Přejít na výpis diskuzí
Microsoft: O PC hraní jsme na E3 nemluvili, je to konzolová show
13.6.2014 | Adam Homola
134 příspěvků
-
Btw: poslední konzole co jsem vlastnil bylo psx...
-
Já třeba některé hry sbírám, a nebudu jedinej kdo bude mít rád doma box hry. To se jen tak říká, že se něco v Americe nedělá neprodává to neznamená, že tady taky nebude opravdu demence jak si myslí, že se točí kolem nich celej svět...
-
Tohle, že Windows mají navíc, už jen ty hry tvrdím posledních 7 let. MS tancuje na hodně tenkém ledě, když se snaží tlačit jen Xbox na úkor Windows a může si tím podříznout větev, úplně. Tahle firma inovuje pomalu má sice dobrou startovní pozici, ale nedopadne to s ní dobře.
Co se týče toho Gabova pokusu, zatim to žádná sláva neni, teda pokud nechce jen streamovat hry z master kompu na ten slabší v obýváku. Před časem jen SteamOS testoval a pořád ho ještě na jedný partioně mám:
http://www.ceskemody.cz/clanky.php?lng=1&clanek=68 -
to asi ano, v kombinaci s faktem že 3 ze 4 jmenovaných her jsou zadarmo, zatímco na konzolích dá v průměru za hru tak 1600,-.. ale War Thunder je už i na PS4, tak neváhej, zapšklý konzolisto! *3*
-
Proč se nedělají na PC hry a PC se ignoruje? Protože se ho pořád drží stín "pirátění". Naopak se mi zdá, že tu máme horší věc a to je F2P... Vždycky nešťastné řešení proti kradení her aby to nějak vydělávalo na PC posledně to byl starforce... MS na pc opravdu velkolepě sere, viz. Windows 8 já už fakt nevím co si myslet.
-
jakej troll alert? Meli byste se zamyslet. Zminene hry jsou rakoviny herniho prumyslu. K tomu abyste to videli budete asi muset snist jeste hodne chocapicu.
-
Všechny výše zmíněné jsem dlouhou dobu hrál a WoW dokonce několik let, ještě v dobách slávy prvního datáče a víš co? Byla to absolutní ztráta volného času, chceš vědět proč? Protože tvůj válečník level 795 je ti totálně k hovnu...
-
spíš "troll alert" , ale to zase bude jeden nasranej konzolista co nemůže hrát nejlepší hry...
-
pán je suvenýr *1*
-
noob alert!
-
"Vyspělé země" jeden by řekl že autor má pocit že mi zde žijeme v jeskyních a pře řešíme výhradně kyjem?! Dokud mě bude krabicovka v launchi stát o čtvrtinu levněji než v digitální distribuci tak mi jsou "vyspělé země" u řiti.
-
fungovat vsechny hry na linuxu,tak jsem windows uz davno vyhodil z okna...
-
"Že hraní na Windows nebylo nikdy ve ZDRAVĚJŠÍM stavu" a přitom ty "největší" zmíněné značky jsou WoT, LoL, Dota a WoW. Totální rakoviny herního průmyslu...
-
Státních správách.
Kdy naposledy byla E3 vic o PC?