraní? Vsadim se že spousta lidí se bez toho obejde.
Když už máš takovej argument, chci vidět člověk co si na pc zahraje last of us například. -
Never tomu.
Su specialne herne masiny a notebooky a kvalita hry klavesnica plus mys sa neda vo vela pripadoch nahradit nicim.
Rts, fps , moba sa hraju na pc podstatne lepsie -
A kdy si na tuhle blbost prisel ? Chci videt cloveka co bude hrat na konzoly ve 4K LoL. To ani na konzolych nejde pokud to nevis.
-
To mi přijde jako nesmysl. Ano, PC je víc, ale pokud počítáme ty herní, tak bych klidně řekl, že to bude tak max. 100 mega herních PC. Na konzolích se rozhodně nepirátí stejně, protože složitost, a ztráta online a záruky vyřadí určité procento potencionálních warezáků (oproti jednoduchámu zkopírování cracku na PC). Zbytek to udělá, ale rozhodně se nedosáhne procenta warezáků na PC. V tomhle PC překonává snad jen android a blíží se PSP.
Jen pro připomenutí, nové konzole ještě hacklé nejsou a na starých je to vážně minimální záležitost.