Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudě dle vyjadřování a "názorů" budeš solidní primitiv.
  • PC master race? To si PCčkáři už dlouho nalhávají a přitom to jsou ty stejný k*eténi, jako konzolisti.
  • Moc pekne umis hejtovat, maminka na tebe musi bejt pysna :)
  • Keyz
    Souhlas. Show o h*vně umí v Émerice udělat dobře. Viz reklamní pauzy na Super Bowl. Navíc mě pobavil ten popis mezi "elitou" není pro PC místo.

Já myslel, že PC je elita a Pc Master Race nebo jak to je *13*
  • No když konzolisti sou "bezmozci", tak ty seš co? Podle psaní vypadáš jako by si do 5 neuměl napočítat, vulgární vyjadřování křupana. Ty máš sotva výuční list a to ještě kdoví zda i ten *1* ..
  • prudislav
    jj E3 byla vždycky émerická konzolová show . Gamescom vždycky komornější a PC friendly výstava
  • Ano, co jede na konzoli hravě rozjedu i na pc. Ale ten ovladač resp. mu uzpůsobené ovládání, to je často k vzteku. Porty mají často těžkopádné ovládání, malé FOV, omezení ...
  • Maxíku, Maxíku, klídek. *1*
  • a hlavne v samotnej hre, proste uz tie hry niesu take dobre ked sa hry robili hracmi pre hracov :)
    co vela terajsich hracov nepochopi...
  • Třeba protože u konzolí z lidí dostane nesrovnatelně víc peněz, než z PC? Na konzolích mají prachy z konzole samotné, z her, které se prodají a třeba koupíš Live a hle, 15 litrů pryč. Na PC budou přinejlepším mít prachy z OS a pokud to bude jejich hra, tak ze hry. Nic víc, takže já se nedivím, proč je PC pro ně druhořadé.
  • Myslím, že dnes už většina ne. Studenti dostanou na VS gratis studijní klíče ... a ostatní by měli zvážit i bezp rizika a komfort.
    Samotnému mi už nestojí jednou za čas pár euro za hru na steamu, kde se nemusím o nic starat. Takhle stahnes hru, bůhví jakej build s chybama, pak crack třeba i s trojskym koněm ... Práce, čas a riziko, které mi za krádež nestojí, natož u OS. Chci jej v klidu používat i aktualizovat a ne doufat, že pirátská verze snad nemá pribalenej keylogger apod.
  • Hehe závist je sviňa co? *1*
  • Kozy
    Tak tohle můžeš uplatnit na spoustu koníčků. ¨souhlasim ale že moba jsou jako mor, hlavně že nadávaj na CoD a na konzole.
  • je to pravda, e3 je takova šou pro bezmozky. my na pc máme tolik exkluzivnich her... o kterych konzolmrdi ani nevi protože maji hlavu zaraženou hluboko ve sve konzolove prd3li. ale doufam že ms a windows brzo krachnou, žere to 20% výkonu pc a krom wordu to stejne inteligentni človek k ničemu jinemu nepoužíva
  • walltar
    No akorát ti co stahují hry si stáhnou i ten OS. *1*
  • walltar
    Ale i v americe jsou lidi co hry sbírají ... ale prostě drtivá většina lidí jede přes digitální distribuce.

Já bych dneska už vůbec krabicovou verzi hry nekoupil ... pokud to nemá digitální distribuci, tak to přejdu. Proč se zabývat s věcma jako nosiče a podobné zvěrstva? Jen to zabírá místo ve skříních a je to líto člověku za pár let vyhodit.
  • walltar
    No ony se velké hry nedělají na PC hlavně proto, že k tomu není důvod ... vyděláš víc když to vydáš na konzole a na PC se portne. A pokud se port neodflákne, tak to ani vůbec nevadí. Vždyť rozdíl mezi PC a konzolema (pro spotřebitele) je hlavně v použitém ovladači.
  • Llour
    Já jsem nikdy moc nechápal, proč MS tolik propaguje konzole. Jemu by mělo být celkem jedno, jestli lidé hry na PC kupují nebo stahují, ale pro něj je důležité, že ty hry (koupené/ukradené) hrají na jejich legálním operačním systému. Protože Windows tvoří základ jejich softwarového impéria. *7* *7* *7* Takže by spíše podle mého měli propagovat a tlačit PC hry a tím pádem i svůj operační systém.
  • MS má špatné nevím co ale pokažde jim ujede vlak. Třeba mobilní divize.. teď si honí triko aby se dorovnali Jabku a Géčku. Vždy zareagují pozdě. Opravdu bych si přál aby na Linux se začali dělat hry jak na Windows.
  • to nevim, já WoW nehrál, ale jestli jsi se dostal na level 795, tak celkem chápu že jsi nolifer co trpí depresemi z nedostatku sociálního kontaktu, já si tedy myslel že tak vysoký level cap tam snad ani neni *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit