Přejít na výpis diskuzí
Microsoft: O PC hraní jsme na E3 nemluvili, je to konzolová show
13.6.2014 | Adam Homola
134 příspěvků
-
Heh ... chyba .. M$ vzdy profitoval prave a vyhradne na tom, ze lidi hrajou doma na nelegalni ziskanych widlich. Ostatne proto tomu nikdy nijak nebranil. M$ totiz moc dobre vi, ze co maj lidi doma vyzadujou i v praci, mno a zamestnavatel jde a koupi.
Jen ted zacina mit M$ problem v tom, ze cim dal vic lidi ma doma ... nejaky ten android/telku/... ... a najednou zjistujou, ze bez widli to taky funguje. Je pak jen otazka casu, kdy se tenhle trend presune ke klasickymu PC ... a to M$ nejspis zlomi vaz. Proto se snazej sec jim sily stacej protlacit model, ze si jejich soft nebudes kupovat ale pronajimat ... aby si te privazali co nejvic.
M$ totiz zacne byt poerne velmi brzo pomerne horko ... protoze prave ted je ve vyvoji nekolik desitek zajimavych projektu, ktery dost pravdepodobne budou schopny bezet nejen na widlich. Obzvlast pokud se do toho vlozi valve a bude takovy vyvojare podporovat/tlacit ...
Kdyz se totiz rozhlidu ve svym blizkym okoli ... tak vsichni co maj PC jsou schopni jej zcela bez problemu pouzivat s libovolnym OS ... pod linuxem existuje 100% funcionality kterou vyuzivaji ... jediny problem maji prave s hrama. -
protože vojáci v realite skutečne uhybaji a strafuji do stran pred kulkama
-
A v čem jsou jako rakovina mě řekni?! V tom že si lidi vysní hru a pak ji převedou do komunity a dají to lidem zadarmo a ještě na tom vydělají?! WTF se podívej co pro celou herní komunitu dělá RIOT, co pro herní komunitu dělá Valve!!!! WTF lidi jako...
-
a tak já jim rozumim. e3 byla a je konzolová akce. tečka.
jen si říkám, jestli tu někdo nenechává prostor pro konkurenci, jenom proto, že "e3 je o konzolích". E3 bude o tom, o čem se vystavovatelé rozhodnou, že bude.
ale nám to může bejt buřt, žejo. -
pravda PC nikde aspoň keby ten prašívý windows 8 niečo čo by ludí zaujalo nejaky patche čo zmeni ho na windows 7:)
-
To jsou 3 konzole slepené dohromady! *15*
-
třeba jsou to mistři lsti a nacpali vykuchané Xboxy do PC casu *1*
-
sú to pokrytci.
Dúfam, že nikto z vás nebude kupovať dead framerate 3 na pc, opovážte sa !!!! -
já kdysi dohrál Resistance 2 co jsem dostal k PS3 bundle (když už sem to měl doma žejo) a jako nikdy víc, ta hra musí být tomu ovladači totálně přizpůsobená level designem (aby ses nemusel moc otáčet a dementní nepřátele ti skákali rovnou před hlaveň/xicht - nedej bože aby tě oběhli) auto aimem a výdrží hrdiny protože nemůžeš skoro vůbec uhýbat a strafovat, takže jen kombinace nepřátel co netrefí vrata od stodoly a používají k tomu vodní pistolky, nulové AI a brutálního auto healu, aby tě náhodou nezabili.. což vlastně popisuju průměrnou FPS posledních 10 let :/
-
Wow. very console. much microsoft
http://www.ngohq.com/images/fakexboxone2.jpg -
Preto pisem ze to je nelogicke.
To jak keby som chcel na horskom bicykli ist na tour de france.
Ten mtb jednoducho nieje nato urceny. Som videl cod a farcry 4 gameplay a vyzeralo to otrasne, multiplayer radsej ani nespominam :) -
tak to jsme na tom podobně, až na to Nintendo tedy
-
protože myš pohybující na podložce 40x40cm má "o něco" větší citlivost než 2,5 cm vysoka pidi páčka
-
Lebo gamepad nieje moc vhodny na mierenie na rozdiel od mysi.
To vidiet na kazdej konzolovej gameplay ake je to neohrabane a zle -
No, jednou jsem k*etén za PC, předtím jsem měl 4 konzole a teď poprvé zkouším Wii. To ze mě dělá šestinásobnýho k*eténa.
-
protože bez auto aimu nedáš headko z otočky ve skoku ani na 100 pokusů *4*
-
Proč je proti logice a zdravému rozumu hrát FPS na konzolích?
-
a ke které skupině kreténu že se pán řadí?
-
Buzny placnite tam uz konecne age of empires 4.
Inak pozeral som tie konferencie z E3.
Nechapem ako mozu hrat fps na konzolach. Co to je za divny trend ???? VSak to je proti logike a zdravemu rozumu a aj to tak vyzeralo -
Což je logické, v Evropě pořád PC drží celkem velkou část trhu a proto i na GC PC patří. V USA tomu tak není a proto PC ne E3 ne-e. Taky je celkem problém, že PC jako takové nikomu nepatří. Není tu jedna velka firma, která by PC vytvářela ve smyslu, že dělá SW a HW pod jednou značkou a zároveň by PC brutálně tlačila ke konečným spotřebitelům.